Τι πιστεύει κάθε ζώδιο για του Αγίου Βαλεντίνου και πως επιλέγει να τον γιορτάσει;  thumbnail
Έφτασε η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Τι πιστεύει κάθε ζώδιο για του Αγίου Βαλεντίνου και πως επιλέγει να τον γιορτάσει;

Έφτασε η πιο ερωτική ημέρα του χρόνου, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου! 
Είτε την γιορτάζουμε σε όλο της το μεγαλείο, είτε όχι, γιατί-κακά τα ψέματα-είναι εμπορική γιορτή, είναι η ημέρα του Έρωτα, που όλοι έστω και κάποια στιγμή λατρέψαμε, τον αφήσαμε να μας κάψει, μας έδωσε δύναμη, ευτυχία, όρεξη για ζωή αλλά και κλάμα!


Τι γνώμη όμως έχουν τα ζωδιάκια μας για την Γιορτή του Έρωτα και πως την γιορτάζουν; 
Ας δούμε παρακάτω…


 


Κριός


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Φυσικά και όχι! Δεν πιστεύει στην μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και κοροϊδεύει σαρκαστικά ή υβριστικά (εξαρτάται τα κέφια) και μες τη μούρη τους μάλιστα, όλους τους ρομαντικοχαζοερωτευμένους που κυκλοφορούν με ένα μόνιμο γλυκανάλατο χαμόγελο και τρέχουν στα μαγαζιά για λουλούδια, αρκουδάκια, καρδούλες και τρυφερές καρτούλες…. (μπλιαχ!)


Ας γιορτάσουμε! Παρ’ολ’αυτά και θα γιορτάσει, και θα αγοράσει και λουλούδια και καρδούλες και θα πάει σε ρομαντικό δείπνο, και, και, και… Γιατί  Έρωτας σημαίνει σεξ. Άρα η Γιορτή του Έρωτα σημαίνει πολύ καλό σεξ. Αυτό και μόνο αρκεί! Σωστός ο Κριός…


 


Ταύρος


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Παιδιά της Αφροδίτης και σκλάβοι του Έρωτα τα Ταυράκια! Εννοείται ότι ο Έρωτας πρέπει να γιορτάζεται! Κάθε χρόνο, παραδοσιακά και ανελλιπώς, χωρίς υπερβολές αλλά με πολύ, μα πολύ συναίσθημα!


Ας γιορτάσουμε! Τι καλύτερο από όμορφα δωράκια, τρυφερές καρτούλες, ρομαντικό αλλά και πλουσιότατο δείπνο για δύο και πολλές πολλές σοκολάτες πάνω στο κρεβάτι ( στα διαλείμματα βεβαίως-βεβαίως )…


 


 


Δίδυμοι


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Δεν υπάρχει Άγιος του Έρωτα, δεν υπάρχουν παντοτινοί όρκοι αγάπης, δεν υπάρχει μία και μόνο ερωτική μέρα! Ο έρωτας πρέπει να γιορτάζεται καθημερινά, χαρούμενα και διασκεδαστικά και όχι με ανόητους ρομαντισμούς και δωράκια! Γιατί ο Δίδυμος ξέρει…


Ας γιορτάσουμε! Κατ’ αρχάς, ο Άγιος Βαλεντίνος είναι γιορτή για τους ελεύθερους! Ναι, ναι αυτό που ακούσατε! Η τέλεια ευκαιρία να βγάλει το Διδυμάκι, το ρομαντικό του πρόσωπο (ένα από τα πολλά…) και να σαγηνεύσει όλα τα μοναχικά λυπημένα υποψήφια «θύματα» που κυκλοφορούν σήμερα… Γιατί ο Δίδυμος ξέρει, ξαναλέω…


 


 


Καρκίνος


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Είναι… Είναι ένα μικρό αγγελάκι που σημαδεύει με τα γλυκά του βέλη τις καρδούλες μας… Και όταν αυτό είναι αμοιβαίο; Αχ…, ναι πρέπει να το γιορτάζουμε και να το γιορτάζουμε δυνατά και κάθε λεπτό εκείνης της ημέρας!


