Τι αποκαλύπτουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! thumbnail
Γιορτάστε την αγάπη, ζήστε χαρούμενα και διασκεδαστικά, κάνοντας ό, τι σας ευχαριστεί, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι.

Τι αποκαλύπτουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Γιορτάστε την αγάπη, ζήστε χαρούμενα και διασκεδαστικά, κάνοντας ό, τι σας ευχαριστεί, είτε είστε μόνοι, είτε δεσμευμένοι. Ο αστρολογικός ουρανός φέρνει ένα εκκεντρικό αλλά και παθιασμένο πνεύμα στην αγάπη, καθώς ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει πρωτότυπες ιδέες για να γιορτάσετε αλλά και κάπως παράξενες. Είναι μια καλή στιγμή για να κοιτάξετε την ερωτική σας ζωή από μια διαφορετική οπτική γωνία και να αποκτήσετε μια νέα θεώρηση των πραγμάτων. Επίσης, ο Υδροχόος είναι το μέλλον, έτσι σκεφτείτε για το πώς θα κάνετε καλύτερο το μέλλον σας. Ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε κατά τη διέλευση του Ερμή είναι ότι ο Υδροχόος δεν είναι και τόσο ευαίσθητος, πληγώνει ή παραμελεί τα συναισθήματα των άλλων. Κάντε το καλύτερο για να δώσετε σε αυτόν/η που αγαπάτε μια ζεστή αγκαλιά μαζί με ζωντανές συνομιλίες. Ο Άρης στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Δία, σας ζητά να μεταμορφώσετε την ερωτική σας ζωή, να έχετε υπομονή και να χρησιμοποιήσετε σωστά τη δύναμή σας. Ως ζώδιο του Νερού, ο Σκορπιός ασχολείται με τη σφαίρα των συναισθημάτων και του πάθους, αλλά η φωτιά του Άρη προσθέτει φόβο, ζήλεια και καχυποψία. Για τον Άρη στον Σκορπιό, δεν υπάρχει υπομονή για τίποτα λιγότερο από την πραγματική αλήθεια, και ίσως βρεθείτε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις εμμονές σας. Όπως ο Φοίνικας, που είναι ένα από τα σύμβολα του Σκορπιού, η φωτιά καίει τόσο δυνατά ώστε μετατρέπεται σε σκόνη και αναδύεται ξανά από τα συντρίμμια.

Τι σας αποκαλύπτουν τα άστρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


ΚΡΙΟΣ

Βρείτε τους φίλους σας και κάντε νέους, ο Ερμής στο φιλικό ενδέκατο οίκο σας, σας προικίζει με ανοιχτό μυαλό και διορατικότητα, επεκτείνετε τις φιλίες σας και ασχολείστε με ομαδικές δραστηριότητες. Σίγουρα, δεν πρόκειται να νιώσετε μοναξιά αυτήν την ημέρα, ακόμα κι αν δεν βρείτε την αγάπη, σίγουρα θα κάνετε νέες επαφές, ξεκινάτε νέες φιλίες ή τη δική σας ομάδα και ανταλλάσετε ιδέες. Η πρόκληση; Ο Άρης θα βρίσκεται στον κρυφό και μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Δία, και μπορεί να δοκιμάσει την οικειότητα και την εμπιστοσύνη στη σχέση σας, εκθέτοντας κάποιες ρωγμές που υπάρχουν στα θεμέλια. Μπορεί απλά να είστε πολύ απασχολημένοι για να αναλώσετε ποιοτικό χρόνο μαζί ή ίσως το να είστε χωριστά από την αγάπη σας να οφείλεται σε εξωγενείς περιστάσεις όπως ταξίδια, οικονομικά ή οικογενειακές υποχρεώσεις. 

