Σήμερα Σελήνη στον Κριό: Μπορείς να διαμορφώσεις εσύ τις εξελίξεις που επιθυμείς! thumbnail
Βρισκόμαστε κάτω από την επίδραση του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, που δημιουργεί ένα αρμονικό και ευνοϊκό κλίμα, μέσα από το οποίο μπορούμε να δρομολογήσουμε τις όποιες αλλαγές ή εξελίξεις σχεδιάζουμε, τόσο στα επαγγελματικά μας, όσο και στην προσωπική μας ζωή.

Σήμερα Σελήνη στον Κριό: Μπορείς να διαμορφώσεις εσύ τις εξελίξεις που επιθυμείς!

Βρισκόμαστε κάτω από την επίδραση του τριγώνου μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, που δημιουργεί ένα αρμονικό και ευνοϊκό κλίμα, μέσα από το οποίο μπορούμε να δρομολογήσουμε τις όποιες αλλαγές ή εξελίξεις σχεδιάζουμε, τόσο στα επαγγελματικά μας, όσο και στην προσωπική μας ζωή.

 

Ο Ήλιος κινείται πλέον στο τρίτο δεκαήμερο του Υδροχόου, επηρεάζοντας θετικά τις ζωές των αέρινων ζωδίων, ΔιδύμωνΖυγών και Υδροχόων του τρίτου δεκαημέρου, αυξάνοντας την ενεργητικότητά τους, που μπορεί να τους βοηθήσει να ολοκληρώσουν τις προσπάθειές τους ή να προετοιμαστούν για τα νέα τους εγχειρήματα!

 

Ερμής και Αφροδίτη διανύουν το τρίτο δεκαήμερο του Αιγόκερω, βελτιώνοντας σημαντικά την επικοινωνία στις ζωές των γήινων ζωδίων,ΤαύρωνΠαρθενών και Αιγόκερων του τρίτου δεκαημέρου, που την περίοδο αυτή μπορούν είτε να ολοκληρώσουν επιτυχώς τις προσπάθειες που ξεκίνησαν το προηγούμενο διάστημα στα επαγγελματικά τους, είτε ακόμα να εξισορροπήσουν το περιβάλλον στα προσωπικά τους ζητήματα και στις σχέσεις τους.

 

Ο Άρης απο το ζώδιο του Σκορπιού συνεχίζει να πυροδοτεί προς κάθε κατεύθυνση τις ζωές των σταθερών ζωδίων, ΤαύρωνΛεόντωνΣκορπιώνκαι Υδροχόων του δεύτερου δεκαήμερου, ενισχύοντας τη διάθεσή τους για δράσεις και πρωτοβουλίες, που όμως πολύ συχνά μπορεί να δυναμιτίσουν έντονα εγωιστικές και προκλητικές συμπεριφορές, με αποτέλεσμα συχνά να υπάρξουν εντάσεις, αντιπαραθέσεις ή ακόμα και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πειθαρχούν και να λειτουργούν με μια διάθεση συγκατάβασης και υποχωρητικότητας, προκειμένου να εξισορροπούν τις όποιες δύσκολες καταστάσεις δημιουργούνται!

Σελήνη από τους Ιχθείς στον Κριό


Η σημερινή μέρα ξεκινά με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή τα ξημερώματα, στις 6:25 π.μ. μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε σε ένα αρμονικό κλίμα τα θέματα που μας απασχολούν, προάγοντας συζητήσεις, επαφές και διαπραγματεύσεις στις πρωινές ώρες της ημέρας.

 

Στις 11:55 το πρωί, η Σελήνη περνά στο ζώδιο του Κριού, για να ανοίξει έναν καινούριο κύκλο δράσης και πρωτοβουλιών, δίνοντας μια ιδιαίτερη δυναμική στο τριήμερο που ακολουθεί!

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X