Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τα ερωτικά σου, σήμερα 8/2 thumbnail
Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν νέα πρόσωπα στη ζωή σου ενώ με κάποια άλλα να σταματήσεις οποιαδήποτε σχέση, αφού θα δεις ότι δεν σε εξελίσσουν ή το ενδιαφέρον σου πλέον έχει ατονήσει.

Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τα ερωτικά σου, σήμερα 8/2

ΚΡΙΟΣ


Με τη σημερινή Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, είναι πολύ πιθανό να εμφανιστούν νέα πρόσωπα στη ζωή σου ενώ με κάποια άλλα να σταματήσεις οποιαδήποτε σχέση, αφού θα δεις ότι δεν σε εξελίσσουν ή το ενδιαφέρον σου πλέον έχει ατονήσει. Η συμμετοχή του Άρη στον Σκορπιό της δίνει και πιο ερωτικές διαστάσεις, οπότε δεν αποκλείεται κι ένα καινούργιο ειδύλλιο να γεννηθεί. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να σου βγει ξαφνικά η διάθεσή να περνάς περισσότερο χρόνο με τους φίλους σου παρά με το ταίρι σου γιατί θα νιώσεις ότι σου λείπουν οι ξέγνοιαστες στιγμές. 


ΤΑΥΡΟΣ


Θέλεις να δεις μια μεγάλη αλλαγή στην ερωτική σου ζωή, ωστόσο όσο επιμένεις στην πεπατημένη και την μάλλον συντηρητική στάση, τόσο πιο δύσκολο είναι να τη γευτείς. Προσπάθησε να υιοθετήσεις ένα νέο look τουλάχιστον, που θα σε ανανεώσει εξωτερικά και εσωτερικά και ενδεχομένως κάτι να αρχίσει να γίνεται. Αν είσαι σε σχέση, αυτή την περίοδο τα οικογενειακά θέματα που θα προκύψουν θα είναι αρκετά και θα απαιτήσουν το χρόνο σας. Το ότι δε θα μπορείτε να βρείτε ηρεμία, θα σας εκνευρίσει και τους δύο και θα έχετε συχνά ξεσπάσματα. 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Αυτή η Νέα Σελήνη θα σου δώσει τη δυνατότητα να δεις τελείως διαφορετικά κάποια πράγματα που αφορούν και στην προσωπική σου ζωή ενώ διάφορα γεγονότα θα σε φέρουν κοντά σε νέους ανθρώπους. Ένα ταξίδι ακόμα κι εκπαιδευτικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα είναι πολύ πιθανό, καθώς επίσης και μια καινούργια ερωτική γνωριμία που θα γίνει τυχαία ανάμεσα στα πολλά σούρτα φέρτα σου. Η περίοδος προσφέρεται ώστε, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου, να κλείσετε κάποια πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Μεγάλη θα είναι η συναισθηματική φόρτιση που θα έχεις με αυτή τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον τομέα της σεξουαλικότητάς σου και προστάζει να αποκτήσεις τόλμη και, αφήνοντας την όποια ανασφάλεια κατά μέρος, να διεκδικήσεις μεγαλύτερο κομμάτι πίτας στα ερωτικά σου. Αφού βλέπεις κιόλας ότι ελκύεις είναι κρίμα εξ αιτίας κάποιων κολλημάτων σου να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες. Αν όμως είσαι σε σχέση, καλό θα ήταν να μην υποκύψεις σε ένα πειρασμό γιατί είναι πολύ πιθανό να την τινάξεις στον αέρα για κάτι που μεν είναι έντονο αλλά δε θα κρατήσει. 


ΛΕΩΝ


Με τη Νέα Σελήνη στον 7ο οίκο σου, νιώθεις έτοιμος/η να αποτινάξεις από πάνω σου ό,τι σε πιέζει και να ακολουθήσεις μια διαφορετική πορεία που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα και στην ερωτική σου ζωή. Μια καινούργια γνωριμία με ένα πρόσωπο αρκετά ενδιαφέρον και μάλλον εκκεντρικό σε μια κοινωνική εκδήλωση ή μέσα από μια παρέα που θα εισχωρήσεις είναι πολύ πιθανή αυτό το χρονικό διάστημα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως σκεφτείς να βάλεις το στοιχείο της έκπληξης ανάμεσά σας, για να αναζωογονήσεις τη σχέση σας. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αυτή τη Νέα Σελήνη δε σε επηρεάζει τόσο σε γεγονότα όσο σε ψυχολογία και ενδεχομένως να νιώσεις έναν περίεργο ξεσηκωμό μέσα σου και να θέλεις να σταματήσεις να είσαι το «καλό παιδί» αφού όπως βλέπεις στην πράξη ότι ούτε στη δουλειά, ούτε και στον έρωτα σε ωφέλησε ιδιαίτερα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ενθαρρύνεις κι ένα φλερτ μέσα στον εργασιακό σου χώρο αν το συγκεκριμένο άτομο σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί ξαφνικά να σου φανεί «λίγη» και να θέλεις να βιώσεις το κάτι παραπάνω με το ταίρι σου. 