Ας γιορτάσουμε! Δυο καρδιές σε ένα σώμα, περικυκλωμένοι από λουλούδια, αρκουδάκια και πολλές πολλές καρδούλες…. Δύο βλέμματα καρφωμένα στον ουρανό να ορκίζονται στα αστέρια, παντοτινή αγάπη… Κάρτες με εξομολογήσεις συναισθημάτων και φωτογραφίες…  Πολλές φωτογραφίες για να μη χαθεί ποτέ η ανάμνηση αυτής της ημέρας… (Λιγωθήκατε;)


 


Λέων


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Πρώτον ο έρωτας είναι θεός, όχι απλά «άγιος»! Δεύτερον πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα, αλλά αυτή τη μέρα ήρθε η ώρα να υπερβάλλουμε! Φυσικά και πρέπει να το γιορτάζουμε και αν ο Λέοντας είχε την ευκαιρία θα το έκανε και επίσημη αργία!


Ας γιορτάσουμε! Ναι, ναι ας γιορτάσουμε! Σε ένα υπερπολυτελέστατο εστιατόριο με gourmetγεύσεις για δύο, με 411 τριαντάφυλλα όσες και οι μέρες της σχέσης, σε μία ονειρική σουίτα ή ένα παραμυθένιο σαλέ (εξαρτάται αν πέφτει ΣΚ ή καθημερινή) και κόκκινα ολοκαίνουργια εσώρουχα. Πάει ο μισθός…


 


Παρθένος


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι μια καθαρά άχρηστη γιορτή και ο Παρθένος παραθέτει (φυσικά) επιχειρήματα! Πρώτον, ο Βαλεντίνος δεν υπάρχει καν σαν άγιος,  δεύτερον δεν γίνεται μία και μόνο ημέρα να εκφράζει την αγάπη, αφού όταν αγαπάς, το δείχνεις καθημερινά με πράξεις και τρίτον, εμπορευματοποίηση! Όλα τα καταστήματα ντυμένα στα κόκκινα και με τιμές στα ύψη! Ανόητοι άνθρωποι…


Ας γιορτάσουμε! Να γιορτάσουμε, τι; Να τα ξαναπούμε; Τελοσπάντων ας κάνουμε όλα τα χατηράκια στο έτερον ήμισυ και ας του το βγάλουμε στο τέλος ξινό με την κριτική μας… Καλό;


 


Ζυγός


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Η μεγαλύτερη γιορτή! Η πιο σπουδαία! Η πιο σημαντική! Η πιο ουσιώδεις! Κι αν όλοι οι άλλοι μετρούν αντίστροφα για Πρωτοχρονιές και τέτοια, Ζυγοί ενωμένοι, ποτέ νικημένοι, μετράνε αντίστροφα για του Αγίου Βαλεντίνου!


Ας γιορτάσουμε! 24ωρο ερωτικό πάθος,  μπόλικος ρομαντισμός, τρυφερά βλέμματα, ξεχείλισμα αγάπης, λόγια μαγευτικά, πολλά όμορφα δωράκια, κάρτες, λουλούδια, μουσική,  ονειρικό δείπνο, ένα ζευγάρι πιο όμορφο από ποτέ… Κάτι μεταξύ Άρλεκιν και The Notebook (ταινία για Ζυγούς, αν δεν την έχετε δει!). 


 


Σκορπιός


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Ο Έρωτας είναι άγιος και τρυπώνει στις ψυχές μας… Κι όταν γίνεται τιμωρός και σκοτεινός, είναι ακόμα πιο συναρπαστικός. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου απλά αδικεί τον έρωτα. Θα έπρεπε να υπάρχει γιορτή αλλά όχι έτσι όπως την γιορτάζει ο κοινός κοσμάκης. Ο Έρωτας κύριοι, δεν είναι κάτι επιφανειακό, ροζ ή κόκκινο… Ο έρωτας είναι βάθος, ουσία, σάρκα και ψυχή!


