Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 12-14/2 με τον Ερμή να περνά στον Υδροχόο!  thumbnail
Το τριήμερο αυτό το «εορταστικό» για τον έρωτα και τους ερωτευμένους, οι πλανήτες έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν να το απολαύσουμε μέσα από τις ευκαιρίες που θα έχουμε για κοινωνική ζωή, για εξόδους...

Τα άστρα για τα ζώδια το τριήμερο 12-14/2 με τον Ερμή να περνά στον Υδροχόο!

Το τριήμερο αυτό το «εορταστικό» για τον έρωτα και τους ερωτευμένους, οι πλανήτες έχουν την διάθεση να μας βοηθήσουν να το απολαύσουμε μέσα από τις ευκαιρίες που θα έχουμε για κοινωνική ζωή, για εξόδους και ευχάριστες συναντήσεις, για διασκέδαση!  Οι εντάσεις  των τελευταίων ημερών ατονούν και αποφορτίζονται και η καθημερινότητά μας γίνεται πιο ανάλαφρη! Το εξάγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία κορυφώνεται την Κυριακή, χρωματίζει όμως τις διαθέσεις ολόκληρου του τριημέρου, φέρνοντας ευκαιρίες για κάθε είδους δραστηριότητα με την οποία θα ήθελες να καταπιαστείς.


 


Κυρίως όμως εστιάζει στην επαγγελματική σου ζωή, προωθώντας θέματα που έμεναν σε εκκρεμότητα. Κάποιες υποθέσεις του παρελθόντος επανέρχονται στο προσκήνιο και τώρα μπορείς να τις επαναδιαπραγματευτείς σε ένα πολύ καλύτερο κλίμα και με σαφώς πιο ξεκάθαρα και αισιόδοξα αποτελέσματα!

 


 

Οι ημέρες αυτές δίνουν και ιδιαίτερα υψηλή φυσική ενέργεια, προκειμένου να ασχοληθείς και με τα πιο πρακτικά σου ζητήματα, που απαιτούν καλή διάθεση αλλά και έμπνευση! Και φυσικά, μπορείς να εκτονωθείς μέσα από την άσκηση ή την όποια δραστηριότητα απαιτεί κίνηση!

 

Για όσους ανήκετε στα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι) και του Νερού(Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύεςτου δευτέρου δεκαημέρου το τριήμερο αυτό ανεβάζει σε υψηλά επίπεδα την ενέργειά σας, σας τονώνει με φυσικό τρόπο και ενισχύει τη διάθεσή σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες, μέσα από τις οποίες μπορείτε να ωφεληθείτε σημαντικά!

 

Ερμής στον Υδροχόο


 

Επίσης, το τριήμερο αυτό έχουμε και την μετακίνηση του Ερμή, που επιστρέφει στο ζώδιο του Υδροχόου, ενεργοποιώντας  για όλα τα ζώδια έναν καινούριο κύκλο εξελίξεων και επαναφέροντας ζητήματα που ενδεχομένως μας είχαν απασχολήσει στις αρχές του Γενάρη, όταν πέρασε για πρώτη φορά στο ζώδιο αυτό.

 

Τι φέρνει στην ερωτική σου ζωή το πέρασμα του Ερμή στον ανεξάρτητο Υδροχόο;Στείλε μήνυμα στο 54991 και θα έχεις την απάντησή σου με κόστος μόνο 1,23€. Γράφεις ΑΔΑΜ (κενό) την ημερομηνία γέννησης σου και την ερώτησή σου!

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο βρίσκεται σε μια θέση που για πολλούς αστρολόγους θεωρείται ιδανική, μια και γίνεται εξαιρετικά ευφυής, εμπνευσμένος και κυρίως δημιουργικός! Κατά τη διέλευσή του από το ζώδιο του Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο θέματα που σχετίζονται με τεχνολογία, ενώ δίνει και ιδιαίτερες εμπνεύσεις και νέες ιδέες, που αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να δημιουργήσουν εξαιρετικές προοπτικές, τόσο σε επαγγελματικά ζητήματα, όσο και στην προσωπική μας εξέλιξη και ανάπτυξη!

 

Η επικοινωνία βελτιώνεται, αναπτύσσεται και μπορεί να δώσει καρπούς ακόμα και σε υποθέσεις που παρέμεναν σε εκκρεμότητα, αλλά τώρα αρχίζουν να εξελίσσονται σε ένα πάρα πολύ θετικό και υποστηρικτικό κλίμα!

 

Από την θέση αυτή θα σχηματίσει ένα δύο ευνοϊκές όψεις. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο θα ενισχύσει οτιδήποτε αφορά τα πρακτικά ζητήματα της ζωής μας, ενώ το εξάγωνο με τον Ουρανό φέρνει για τα ζώδια αναπάντεχες ευκαιρίες, προκλήσεις, ειδήσεις, συναντήσεις ή και πληροφορίες μέσα από τις οποίες μπορούμε να ωφεληθούμε σημαντικά!

 

Ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί πολύ τις ζωές όσων ανήκουν στα ζώδια του Αέρα ( Δίδυμοι, Ζυγοί, και Υδροχόοι), φέρνοντας έναν άνεμο ανανέωσης, που ενισχύει σημαντικά τις υποθέσεις τους, επαναφέροντας θέματα από το παρελθόν, αλλά και ενεργοποιώντας έναν καινούριο κύκλο θετικών εξελίξεων!

astrologos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X