Πρωκτικό σεξ. Τι πρέπει να προσέχετε…

Πρωκτική διέγερση

Ο πρωκτός και η γύρω περιοχή παρουσιάζουν σε πολλούς ανθρώπους μεγάλη σεξουαλική ευαισθησία, ενώ για ορισμένους είναι το πλέον ερωτογενές σημείο, γιατί είναι γεμάτο νεύρα. Ο οργασμός που προκαλείται με τη διείσδυση στον πρωκτό, φαίνεται ότι είναι ασύγκριτα ηδονικός. Στην απλούστερη μορφή πρωκτικής διέγερσης χαϊδεύετε τον πρωκτό του παρτενέρ σας. Η ερωτική του όμως απόλαυση θα ενταθεί, αν βάλετε στο ορθόν έντερο το δάχτυλό σας, αφού το αλείψετε με μια λιπαντική ουσία και λιμάρετε το νύχι σας. Μην επιχειρήσετε ποτέ αυτή την τεχνική, αν το δάχτυλο ή το χέρι σας έχουν κάποια μόλυνση. Στο “γλουτιαίο σεξ”, μια άλλη μέθοδο πρωκτικής διέγερσης, οι πτυχές των γυναικείων γλουτών είναι για τον άνδρα το υποκατάστατο του κόλπου. Η γυναίκα συμμετέχει με συσπάσεις στους γλουτιαίους μυς, με περιστροφικές κινήσεις της λεκάνης και ο σύντροφός της κάνει τις ωθήσεις του, ώσπου να φτάσει σε οργασμό. Η πρωκτική διείσδυση ενέχει τον κίνδυνο μετάδοσης του ΑIDS. Ωστόσο, το πέπλο παρανομίας που περιβάλλει τη δραστηριότητα αυτή, το δίδυμο της εξουσίας και της υποταγής που τη συνοδεύει, όπως και η σπάνια σεξουαλική αίσθηση που την σφραγίζει, την κάνουν πολύ δημοφιλή ακόμα και στα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια.

Πώς να διεγείρετε μια γυναίκα

Βάλτε πολύ προσεκτικά το δάχτυλό σας -το οποίο έχετε αλείψει με λιπαντική ουσία- στο ορθόν έντερο της γυναίκας και κινήστε το απαλά μέσα έξω. Ο καρπός του χεριού σας να πιέζει δυνατά την περιοχή ανάμεσα στον πρωκτό και το αιδοίο. Ταυτόχρονα με την εξωτερική πίεση, ζητήστε από τη σύντροφό σας να σφίξει το δάχτυλο σας, ώστε να σφίξει έτσι και ο σφιγκτήρας του πρωκτού και υστέρα να χαλαρώσει. Το δάχτυλο που έχει μπει στο ορθόν δεν πρέπει να αγγίξει τον κόλπο. Φυσικά, αμέσως μετά την πρωκτική διέγερση, τα χέρια χρειάζονται πάρα πολύ καλό πλύσιμο.

Διέγερση και για τον άνδρα

Ο προστάτης και ο πρωκτός, αν ερεθιστούν, γεννούν έντονη σεξουαλική απόλαυση. Η τεχνική αυτή είναι πολύ χρήσιμη, όταν ο ανδρισμός του παρτενέρ σας βρίσκεται σε κάμψη. Αλείψτε πρώτα το δάχτυλο ή τα δάχτυλά σας με κάποια λιπαντική ουσία (αν δεν το κάνετε, ο σύντροφός σας θα πονέσει). Να τα περάσετε σιγά σιγά μέσα στο ορθόν, σε βάθος πέντε περίπου πόντων. Για να ερεθίσετε τον αδένα του προστάτη, πιέστε το πρόσθιο τοίχωμα του ορθού με απαλές, κάθετες κινήσεις. Ταυτόχρονα, πιέστε δυνατά με τον καρπό του χεριού σας την περιοχή πίσω από το όσχεο.

Πρωκτική διείσδυση

Η πρωκτική συνουσία -το πέος στον πρωκτό- είναι κατ’ αρχήν ομοφυλοφιλική πράξη, που υιοθετείται κάποιες φορές και από τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια. Ο άνδρας πάλι έχει τη δυνατότητα να διεγείρει τα στήθη, την κλειτορίδα και τον κόλπο της παρτενέρ του. Την πρωτοβουλία γι’ αυτό τον τρόπο σεξουαλικής πράξης έχουν κατά κανόνα οι άνδρες. Ορισμένοι άνδρες προτείνουν την τεχνική αυτή στη σύντροφό τους, για να πλουτίσουν το σεξουαλικό τους ρεπερτόριο. Δυστυχώς όμως, κάποιοι άλλοι απαιτούν τον πρωκτικό έρωτα από την παρτενέρ τους, για να δοκιμάσουν την αγάπη της. Στην περίπτωση αυτή, καλά θα κάνει και εκείνη να αρνηθεί.

Μετάδοση σεξουαλικών νοσημάτων.

Ο πρωκτικός έρωτας είναι ο κυριότερος ένοχος για τη διάδοση του ιού ΗIV, που προκαλεί το ΑIDS. Είναι δύο φορές πιο επικίνδυνος από το κολπικό σεξ για τα ζευγάρια που δεν παίρνουν προφυλάξεις, και η επαφή δεν πρέπει να γίνεται με τυχαίους και άγνωστους σεξουαλικούς συντρόφους και βέβαια χωρίς προφυλάξεις.

Από τον πρωκτό μπορούν επίσης να μεταφερθούν στον κόλπο διάφορα μικρόβια, προκαλώντας ενοχλητικές μολύνσεις. Αν ένα πέος έχει διεισδύσει στον πρωκτό, θέλει αμέσως μετά καλό πλύσιμο. Αν σκοπεύετε να κάνετε πρωκτικό έρωτα, να έχετε υπόψη σας πως ο πρωκτός μπορεί να μολυνθεί ή να τραυματιστεί, ακόμα και αν ο εραστής είναι πολύ προσεκτικός.

Η πρωκτική διείσδυση. Πόσα εκατοστά; 

Όταν αποφασίσετε να υιοθετήσετε το πρωκτικό σεξ, πριν προχωρήσετε στη διείσδυση, περιοριστείτε αποκλειστικά στην πρωκτική διέγερση. Όταν και οι δύο εραστές είναι έτοιμοι, ο άνδρας πρέπει να αλείψει το πέος του με μια λιπαρή ουσία και να διεισδύσει αργά και απαλά. Αν του ζητήσει η παρτενέρ του να σταματήσει, να την υπακούσει αμέσως. Η σύντροφός του να προτιμήσει μια στάση οπίσθιας διείσδυσης, κατά την οποία θα είναι εκείνη από πάνω. Η διείσδυση δεν είναι πολύ βαθιά και φτάνει στην αρχή στα δυόμισι περίπου εκατοστά.

 

 

Πληροφορίες από in.gr

Σχετικά άρθρα