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ανησυχείτε αν δεν γιορτάσετε ένθερμα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ο Άρης θα βρίσκεται στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, και σας επισημαίνει ότι το πιο σημαντικό είναι να μάθετε πώς να παίζετε καλά το παιχνίδι της αγάπης. Ίσως αμφισβητήσετε τα συναισθήματα του αγαπημένου σας, ίσως τα πράγματα γίνουν λίγο τεταμένα εξαιτίας της ζήλιας ή της κτητικότητας του ενός εκ των δυο σας. Ίσως τα όρια στη σχέση σας δεν είναι σαφή μεταξύ σας, και τώρα νιώθετε την ανάγκη να μιλήσετε και να κυριαρχήσετε, αν νιώθετε ότι δεν ικανοποιούνται οι επιθυμίες σας. Το κλειδί της ευτυχίας σας είναι να παίζετε τίμια και σωστά και όχι κρυφά και χρησιμοποιώντας τεχνάσματα και γρίφους. Εάν έχετε ήδη μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα, αντιμετωπίστε αυτούς τους φόβους σας και τα συναισθηματικά μπλοκαρίσματα που είναι ριζωμένα μέσα σας. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένας ευρύτερος κόσμος τραβάει την προσοχή σας και δεν μπορείτε να μείνετε ούτε στιγμή στο σπίτι. Ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών και της επέκτασης, σας φέρνει ελπιδοφόρα μηνύματα, αναζητάτε την περιπέτεια, θέλετε να μιλήσετε με όλον τον κόσμο, να ανταλλάξετε απόψεις και εμπειρίες, να ζήσετε πιο έντονα τη ζωή. Είστε ζωηροί, εξωστρεφείς και κεφάτοι, έτσι είναι στο χέρι σας να μη μείνετε μόνοι και να γιορτάσετε τον έρωτα με κάποιον/α που θα συναντήσετε εντελώς τυχαία. Τι θα λέγατε να κάνετε μια απόδραση σε ένα χειμερινό καταφύγιο για σκι ή να πάτε το Σαββατοκύριακο κάπου μακριά από την πόλη σας; Πάρτε τον αγαπημένο σας και ανεβάστε την αδρεναλίνη στη σχέση σας, κάνοντας ένα ταξίδι ή διασκεδάζοντας και εξερευνώντας. Μπορείτε ακόμη να μείνετε στο σπίτι σας και να συζητήσετε βαθιά φιλοσοφικά και πνευματικά θέματα. Ανταλλάξτε απόψεις και μιλήστε για τις πεποιθήσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε χαμένοι στις δικές σας σκέψεις, καθώς ο Ερμής επισκέπτεται τον έντονα συναισθηματικό όγδοο οίκο σας. Μπορεί να επεξεργάζεστε κάποια βαριά συναισθήματα του παρελθόντος ή μια κατάσταση στη σχέση σας ίσως απαιτήσει έντονη έρευνα και συγκέντρωση. Ενώ μπορεί να μη θέλετε να αποκλειστείτε εντελώς από τον κόσμο, προσπαθήστε να αποφύγετε τις πολλές υποχρεώσεις στο πρόγραμμά σας, θα σας στερήσουν χρόνο από την ηρεμία σας ή τον αγαπημένο σας. Ίσως ένας έμπιστος φίλος σας βοηθήσει να αποβάλετε τη συναισθηματική φόρτιση. Ίσως πάλι νιώσετε ότι ήρθε η ώρα που θα πείτε το «ναι» σε κάτι πιο επίσημο. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν μέσα σας. Μπορεί επίσης κάτω από την επιρροή του Άρη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Δία, να επενδύσετε το χρόνο σας διασκεδάζοντας με τον αγαπημένο σας και απολαμβάνοντας μια καυτή ερωτική νύχτα. Τα κοινά οικονομικά, η περιουσία ή οι οικονομικοί πόροι σας θα είναι ένα καυτό θέμα συζήτησης. 

 

