Αφιέρωμα στους σαξοφωνίστες των 60's στο Τρένο στο Ρουφ thumbnail

Αφιέρωμα στους σαξοφωνίστες των 60's στο Τρένο στο Ρουφ

Mια αναδρομή στο πιο χαρακτηριστικό όργανο της τζαζ στο Τρένο στο Ρουφ.


Ο γνωστός σαξοφωνίστας Γιάννης Κασέτας αφήνει στην άκρη τα  προσωπικά του άλμπουμ και παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στους θρύλους του σαξοφώνου της δεκαετίας του ’60, Wayne Shorter, Joe Henderson και Dexter Gordon. Μαζί με τρεις ακόμη μουσικούς της ελληνικής jazz σκηνής, τον ντράμερ Σπύρο Παναγιωτόπουλο, τον μπασίστα Μάνο Λούτα και τον πιανίστα Παντελή Μπενετάτο, θα μας μεταφέρουν στον ήχο της θρυλικής τζαζ σκηνής της δεκαετίας του 1960. Το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου στο Τρένο στο Ρουφ, μία μουσική αναδρομή σε ένα από τα πιο χαρακτηριστικά όργανα της τζαζ και σε τρεις σαξοφωνίστες που με τον ήχο και το παίξιμο τους έδωσαν νέα ώθηση στην παρουσία του σαξοφώνου στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώθηκε από την δεκαετία του '50 και μετά.


13 Φεβρουαρίου 2016
Ώρα:21:30. Το Τρένο στο Ρουφ-Θεατρικό Βαγόνι, Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, Λ. Κωνσταντινουπόλεως – Τηλ.: 2105298922. Είσοδος: 10 ευρώ

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X