7 Φεβρουαρίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό, Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη thumbnail
Στις 7 Φεβρουαρίου διαμορφώνονται τρεις αντικρουόμενες όψεις που εγκυμονούν ανατροπές, δυσάρεστες εκπλήξεις, εντάσεις, αλλά και ευκαιρίες να μετατρέψουμε την αρνητική ενέργεια σε θετική.

7 Φεβρουαρίου: Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό, Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη και Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη

Στις 7 Φεβρουαρίου διαμορφώνονται τρεις αντικρουόμενες όψεις που εγκυμονούν ανατροπές, δυσάρεστες εκπλήξεις, εντάσεις, αλλά και ευκαιρίες να μετατρέψουμε την αρνητική ενέργεια σε θετική. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που αποκορυφώνεται λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα (00.03), μπορεί να πυροδοτήσει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις, καθώς και μη αναμενόμενες οικονομικές απώλειες. Λίγες ώρες αργότερα, στις 14.08, ο πολεμοχαρής Άρης σχηματίζει τετράγωνο με τον ζωοδότη Ήλιο, όψη που μας κάνει περισσότερο οξύθυμους και παράγει εντάσεις και βία, ενώ στη συνέχεια διαμορφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη (17.01) μια αδύναμη, αλλά ευνοϊκή όψη που μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα με λίγη προσωπική προσπάθεια.

 

Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί συνιστάται να ρίξουμε τους τόνους, να επιστρατεύσουμε την ψυχραιμία μας και να αποδεχτούμε τα γεγονότα (τουλάχιστον του Ουρανού που είναι απρόβλεπτα και καθοριστικά) όπως έρχονται, αφού κάθε προσπάθεια αλλαγής θα πέσει στο κενό. Ο Ουρανός επίσης σχετίζεται με αποκαλύψεις που έρχονται στην επιφάνεια και αλλάζουν τη ροή μιας φυσιολογικής εξέλιξης.

 

Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού συνιστά να προσέχουν περισσότερο τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 8/1, 6/4, 9/7 και 10/10, ενώ το τετράγωνο Ήλιου – Άρη επηρεάζει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί γύρω στις 6/2, 7/5, 9/8 και 9/11.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Ουρανό, Ήλιος σε τετράγωνο με Άρη, Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη και προβλέψεις για τα ζώδια


Κριός

Φίλε Κριέ, η Αφροδίτη διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη στις 7 Φεβρουαρίου, όψεις που μπορεί να δημιουργήσουν απρόβλεπτες εξελίξεις στις αισθηματικές υποθέσεις ή και στα οικονομικά σου. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να ελέγχεις τον εαυτό σου και να αποφύγεις πράξεις και συμπεριφορές που μπορεί να κλονίσουν μια σημαντική σχέση καθώς και αλόγιστες σπατάλες που θα σου δημιουργήσουν οικονομικά προβλήματα. Ο κυβερνήτης σου Άρης μπορεί να σου προσφέρει μια σημαντική βοήθεια, μπορεί όμως και να σε παρασύρει σε ένα παράνομο πάθος το οποίο, σε περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος, θα βλάψει τον δεσμό σου. Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη που διαμορφώνεται την ίδια μέρα, συνιστά να αποφύγεις οικονομικές δοσοληψίες ακόμα και με έμπιστα πρόσωπα, καθώς υπάρχει πιθανότητα να βγεις ζημιωμένος.

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Άρη στις 7 Φεβρουαρίου, όψεις που δεν σε επηρεάζουν αρνητικά όπως άλλα ζώδια και ίσως πυροδοτήσουν επαγγελματικές αλλαγές, τις οποίες μπορεί και να επιδιώκεις. Δεν αποκλείεται επίσης, μια νέα ενδιαφέρουσα πρόταση να απαιτεί άμεσες αλλαγές, για τις οποίες δεν είσαι προετοιμασμένος. Το τετράγωνο ωστόσο που σχηματίζει ο Άρης με τον Ήλιο την ίδια μέρα, είναι μια όψη που χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να φέρει συγκρούσεις με άτομα υψηλά ιστάμενα, με τον σύντροφό σου ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς σου και χρειάζονται λεπτοί χειρισμοί ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μην ρίχνεις περισσότερο λάδι στη φωτιά.