ΛΕΩΝ

Τι θα λέγατε να πάτε ένα σύντομο ταξίδι; Ο Ερμής στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας παροτρύνει να ταξιδέψετε, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα είναι άκρως ρομαντική και αισθησιακή για σας. Κι αν είστε μόνοι, θα ψάχνετε να γίνετε ζευγάρι. Με το πρωτότυπο και εκκεντρικό μυαλό σας ξέρετε ποιον/α θα αποπλανήσετε. Επισήμανση: Με τον επιθετικό Άρη στον συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Δία, ίσως να αισθάνεστε κάπως νευρικοί και είστε λίγο υπερβολικοί. Αντί να επιτίθεστε στον αγαπημένο σας, κάντε μια έκπληξη κλείνοντας ένα εισιτήριο για δυο ή ακόμα και μια σουίτα ξενοδοχείου για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου (αν σας το επιτρέπουν τα οικονομικά σας). Θα πρέπει να κάνετε κάτι διαφορετικό, προκειμένου να ξεφύγετε από τα συναισθήματα που σας δημιουργούν κατάθλιψη ή σας κάνουν να νιώθετε περιορισμένοι.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πείτε ξεκάθαρα αυτό που εννοείτε και τι θέλετε. Έχετε μια συνήθεια να βοηθάτε τους άλλους και τον αγαπημένο σας ή αντίθετα είστε υπερβολικά απότομοι και επικριτικοί. Με τον Άρη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σε εξάγωνο με τον Δία, θα πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα και άμεσα με έναν ήρεμο, ουδέτερο τόνο. Αφήστε το άγχος σας και τη συναισθηματική φόρτιση και γιορτάστε. Μην κολλάτε στο παρελθόν και μην αμαυρώσετε τις ωραίες στιγμές, ο αγαπημένος σας θα το εκτιμήσει! Η επίδραση του Άρη μπορεί επίσης να επηρεάσει μια φιλία ή μια αδελφική ή συγγενική σχέση και μπορεί να ανατρέψει τα σχέδιά σας για αυτήν την ημέρα. Ίσως αυτό το άτομο χρειαστεί επιπλέον στήριξη ή μπορεί να περνάει μια δύσκολη στιγμή κι εσείς δεν μπορείτε να αρνηθείτε. Ο Άρης θα μπορούσε επίσης να σας φέρει μια αποκάλυψη, ειδήσεις ή μια σημαντική συζήτηση που θέτει τα πράγματα στη σχέση σας σε κίνηση.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη σε σας, χάρη στον Ερμή στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, συμμετέχετε σε κοινωνικές διοργανώσεις, συζητάτε με όποιον πιάσει το μάτι σας, ανταλλάσσετε λόγια αγάπης με το αντικείμενο του πόθου σας. Ενεργοποιείται το κρυμμένο πάθος σας, αισθάνεστε γοητευτικοί και ελκυστικοί, είστε έτοιμοι να κάνετε μια αλλαγή, ακολουθείτε τις επιθυμίες σας. Είναι η γιορτή του έρωτα και τα αστέρια σας υπόσχονται άκρως ρομαντικές και παθιασμένες στιγμές. Βλέπετε πυροτεχνήματα στον ουρανό, δεν ακολουθείτε το κατεστημένο, κάνετε ό, τι σας αρέσει, άλλωστε δεν σας νοιάζει τίποτα, είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Εάν είστε μόνοι, ετοιμαστείτε να χτυπηθείτε από τα βέλη του θεού Έρωτα, μια αναπάντεχη ερωτική πρόταση που δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε ίσως οδηγήσει σε μια μεγάλη αγάπη. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γιορτάζετε με την αγάπη σας στη θαλπωρή του σπιτιού σας, ο Ερμής στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και των συναισθημάτων, σας δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε λίγο από αυτόν τον πολυάσχολο μήνα, να συζητήσετε και να φέρετε πίσω στο μυαλό σας τις παλιές αναμνήσεις. Περιποιηθείτε τον αγαπημένο σας ή διασκεδάστε όλοι μαζί με τους κοινούς φίλους σας, περνώντας το χρόνο σας στο σπίτι. Μια επισήμανση: Παλιές ανησυχίες μπορεί να φουντώσουν εξαιτίας του Άρη στο ζώδιό σας, σε εξάγωνο με τον Δία, νιώθετε τους κακούς σας δαίμονες να σας δημιουργούν αγχωτικά συναισθήματα. Τι έχετε κρύψει μέσα σας και δεν μπορείτε να χαρείτε την αγάπη; Μπορεί να υπάρχουν κάποια ανέκφραστα συναισθήματα ή πόνος που πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η αλήθεια θα σας απελευθερώσει. 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε μια υπολογίσιμη δύναμη, η ευγλωττία και το χιούμορ σας δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα, έχετε πρωτότυπες ιδέες για να γιορτάσετε, χάρη στον Ερμή στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας. Κάνετε πολλές χαρούμενες συνομιλίες, δεν περνάτε απαρατήρητοι όπου κι αν πάτε. Ανάβετε τη φωτιά του πάθους με μια σας λέξη, ο πρωτότυπος και χαρούμενος τρόπος σκέψης σας μέσα από τις συναντήσεις και τα κοινωνικά δίκτυα, ίσως σας φέρει αγκαλιά με μια νέα αγάπη. Μια συμβουλή: Μην αμελήσετε την ανάγκη σας για ψυχική, πνευματική και συναισθηματική ανανέωση, καθώς ο Άρης είναι στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, και σε εξάγωνο με τον Δία. Ίσως κάποιες παλιές πικρίες έρθουν στην επιφάνεια και αμαυρώσουν αυτή τη γιορτινή ημέρα. Αν συμβεί αυτό, σημαίνει ότι δεν έχετε ασχοληθεί σωστά με αυτούς τους κακούς σας δαίμονες, και εμφανίζονται για να σας δείξουν ότι πρέπει επιτέλους να δώσετε ένα τέλος για να κάνετε μια νέα αρχή στην αγάπη. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν σας νοιάζει πόσα θα ξοδέψετε, αρκεί να διασκεδάσετε. Ο Ερμής στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αυξάνει την καταναλωτική μανία σας, απολαμβάνετε την πολυτέλεια και επιδίδεστε σε αισθησιακές απολαύσεις. Μπορεί να διασκεδάσετε με τους φίλους σας ή αντίθετα να αναζητήσετε την ελευθερία σας! Ο Άρης στο φιλικό και φιλελεύθερο ενδέκατο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Δία, ίσως φέρει στην επιφάνεια την καχυποψία σας, ίσως ακόμη διαπιστώσετε γύρω σας ίντριγκες, κάποιοι «φίλοι» σας, δεν θέλουν το καλό της σχέσης σας. Αφήστε στην άκρη την επίδειξη δύναμης και τα παιχνίδια εξουσίας. Ίσως πάλι βασανίζετε την ψυχή σας με θέματα εμπιστοσύνης, ζήλιας ή ενός ανηλεούς ενστίκτου που σας οδηγεί να σκέπτεστε το χειρότερο. Μην ξεχνάτε ότι αυτήν την ημέρα γιορτάζει η αγάπη, έτσι αφήστε τις αμφιβολίες σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας και την αγάπη σας στο άλλο σας μισό και δείτε τι θα επακολουθήσει! 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το σύμπαν σας δίνει μια ευκαιρία να λάμψετε πραγματικά. Ο Ερμής στο ζώδιό σας, φέρνει στο προσκήνιο την πρωτότυπη και ανέμελη πλευρά σας, παίρνετε την προσωπική πρωτοβουλία να πλησιάσετε και να μιλήσετε στο αντικείμενο του πόθου σας. Τι πραγματικά επιθυμείτε; Διεκδικήστε το και θα το έχετε! Μπορεί να χρειαστεί να διεκδικήσετε πράγματα για τον εαυτό σας ή ίσως κάνετε το μεγάλο βήμα και αφήσετε πίσω τις σκιές σας, αφήνοντας τους θαυμαστές σας και τον αγαπημένο σας να δουν τον αληθινό εαυτό σας. Μια προσοχή όμως: Αν και το να προβάλετε τον αυθεντικό εαυτό σας και να εκφράζεστε ελεύθερα είναι όμορφο πράγμα, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να γίνετε αυταρχικοί ή επιθετικοί. Ο Άρης στον κυριαρχικό δέκατο οίκο σας, σε εξάγωνο με τον Δία, σας κάνει υπερβολικούς, ίσως και κακεντρεχείς. Μεταδώστε το μήνυμά σας με περίσκεψη και ωριμότητα, μην είστε «σιδερένια γροθιά σε βελούδινο γάντι». 

