Σάκης Ρουβάς: «Έχω πέσει θύμα bullying» thumbnail
Το ότι έχει πέσει θύμα bullying εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς, που πήρε μέρος σε ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο Ίντερνετ.

Σάκης Ρουβάς: «Έχω πέσει θύμα bullying»

Το ότι έχει πέσει θύμα bullying εξομολογήθηκε ο Σάκης Ρουβάς, που πήρε μέρος σε ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο Ίντερνετ.


Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ ήταν ένας από τους συμμετέχοντες στην ημερίδα που διοργάνωσαν στη Θεσσαλονίκη το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με την Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία της Ελλάδας.


«Έχω πέσει θύμα bullying αλλά υπάρχουν τρόποι να το αντιμετωπίσεις», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Σάκης, αναφερόμενος στην περιπέτεια που βίωσε τον περασμένο Δεκέμβρη, όταν άγνωστος απείλησε τον ίδιο και την οικογένειά του μέσω των social media, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Μιλώντας στους μαθητές που παρακολούθησαν την ημερίδα, ο Σάκης τόνισε την σημασία που έχει να εξερευνούμε το Ίντερνετ χωρίς κινδύνους, με απόλυτη ασφάλεια.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X