Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, για όλα τα ζώδια.  thumbnail
Την πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου η Σελήνη ξεκινά έναν ακόμη κύκλο τηςαπό το ζώδιο του επαναστάτη Υδροχόου και μάλιστα σε σχεδόν ακριβείας όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη αυτού του ζωδίου τον Ουρανό που βρίσκεται στον δυναμικό Κριό!

Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, για όλα τα ζώδια.

Τα ζώδια και η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο!


 


Την πρώτες απογευματινές ώρες της Δευτέρας 8 Φεβρουαρίου η Σελήνη ξεκινά έναν ακόμη κύκλο τηςαπό το ζώδιο του επαναστάτη Υδροχόου και μάλιστα σε σχεδόν ακριβείας όψη εξαγώνου με τον κυβερνήτη αυτού του ζωδίου τον Ουρανό που βρίσκεται στον δυναμικό Κριό! Πρόκειται λοιπόν για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον φαινόμενο, που κρύβει εκπλήξεις και ευκαιρίες μέσα από απίθανα γεγονότα.Το επόμενο δεκαπενθήμερο οι κοινωνικές συναναστροφές και συναθροίσεις θα αυξηθούν και ακόμα και μέσα από διαφωνίες ή εντάσεις (λόγω της συμμετοχής του Άρη) θα αναδείξουν λύσεις και ευκαιρίες για καλύτερες προσωπικές ή συλλογικές προοπτικές.


 

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί και την Κινέζικη Πρωτοχρονιά του 2016 που φέτος εγκαινιάζει τη χρονιά του ΠΙθήκου η οποία θεωρείται ιδανική για αλλαγές και καινοτομίες που μπορούν να αλλάξουν την πορεία της ανθρωπότητας.

 


Ποια ζώδια ευνοούνται από την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο


 

Η Νέα Σελήνη ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του Αέρα(ΔίδυμοιΖυγοί και Υδροχόοι) καθώς και τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντεςκαι Τοξότες)


 

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια


 

     ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, ευχάριστες εκπλήξεις σε περιμένουν το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, καθώς η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 Φεβρουαρίου σχηματίζει θετική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Μέσα από τις αυξημένες κοινωνικές συναναστροφές σου, θα προκύψουν ευκαιρίες τόσο στον επαγγελματικό τομέα όσο και στην προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες μπορούν να διευρύνουν τα ενδιαφέροντά σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Κριούς, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Παρόλο που η συμμετοχή του Κρόνου δείχνει πως ό,τι κατακτήσεις τώρα, θα σου αποφέρει μακροπρόθεσμα οφέλη, καλό είναι να προσέχεις τα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης μπορεί να πυροδοτήσει κάποιες απώλειες. 

 

 


   ΤΑΥΡΟΣΑγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη στις 8 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται στο ζενίθ του ηλιακού ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί αναμένονται αλλαγές ή ακόμα και μια νέα κατεύθυνση, που σίγουρα θα σου ταιριάζει περισσότερο και παράλληλα θα σου προσφέρει προοπτικές εξέλιξης. Τομείς που σχετίζονται με την τεχνολογία ευνοούνται ιδιαίτερα λόγω της συμμετοχής του Ουρανού, ωστόσο ό,τι κι αν είναι αυτό που θα επιλέξεις, θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις μια νέα σταθερότητα στα οικονομικά σου. Στον αισθηματικό τομέα, η αρνητική συμμετοχή του Άρη μπορεί να προκαλέσει κάποιες εντάσεις στις σχέσεις σου, ωστόσο με υπομονή και καλή διάθεση μπορούν να ξεπεραστούν. 

 

   ΔΙΔΥΜΟΙΑγαπητέ Δίδυμε, στις 8 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, που πρόκειται να σου ανοίξει νέους δρόμους και προοπτικές. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να δρομολογήσεις τα σχέδιά σου, ενώ δεν αποκλείεται μέσα από τυχαία γεγονότα, να ανακαλύψεις νέους στόχους και ενδιαφέροντα, που εύκολα μπορούν να υλοποιηθούν. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου από το πολικό ζώδιο του Τοξότη υπόσχεται ευχάριστες εξελίξεις και στον αισθηματικό τομέα, χωρίς να αποκλείεται ακόμα και ο γάμος ή μια νέα γνωριμία με σοβαρές προοπτικές, σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος. Εκείνο ωστόσο που πρέπει να προσέχεις, είναι να μην εγκαταλείψεις απερίσκεπτα μια σίγουρη δουλειά και να αποφύγεις τυχόν εντάσεις με συναδέλφους σου. 


