Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά στις 8 Φεβρουαρίου. Τι σημαίνει αυτό για τη νέα χρονια του Πιθήκου!  thumbnail
Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου εκτός της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον ανθρωπιστή Υδροχόο, πολλοί,πάρα πολλοί άνθρωποι, γιορτάζουν την Κινεζική Πρωτοχρονιά του 2016 με εορτασμούς γεμάτους ενθουσιασμό, που διαρκούν μάλιστα επί δεκαπέντε ημέρες!

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά στις 8 Φεβρουαρίου. Τι σημαίνει αυτό για τη νέα χρονια του Πιθήκου!

Την Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου εκτός της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται στον ανθρωπιστή Υδροχόο, πολλοί,πάρα πολλοί άνθρωποι, γιορτάζουν την Κινεζική Πρωτοχρονιά του 2016 με εορτασμούς γεμάτους ενθουσιασμό, που διαρκούν μάλιστα επί δεκαπέντε  ημέρες! Για φέτος η χρονιά είναι αφιερωμένη στο ζώδιο του ΠΙθήκου και θα διαρκέσει από τις 8 Φεβρουαρίου 2016 ως τις 27 Ιανουαρίου 2017!  Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι η Φωτιά, το τυχερό χρώμα για αυτό το έτος θα είναι το κόκκινο και ο τυχερός αριθμός είναι ο 9.


 

Για να μπει καλά λοιπόν και αυτή η χρονιά, το Έτος του Πιθήκου της Φωτιάς, διάβασε τι σου επιφυλάσσει η τύχη σου, σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία.

 

Ο Πίθηκος είναι το 9ο ζώδιο στο Κινεζικό ζωδιακό κύκλο. Σε αυτό το έτος, αναμένουμε ολοκλήρωση πραγμάτων μέσα από την προσωπική προσπάθεια. Υπάρχει ενθουσιασμός, μια ελαφριά και χαρούμενη διάθεση αλλά και ένας γρήγορος ρυθμός. Αυξάνονται η επικοινωνία, το χιούμορ και η εξυπνάδα, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε την πίεση και το άγχος με ευκολία. Έχουμε την ικανότητα να βρούμε πρωτότυπες λύσεις σε παλιά προβλήματα ενώ η τόλμη και το θάρρος οδηγούν στην επιτυχία.

 

★ Οι καλύτεροι αστρολόγοι, συνεργάτες του astrologos.gr και ειδικοί στο κινέζικο ωροσκόπιο, είναι πάντα κοντά σου για μία λεπτομερή, προσωπική πρόβλεψη στο 14901

 

Παρά το γεγονός ότι θα είναι ένα ζωντανό, αισιόδοξο και προοδευτικό έτος, θα υπάρξει επίσης κάποιου είδους ανασφάλεια. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν φέτος θα πρέπει να βασίζονται στην πραγματικότητα και όχι στο συναίσθημα. Προβλήματα δημιουργούνται εξαιτίας της πονηριάς για να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος σκοπός, αποκαλύπτονται ύπουλα πρόσωπα τα οποία χρησιμοποιούν τεχνάσματα και είναι διεφθαρμένα ηθικά ενώ κυριαρχούν η παραπλάνηση, η εξαπάτηση, η υποκρισία και η ανεντιμότητα, έτσι τίποτα δεν θα πρέπει να ληφθεί ως δεδομένο, είτε πολιτικά, οικονομικά, επαγγελματικά είτε συναισθηματικά.

- See more at: http://www.astrologos.gr/article/i-kineziki-protohronia-toy-2016-kai-i-hronia-toy-pithikoy#sthash.GyGQITbo.dpuf

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X