Το video game που υπόσχεται αληθινό... εικονικό σεξ thumbnail

Το video game που υπόσχεται αληθινό… εικονικό σεξ

Ήταν αναμενόμενο ότι αργά η γρήγορα θα φθάναμε σ' αυτό το σημείο. Εκεί δηλαδή που η εικονική πραγματικότητα, το σeξ και τα ειδικά «χειριστήρια»-βοηθήματα θα δημιουργούσαν την πιο κοντινή στην αληθινή αίσθηση της σeξουαλικής πράξης.


 


Υπεύθυνη για αυτή την δημιουργία είναι η εταιρία Indiegogo δημιούργησε μία απίστευτη πλατφόρμα σeξουαλικής διέγερσης των παικτών, όπου εκτός όλων όσων προβάλλονται στην οθόνη (σε 3D προφανώς), ο παίκτης έχει στην διάθεσή του και μερικά ειδικά εξαρτήματα τα οποία προσομειώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα γυναικεία όργανα και την… κινησιολογία της σeξουαλικής πράξης.


Παρακολουθώντας το βίντεο πραγματικά μένει κανείς άναυδος με την φαντασία (αλλά και την σχεδιαστική δεινότητα) των εμπνευστών του. Ενώ εξηγείται με τον καλύτερο τρόπο το… ξεπούλημα των πρώτων 5.000 κομματιών, τα οποία απέφεραν πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια στην εταιρία, και την ανάγκασαν να σταματήσει την παραγωγή για να προλάβει την ζήτηση.


Όπως βλέπουμε στο βίντεο (το οποίο μέσα σε μία ημέρα έχει κάνει πάνω από μισό εκατομμύριο views) που προωθεί αυτή τη νέα εποχή, μαζί με όλα τα εξαρτήματα, διατίθεται και ένα παιχνίδι με το όνομα Girls of Arcadia, το οποίο καλεί τους παίκτες να σώσουν τους γυναικείους χαρακτήρες που υπάρχουν στο παιχνίδι και μετά να «κοιμηθούν μαζί τους».


Όπως και να έχει, απ' όποια πλευρά και να το δεις το θέμα, είτε από την σοβαρή είτε από την αστεία, αυτό που φαίνεται ξεκάθαρα είναι ότι η συγκεκριμένη εταιρία ανοίγει μία εντελώς καινούργια εποχή στην βιομηχανία του πορνό, όπου η εικονική πραγματικότητα είναι αυτή που θα φέρει τα απίστευτα δισεκατομμύρια σε όσους προλάβουν τις εξελίξεις. Για όσους πάντως έχουν αμφιβολίες, το απίστευτο βίντεο για την προώθηση του παιχνιδιού θα πείσει και τους πιο δύσπιστους…Διαβάστε περισσότερα εδώ


 Αυτό είναι το video game για να κάνετε το πιο αληθινό… εικονικό σεξ (video) | E-Daily.gr 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X