 

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣΑγαπητέ Καρκίνε, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 8 Φεβρουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με τα οικονομικά σου και κυρίως με τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους ή τα οφέλη που αποκομίζεις από κεφάλαια τρίτων, καθώς και με την ερωτική ζωή σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε αυτά τα θέματα και τα γεγονότα θα σε αναγκάσουν να αντιμετωπίσεις κατά μέτωπο τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες, να προβείς σε νέες ρυθμίσεις ή και να αποκομίσεις ένα σημαντικό όφελος. Τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, όπως υποδεικνύει η θετική συμμετοχή του Ουρανού.Τέλος, στον αισθηματικό τομέα είναι πιθανό να αναβιώσει μια παλιά σχέση ή να υποκύψεις σε ένα νέο πειρασμό. 


 


      ΛΕΩΝΦίλε Λέοντα, στις 8 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στον τομέα των σχέσεών σου, γεγονός που σου δίνει την ευκαιρία να αναμορφώσεις την προσωπική σου ζωή, να προβείς σε αλλαγές που θεωρείς απαραίτητες, να “ξεκόψεις” από πρόσωπα που δεν σου ταιριάζουν και να βάλεις γερά θεμέλια στους δεσμούς που αξίζουν. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού, πρόκειται να φέρει ραγδαίες εξελίξεις σε όλα τα παραπάνω, κι αυτό σημαίνει ότι ακόμα και ένας γάμος μπορεί να γίνει σε χρόνο… dt. Ακόμα και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σε κάνει να εγκαταλείψεις πολύ σύντομα την εργένικη ζωή. Άλλωστε, ακόμα και η αρνητική συμμετοχή του Άρη, δείχνει την “αναστάτωση” που μπορεί να δημιουργηθεί από μια βιαστική συμβίωση. 


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣΦίλε Παρθένε, θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σου αναμένονται από την Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 Φεβρουαρίου. Το ερχόμενο δεκαπενθήμερο, κάποιες απρόσμενες προτάσεις θα σου δώσουν την ευκαιρία να κάνεις ριζικές αλλαγές, που θα επηρεάσουν θετικά την πορεία σου αλλά και τα οικονομικά σου. Αν μάλιστα ανήκεις στους άνεργους Παρθένους ή αναζητάς μια καλύτερη προοπτική, νέες ευκαιρίες μπορούν να προκύψουν από εκεί που δεν περιμένεις. Η Νέα Σελήνη επιπλέον, προσφέρεται για αλλαγές στην προσωπική σου εμφάνιση, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Προσοχή στη συμπεριφορά σου συνιστά η αρνητική συμμετοχή του Άρη, αφού μέσα στην αναστάτωση και τη βιασύνη που απαιτείται, ίσως χάσεις την ψυχραιμία σου. 


 

 


    ΖΥΓΟΣΑγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 8 Φεβρουαρίου στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και υπόσχεται ένα ενδιαφέρον δεκαπενθήμερο με εκπλήξεις και ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα θεωρήσεις ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, ενώ πιθανή είναι και μια απρόσμενη, αλλά καλοδεχούμενη εγκυμοσύνη. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ένας ξαφνικός έρωτας, γρήγορα θα πάρει σοβαρή τροπή. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στα επαγγελματικά σου, ενώ αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα ή μια συνεργασία, οι προοπτικές είναι πολύ καλές. Εκείνο που πρέπει να προσέχεις είναι τα οικονομικά σου, γι’ αυτό απόφυγε σπατάλες που δεν είναι απαραίτητες. 