 

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, οι αντικρουόμενες αστρολογικές επιρροές που διαμορφώνονται στις 7 Φεβρουαρίου, συνιστούν να είσαι πιο συγκαταβατικός και προσεκτικός το τριήμερο που ακολουθεί ώστε να αποφύγεις πιθανά προβλήματα. Το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει διενέξεις στο φιλικό περιβάλλον σου, οι οποίες μπορεί να σχετίζονται με οικονομικά θέματα ή με αποκαλύψεις που σου δημιουργούν περίεργα συναισθήματα. Σ’ αυτή την περίπτωση ίσως πρέπει να ερευνήσεις τις πηγές σου προτού βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Στον επαγγελματικό τομέα, οι όψεις που διαμορφώνει ο Άρης την ίδια μέρα με την Αφροδίτη και τον Ήλιο, μπορεί να πυροδοτήσουν κάποιες προσπάθειες αποπροσανατολισμού, γι’ αυτό αν σκέφτεσαι οποιαδήποτε αλλαγή, καλό είναι να επικαλεστείς την διαίσθησή σου αλλά και να προβλέψεις τα οικονομικά ρίσκα, ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση.

 

 

Καρκίνος

Ανατροπές και απρόσμενες αλλαγές αναμένονται στα επαγγελματικά σου, φίλε Καρκίνε, λόγω του τετραγώνου Αφροδίτης – Ουρανού, που διαμορφώνεται στις 7 Φεβρουαρίου. Η όψη αυτή μπορεί να πυροδοτήσει δυσάρεστες εκπλήξεις και σε μια επαγγελματική συνεργασία, γι’ αυτό συνιστάται να είσαι ιδιαίτερα ψύχραιμος το τριήμερο που ακολουθεί. Στην αισθηματική σου ζωή, το εξάγωνο που σχηματίζει ο Άρης με την Αφροδίτη, αποτελεί μια θετική επιρροή που βοηθά στην αναζωπύρωση του πάθους με τον σύντροφό σου, ωστόσο το τετράγωνο Άρη – Ήλιου, συνιστά να αποφύγεις παράνομους πειρασμούς με άτομα που δεν γνωρίζεις. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός (αλλά όχι αρνητικός) στις νέες γνωριμίες αυτή την περίοδο.

 

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ουρανός που βρίσκεται σε ευνοϊκή προς το ζώδιό σου θέση, διαμορφώνει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 7 Φεβρουαρίου, όψη που μπορεί να πυροδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου. Αν σκέφτεσαι την πιθανότητα να αναζητήσεις την τύχη σου σε μια άλλη χώρα ή να κάνεις μια επαγγελματική αλλαγή, μπορεί να υπάρξουν κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις το ερχόμενο τριήμερο, ωστόσο θα πρέπει πρώτα να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, γεγονός που θα σου δημιουργήσει μεγάλη πίεση. Άλλο ένα θέμα που πρέπει να χειριστείς έξυπνα, είναι το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς ο Άρης που βρίσκεται εκεί, διαμορφώνει αντικρουόμενες όψεις με τον Ήλιο και την Αφροδίτη την ίδια μέρα, γεγονός που μπορεί να πυροδοτήσει εντάσεις και διαφωνίες.

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 Φεβρουαρίου δεν σε επηρεάζει αρνητικά, αντίθετα, μπορεί να πυροδοτήσει εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή, που σε κάθε περίπτωση είναι για το καλό σου. Ακόμα και αν πρόκειται για τη διάλυση μιας σχέσης, αυτό σημαίνει ότι η σχέση αυτή δεν σου αξίζει και ίσως πρέπει να απελευθερωθείς, για να υποδεχτείς κάτι καλύτερο. Εξάλλου, το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη την ίδια μέρα, υπόσχεται αξιόλογες γνωριμίες με σοβαρές προοπτικές. Αν πάλι η σχέση σου είναι καλή, τώρα μπορείς να δημιουργήσεις μια βαθύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη επηρεάζει περισσότερο τα επαγγελματικά σου και παρόλο που και αυτή η όψη δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για σένα, ίσως απαιτεί να προσαρμοστείς σε κάποιες αλλαγές ή εξελίξεις ώστε να αποφύγεις μελλοντικά προβλήματα.

 

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Αφροδίτη που κυβερνά το δικό σου ζώδιο, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 7 Φεβρουαρίου και συνιστά να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ανατροπή στον οικογενειακό ή αισθηματικό τομέα. Η όψη αυτή μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με ψυχραιμία και συγκαταβατικότητα, ώστε να περάσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα. Δεν αποκλείεται επίσης να πραγματοποιηθεί μια ξαφνική αγοραπωλησία λόγω της θετικής συμμετοχής του Άρη, η οποία ωστόσο απαιτεί γρήγορες κινήσεις ή αλλαγές. Σκαμπανεβάσματα θα υπάρξουν το ερχόμενο τριήμερο και στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που μπορεί να σου φέρει κάποια επιπλέον έσοδα, τα οποία όμως γρήγορα θα εξατμιστούν.

