Οι αγρότες έβγαλαν το πηλήκιο αστυνομικού - Του είχε επιτεθεί φραστικά η Ζωή - Ποιος είναι(ΦΩΤΟ) thumbnail
Ξανά πρωταγωνιστής, άθελά του και πάλι, έγινε ο αστυνομικός Βασίλης Ρόκκος. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ., που είχε δεχθεί τα «πυρά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου γιατί έκλεινε τον δρόμο διαδηλωτών προς τη Βουλή, βρέθηκε σήμερα σε κλοιό εξοργισμένων Κρητικών αγροτών, οι οποίοι μάλιστα του έβγαλαν και το πηλήκιο!

Οι αγρότες έβγαλαν το πηλήκιο αστυνομικού – Του είχε επιτεθεί φραστικά η Ζωή – Ποιος είναι(ΦΩΤΟ)

Ξανά πρωταγωνιστής, άθελά του και πάλι, έγινε ο αστυνομικός Βασίλης Ρόκκος. Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ., που είχε δεχθεί τα «πυρά» της Ζωής Κωνσταντοπούλου γιατί έκλεινε τον δρόμο διαδηλωτών προς τη Βουλή, βρέθηκε σήμερα σε κλοιό εξοργισμένων Κρητικών αγροτών, οι οποίοι μάλιστα του έβγαλαν και το πηλήκιο!


Αγρότες από την Κρήτη που είχαν περικυκλώσει από το πρωί το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έμαθαν ότι περιπολικά είχαν ακινητοποιήσει στην πλατεία Καραϊσκάκη αγροτικό αυτοκίνητο φορτωμένο με αγροτικά προϊόντα. Ομάδα των αγροτών κατευθύνθηκε προς το σημείο για να μάθει τους ακριβείς λόγους που συνέβη αυτό και όταν ήρθαν σε έναν δρόμο αντιμέτωποι με ΜΑΤ και περιπολικά απλά τους πήραν στο κυνήγι, με τους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας να τρέχουν έντρομοι να διαφύγουν! 

Προσπαθώντας να μάθουν τι συνέβη συνομίλησαν, σε έντονο ύφος, με αστυνομικούς, ένας εκ των οποίων ήταν και ο κ. Ρόκκος. Μάλιστα κάποιος από τους αγρότες τού έβγαλε το πηλίκιο, αλλά του το έδωσε πίσω λίγο αργότερα. 


Ο κ. Ρόκκος είναι ο ίδιος αστυνομικός που τον περασμένο Μάιο είχε έρθει σε αντιπαράθεση με την τότε πρόεδρο της Βουλής γιατί απλά εμπόδιζε τους διαδηλωτές να μπουν στη Βουλή! 

Ο Βασίλης Ρόκκος είναι επί 10 χρόνια αστυνομικός διευθυντής του τμήματος της Ομόνοιας και συνέβαλε στις προσπάθειες για να ανοίξει η Ομόνοια και πάλι για το ευρύ κοινό, έχει αντιμετωπίσει περισσότερες από 600 πορείες, θεωρείται μετριοπαθής και άνθρωπος με κοινή λογική. Στο επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχαν σχολιαστεί με τα καλύτερα λόγια η ηρεμία του, οι χαμηλοί του τόνοι, αλλά και οι απαντήσεις που έδινε στην τότε πρόεδρο της Βουλής, η οποία, παρουσία διαδηλωτών, φωτογράφων και καμερών, τον σφυροκοπούσε με ερωτήσεις.


Ο Βασίλης Ρόκκος έχει δύο μεταπτυχιακά, σύμφωνα με τον Βήμα FΜ, και εξελίσσεται σταθερά -ανεξαρτήτως… κυβέρνησης- στην ιεραρχία. Οικογενειάρχης, με μισθό που δεν ξεπερνά τα 1.400 ευρώ καθαρά. 


 
Πηγή: inews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X