 

 


ΣΚΟΡΠΙΟΣΑγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 8 Φεβρουαρίου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένειά σου και σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις σ’ αυτούς τους τομείς μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί. Η θετική συμμετοχή του Ουρανού θα πυροδοτήσει σημαντικές αλλαγές που μπορεί να αφορούν μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή ακόμα και την αναζήτηση ενός χώρου, για να ξεκινήσεις την δική σου οικογένεια. Οι αλλαγές μπορούν επίσης να σχετίζονται με μια επαγγελματική αλλαγή που απαιτεί να μετακομίσεις σε άλλη πόλη ή ακόμα και σε άλλη χώρα. Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, αυτές οι “ανατροπές” θα είναι ευχάριστες και θα σε ανανεώσουν, ακόμα κι αν αποδειχθούν κάπως κουραστικές. 


 

 

   ΤΟΞΟΤΗΣ


Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 Φεβρουαρίου στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, αναγγέλλει μια δεκαπενθήμερη περίοδο αυξημένης κινητικότητας και δράσης, κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις, να γνωρίσεις καινούργια πρόσωπα αλλά και να επεξεργαστείς νέες μελλοντικές προοπτικές. Η αισθηματική σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, αφού η θετική συμμετοχή του Ουρανού σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στις μόνιμες σχέσεις αλλά και νέες γνωριμίες για τους αδέσμευτους οι οποίες γρήγορα θα σταθεροποιηθούν. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι οι παρασκηνιακές δραστηριότητες ή και οι παράλληλες σχέσεις, που αν αποκαλυφθούν θα δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα. 


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΦίλε Αιγόκερε, ευχάριστες εξελίξεις στα οικονομικά σου σηματοδοτεί η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 8 Φεβρουαρίου στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Έτσι, το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί θα πρέπει να είσαι έτοιμος για όλα, καθώς ξαφνικές προτάσεις ή αγοραπωλησίες μπορούν να πραγματοποιηθούν πολύ γρήγορα, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς και από μια κληρονομιά. Θετικές αλλαγές αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, καθώς φαίνεσαι αποφασισμένος να εγκαταλείψεις την εργένικη ζωή. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μια νέα γνωριμία θα σου προσφέρει την συναισθηματική ασφάλεια που ζητάς. Επαγγελματικά, μπορείς να πετύχεις σημαντικά επιτεύγματα, θα πρέπει όμως πρώτα να προσδιορίσεις τους στόχους σου και να οργανώσεις τις κινήσεις σου. 


 

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣΦίλε Υδροχόε, στις 8 Φεβρουαρίου διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο και σου δίνει την ευκαιρία να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου, να κάνεις αλλαγές όπου κρίνεται απαραίτητο ή και νέα ξεκινήματα, που ευνοούνται ιδιαίτερα από τη θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Ουρανού. Οι πρωτοποριακές ιδέες σου, θα βρουν πρόσφορο έδαφος το δεκαπενθήμερο που ακολουθεί και θα μπορέσουν να υλοποιηθούν χάρη στην επιμονή σου, αλλά και την τύχη που σε συνοδεύει. Στα αισθηματικά σου αναμένονται ευχάριστα γεγονότα που θα σε φέρουν πιο κοντά με το σύντροφό σου, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους Υδροχόους, ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί αυτό το διάστημα. 


 


   

  ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 8 Φεβρουαρίου ενεργοποιεί τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με το υποσυνείδητό σου και τις παρασκηνιακές δραστηριότητες. Αυτό το καινούργιο φεγγάρι επομένως, είναι ιδανικό για να αποσυρθείς για λίγο από την ενεργό δράση και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Το γεγονός ωστόσο ότι ο Ουρανός σχηματίζει θετική όψη από τον Κριό, σηματοδοτεί μια σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σου, η οποία μπορεί να προέλθει μέσα από κρυφές δραστηριότητες, ενώ δεν αποκλείεται μια σημαντική επαγγελματική πρόταση που είναι ακόμα στα σκαριά, να σου αποφέρει αξιόλογα κέρδη. Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχει πιθανότητα αναβίωσης ενός παλιού έρωτα, που δεν έχει βγει από την καρδιά σου. astrologos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X