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, οι αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα συνεχίζονται και μάλιστα αυτή τη φορά με πιο καθοριστικό και μόνιμο τρόπο, όπως υποδηλώνει το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 7 Φεβρουαρίου. Το γεγονός ωστόσο ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, υποδεικνύει ότι ακόμα και αυτές οι ανατροπές γίνονται για το καλό σου. Εξάλλου, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σχηματίζει ταυτόχρονα εξάγωνο με την Αφροδίτη και σου ανοίγει το δρόμο για νέες κατακτήσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέχεις είναι οι σχέσεις σου με το οικογενειακό σου περιβάλλον, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Άρη την ίδια μέρα φέρνει διαφωνίες και ρήξεις, που δύσκολα αποκαθίστανται.

 

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, τα οικονομικά σου απαιτούν περισσότερη προσοχή το τριήμερο που ακολουθεί, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 Φεβρουαρίου, σηματοδοτεί απρόσμενες απώλειες, που οφείλονται κατά κύριο λόγο στην κακή σου διαχείριση. Ίσως η ανάγκη σου για απόκτηση πολυτελών αντικειμένων υπερισχύει της λογικής αυτό το διάστημα. Το γεγονός ωστόσο ότι η Αφροδίτη σχηματίζει παράλληλα εξάγωνο με τον Άρη, είναι πιθανό να σου φέρει και κάποια κέρδη, κυρίως από παρασκηνιακές δραστηριότητες, που θα εξισορροπήσουν τις απώλειες. Την ίδια μέρα επίσης διαμορφώνεται και το τετράγωνο Ήλιου – Άρη, το οποίο αν και δεν σε επηρεάζει αρνητικά, συνιστά να προσέχεις λόγια και πράξεις που μπορεί να δημιουργήσουν ψυχρότητα στις σχέσεις σου.

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, διαμορφώνει τετράγωνο με τον Ουρανό στις 7 Φεβρουαρίου και δημιουργεί απρόσμενες ρήξεις και ανατροπές στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Έτσι, το τριήμερο που ακολουθεί ίσως θα πρέπει να επιστρατεύσεις την ψυχραιμία σου και την υπομονή σου, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις, τουλάχιστον στις σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να αποσοβήσει πολλούς κινδύνους, θα πρέπει όμως κι εσύ να βάλεις το χέρι σου. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά σου, καθώς το τετράγωνο Ήλιου – Άρη την ίδια μέρα σηματοδοτεί απώλειες, που μπορεί να προέρχονται από εκκρεμείς οικονομικές υποχρεώσεις σου.

 

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, δυσάρεστες εκπλήξεις μπορεί να σου επιφυλάσσει το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σου Ουρανός με την Αφροδίτη στις 7 Φεβρουαρίου, οι οποίες ωστόσο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν με αισιοδοξία και χιούμορ, αφού μάλλον γίνονται προς όφελός σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα οι ανατροπές αυτές να σου δημιουργήσουν νέες προοπτικές, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Εξάλλου, οι αντικρουόμενες όψεις του Άρη με την Αφροδίτη και τον Ήλιο την ίδια μέρα, σηματοδοτούν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, οι οποίες απαιτούν αυξημένες προσπάθειες, υπόσχονται όμως και τις ανάλογες ανταμοιβές. Μια πρόταση για ταξίδι στο εξωτερικό ή οι επαφές με ξένα άτομα, μπορεί επίσης να κρύβουν επίσης ευκαιρίες.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, το τετράγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται στις 7 Φεβρουαρίου, σηματοδοτεί απρόσμενες οικονομικές απώλειες που θα σε αποπροσανατολίσουν. Δεδομένου ότι όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, αντί να κάθεσαι να στενοχωριέσαι, εκμεταλλεύσου κάποιες συγκυρίες που θα σε βοηθήσουν να αποκαταστήσεις τη ζημιά έστω σε κάποιο βαθμό. Ο κυβερνήτης των οικονομικών σου Άρης διαμορφώνει την ίδια μέρα εξάγωνο με την Αφροδίτη και τετράγωνο με τον Ήλιο, γεγονός που μπορεί να σε βοηθήσει να βρεις ιδέες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σου. Για να έχεις μεγαλύτερα οφέλη ωστόσο, θα πρέπει να συζητήσεις τις απόψεις σου με έμπιστα άτομα, που γνωρίζουν κάτι περισσότερο και να προετοιμάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα τα σχέδιά σου.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X