Σεξ: Πρόστυχα λόγια που φέρνουν σε οργασμό τη γυναίκα thumbnail

Σεξ: Πρόστυχα λόγια που φέρνουν σε οργασμό τη γυναίκα

Εάν βρίσκεται στα πρόθυρα του οργασμού χωρίς να τον πετυχαίνει, λίγα βρομόλογα την κατάλληλη στιγμή είναι ό,τι χρειάζεται. Τα πρόστυχα λόγια είναι επίσης φανταστικά για να τη διεγείρετε πριν καν την αγγίζετε.


Παραδόξως ενώ οι γυναίκες είναι συνήθως αήττητες όσον αφορά τη φλυαρία αυτός είναι ένας τομέας όπου διακρίνεστε εσείς. Τα βρομόλογα δεν είναι ωραία μόνο στη διάρκεια του σεξ· μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε ώστε να δίνετε μια ερωτική πινελιά στο διάστημα κατά το οποίο βρίσκεστε χωριστά ή για να διεγείρετε.


Τηλεφωνήστε της ενώ δουλεύει μέχρι αργά ή έχει κολλήσει στην κίνηση, και περιγράψτε της λεπτομερώς τι ετοιμάζετε γι'αυτήν μόλις γυρίσει. Εάν δεν ξέρετε τι να πείτε, κλέψετε ιδέες από ερωτικά βιβλία ή περιοδικά ή απλώς περιγράψτε της τι κάνετε εκείνη τη στιγμή («Με φαντάζομαι να χάνομαι μέσα σου και φτιάχνομαι»).


Εύκολα πράγματα δε χρειάζεται να είστε και ποιητής για να τα καταφέρετε. Γενικά, όσο περισσότερα περιγράφετε τόσο το καλύτερο. Όπως κάθε καλή ιστορία χρειάζεται λεπτομέρειες για να ζωντανέψει.  Τώρα όπως προφανώς γνωρίζετε από προηγούμενες άκρως αποτυχημένες εμπειρίες δεν αρέσει σε όλες τις γυναίκες να τους μιλάνε πρόστυχα. Από την εμπειρία μου, πάντως δεν είναι οι αισχρολογίες που δεν τους αρέσουν είναι το υφάκι που διαλέγετε και το πώς θα το πείτε- αν την προσβάλλετε και ξεπερνάτε το όριο δηλαδή. 


 Δε χρειάζεται να βωμολοχείτε ή να γίνεστε αγενείς για να γίνετε σέξι «θα γονατίσω και θα σου βγάλω το βρακάκι μόλις περάσεις την πόρτα» δεν είναι προσβλητικό και θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εάν θέλετε να γίνετε αηδιαστικά βρόμικοι, χωρίς όμως να είστε σίγουροι για την αντίδρασή της πετάξτε την «κακιά» λέξη και δείτε πώς θα αντιδράσει. Κι αφού δεν μπορείτε να καταλάβετε εάν τελικά τη φτιάχνει ή τη χαλάει ρωτήστε την αν νιώθει καλά.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X