Παραλίγο να πέσει πάλι επί σκηνής η Μαντόνα εξαιτίας των χορευτών και των στυλιστικών της επιλογών. (Video)  thumbnail
Σε επικίνδυνο... παιχνίδια εξελίσσονται οι χορογραφίες επί σκηνής για την Μαντόνα, αφού μετά την τούμπα που είχε πριν από ένα χρόνο, περίπου, στα βρετανικά βραβεία, ένα ακόμη ατύχημα παραλίγο να οδηγήσει στο σοβαρό τραυματισμό της.

Παραλίγο να πέσει πάλι επί σκηνής η Μαντόνα εξαιτίας των χορευτών και των στυλιστικών της επιλογών. (Video)

Σε επικίνδυνο… παιχνίδια εξελίσσονται οι χορογραφίες επί σκηνής για την Μαντόνα, αφού μετά την τούμπα που είχε πριν από ένα χρόνο, περίπου, στα βρετανικά βραβεία, ένα ακόμη ατύχημα παραλίγο να οδηγήσει στο σοβαρό τραυματισμό της. 


Η βασίλισσα της Ποπ έδινε συναυλία στην "Impact Arena" της Μπανγκόκ, στο πλαίσιο της περιοδείας της "Rebel Heart tour". Την ώρα που τραγουδούσε το "Material Girl", φορούσε ένα μακρύ πέπλο που κάλυπτε το κεφάλι της. Την ουρά του κρατούσαν δύο χορευτές που βρίσκονταν ακριβώς από πίσω της και οι οποίοι, προφανώς στο πλαίσιο της χορογραφίας, άρχισαν να το τραβούν προς τα πίσω για να της το βγάλουν. Το πέπλο, όμως, όπως φαίνεται, είχε σκαλώσει σε κάποιο σημείο με αποτέλεσμα παραλίγο να γκρεμιστεί η βασίλισσα της ποπ. Τελικά τη γλίτωσε με ένα απλό παραπάτημα και πολλά νεύρα… inews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X