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ρυθμός της ζωής σας επιβραδύνεται, δεν επιδιώκετε τη διασκέδαση και την κοινωνική ζωή, καθώς ο Ερμής στο δωδέκατο οίκο σας, σας βάζει σε περισυλλογή. Ίσως να θέλετε να τελειώσετε κάποια μεγάλα εγχειρήματα πριν από τα γενέθλιά σας και μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι για να γιορτάσετε. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να πάτε κάπου ήρεμα με την αγάπη σας, ίσως σε ένα ρομαντικό καταφύγιο, θέλετε να γιορτάσετε όσο πιο απλά γίνεται μαζί στη θαλπωρή του σπιτιού σας, μόνοι οι δυο σας. Ίσως πάλι βρίσκεστε υπό την επήρεια έντονων σκέψεων: Ποιό θα είναι το κοινό σας μέλλον; Αν είστε μόνοι, αναλώνετε την ενέργειά σας τελειώνοντας ένα μεγάλο έργο, δεν θέλετε να σκέφτεστε τη μοναξιά σας. Μπορεί να έχετε κάποιες επιφοιτήσεις, η διαίσθησή σας, σας μιλά και σας αποσαφηνίζει αν μπορείτε να συνεχίσετε μαζί με τον αγαπημένο σας ή με ποιόν/α θα μοιραστείτε τη ζωή σας. Προβληματιστείτε, ξεκουραστείτε και αφήστε το σύμπαν να σας δώσει μια χείρα βοηθείας.

 

myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X