Ας γιορτάσουμε! Έλα εδώ ταίρι του Σκορπιού! Θες να γιορτάσεις; Ετοιμάσου για μία άκρως σεξουαλική βραδιά πέρα από τα συνηθισμένα όρια! Έρωτα θες; Με… χειροπέδες και άλλα σεξουαλικά σύνεργα θα τον έχεις!


 


Τοξότης


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Χαχαχαχαχαχαχαχα! Και ξανά χαχαχαχχαχαχαχαχαχα! Αυτό. Τι, θέλετε και επεξήγηση;


Ας γιορτάσουμε! Πόσο κοινότυπο και προβλέψιμο να γιορτάσουμε στις 14 Φεβρουαρίου τον έρωτα μας! Δεν είναι για τέτοια ο Τοξότης… Θα τον γιορτάσει όπως, όποτε και αν θέλει αυτός! Τα γλυκανάλατα και τα παραδοσιακά μακριά! Σήμερα είναι μέρα για φίλους! Έτσι για την επανάσταση!


 


 


Αιγόκερως


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Γιορτή με απόλυτα κερδοσκοπικό χαρακτήρα και εμπορευματοποίηση συναισθημάτων και των όσων εκφράζει. (Αιγόκερως χωρίς κατάστημα ειδών δώρων ή ανθοπωλείο). Η απόλυτη γιορτή που όλοι πρέπει να την απολάυσουμε στο έπακρο και να μην σκεφτούμε να ξοδευτούμε για να αποδείξουμε την αγάπη μας! (Αιγόκερως με κατάστημα ειδών δώρων ή ανθοπωλείο)


Ας γιορτάσουμε! Ούτε καν! Τσάμπα λεφτά και χαμένος χρόνος. Αν πάλι ο σύντροφος επιμένει, ένα δείπνο με σπιτικό περιποιημένο φαγητό και ταινία αγκαλιά, κατεβασμένη από το ίντερνετ-γιατί το σινεμά κοστίζει-αρκεί!


 


Υδροχόος


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Ο Έρωτας είναι ιδέα! Όχι άγιος, θεότητα ή πρόσωπο! Άνθρωποι ξυπνήστε! Μην ακολουθείτε το δρόμο που σας προμοτάρουν οι καταστηματάρχες και το σύστημα, με σκοπό το κέρδος, εκμεταλλευόμενοι τα συναισθήματα σας!


Ας γιορτάσουμε! Ο Υδροχόος φυσικά και θα γιορτάσει την μέρα των ερωτευμένων! Αλλά στις 15 του μήνα, θα αλλάξει το Βαλεντίνος και θα του δώσει άλλο όνομα και θα το γιορτάσει με φίλους. Έτσι, από αντίδραση και μόνο! 


 


Ιχθείς


Είναι ο Έρωτας…Άγιος; Κι όμως… Οι πιο ρομαντικοί του ζωδιακού είναι κατά του Αγίου Βαλεντίνου! Κι αυτό γιατί είναι πολύ λίγος για αυτούς. Η δύναμη της ψυχής και της καρδιάς όταν καίγονται από έρωτα, δεν εκφράζεται με αρκουδάκια και λουλούδια μόνο και δεν γιορτάζεται μόνο μία μέρα!


Ας γιορτάσουμε! Παρ’όλ’αυτά θα προσαρμοστούν! Θα γιορτάσουν αυτή τη μέρα αλλά θα την φτιάξουν σαν παραμύθι! Μία άκρως ρομαντική πολύωρη βόλτα με την μοναδική τους αγάπη δίπλα στο κύμα, με νεράιδες, μουσικές σταλμένες από τον παράδεισο, εξωτικά πουλιά και μονόκερους τριγύρω, αρκεί! Ναι, ναι, τα τελευταία είναι μόνο στο μυαλό τους…

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X