ΖΥΓΟΣ


Αφού βλέπεις ότι όσο πιέζεις καταστάσεις στα ερωτικά σου και αγχώνεσαι για το πότε θα βρεις το ταίρι σου, τόσο όλα πηγαίνουν ανάποδα ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις στάση. Με τη Νέα Σελήνη θα αρχίσεις να χαλαρώνεις και να περνάς καλά κι ας είσαι μόνος/η. Όσο είσαι άνετος/η και αεράτος/η, χωρίς να είναι έκδηλη η ανάγκη σου, τόσο πιο πολύ θα αρχίσουν να σε προσεγγίζουν. Στη σχέση σου, πρέπει να έχεις τα δικά σου ενδιαφέροντα και φυσικά περισσότερες συναντήσεις με τους φίλους σου, ώστε να λείπεις και λίγο στο σύντροφό σου. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Με τον Άρη σου να συμμετέχει ενεργά σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα τονιστεί το ανικανοποίητό σου και θα αρχίσεις να επαναλαμβάνεις μέσα σου ότι το καλό είναι εχθρός του καλύτερου. Θέλεις τα πάντα στην ερωτική σου ζωή και φυσικά δε θα συμβιβαστείς με τίποτα γι’ αυτό είσαι αποφασισμένος/η να τα κυνηγήσεις. Το θέμα είναι με ποιο τρόπο γιατί αν ακολουθήσεις γνωστές μεθόδους, τότε μάλλον θα καταλήξεις στο ίδιο σημείο. Η σχέση σου πάντως δεν θα έχεις αρκετές ήρεμες στιγμές γιατί επαγγελματικά ή οικογενειακά ζητήματα θα προκαλούν συχνές εντάσεις. 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Θα είσαι σε συνεχή κίνηση αυτή την περίοδο και οι μετακινήσεις σου θα είναι συχνές είτε γιατί θα έχεις διάθεση για διάφορα ταξίδια και εκδρομές είτε γιατί αναγκάζεσαι εξ αιτίας συγγενικών ή άλλων θεμάτων. Παρά τις αναπόφευκτες γνωριμίες όμως που θα κάνεις, καμία δε θα έχει διάρκεια ή θα μετεξελιχθεί σε κάτι πιο σοβαρό. Το σίγουρα είναι ότι δε θα βαρεθείς. Μια ιδέα όσο κι αν φαίνεται περίεργη, οφείλετε να την ψάξετε με το σύντροφό σου γιατί μπορεί όντως να σας ανοίξει νέους και ενδεχομένως κερδοφόρους ορίζοντες.  


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Ένα νέο πρόσωπο ή η επανεμφάνιση ενός παλιού που η κατάσταση μεταξύ σας είχε μείνει στη μέση, θα εισβάλλει δυναμικά στη ζωή σου, ανατρέποντας κάποια δεδομένα σου. Χρειάζεται να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και να ακούσεις τη φωνή του ενστίκτου σου για να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση και κυρίως να κλείσεις τα αφτιά σου σε ορισμένα «πρέπει» γιατί μπορεί να σου στερήσουν μια μοναδική ευκαιρία. Τα οικονομικά αυτή την περίοδο θα απασχολήσουν τη σχέση σου, είτε από μια πρόταση που θα σου γίνει είτε από παλιότερες εκκρεμότητες που θα χρειαστεί να κλείσετε.  


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου βγάζει την επαναστατικότητά σου και με τον Άρη συνεργό δε θα σταματήσεις μπροστά στο οτιδήποτε, προκειμένου να καταφέρεις αυτά που επιθυμείς για την προσωπική σου ζωή. Η έλξη σου είναι δεδομένη και με την έντονη παρουσία σου θα τραβάς τα βλέμματα πάνω σου, ωστόσο φρόντισε να έχει αποτελέσματα ακόμα κι η προκλητικότητά σου κι όχι απλά για να δυναμιτίζεις το κλίμα και μετά να εξαφανίζεσαι. Αν είσαι σε σχέση, πρέπει να αρχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με το σύντροφό σου και να κάνεις μαζί του πράγματα. αντί να γκρινιάζεις ότι έχει χάσει την αρχική της φλόγα. 


ΙΧΘΥΕΣ


Κάποια απρόοπτα ζητήματα στην εργασία σου ενδέχεται να επιβαρύνουν τη διάθεσή σου και να σε πάρει λίγο από κάτω αλλά το παν είναι να βρεις γρήγορα διεξόδους. Ακόμα κι ένα φλερτ που δεν οδηγεί πουθενά ίσως σε βοηθήσει ώστε να ξεχαστείς από τα προβλήματα ή και να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις κάποια προσωπικά σου θέματα. Αν είσαι δεσμευμένος/η, τα ίδια και τα ίδια, μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει δημιουργούν μια βαρεμάρα στη σχέση που μεν κάποιες στιγμές είναι γλυκιά αλλά τις περισσότερες σε ενοχλεί. Κάντε κάτι διαφορετικό μια στο τόσο. astrology.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X