Αποκάλυψη Καρόλου για Βουγιουκλάκη - Έπρεπε να είχα παντρευτεί τον Πλωρίτη thumbnail
Η Χαριτίνη Καρόλου, στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε στην εφημερίδα Αγορά, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά κάτι που της είχε εξομολογηθεί η φίλη της.

Αποκάλυψη Καρόλου για Βουγιουκλάκη – Έπρεπε να είχα παντρευτεί τον Πλωρίτη

Η Χαριτίνη Καρόλου, στενή φίλη της Αλίκης Βουγιουκλάκη μίλησε στην εφημερίδα Αγορά, και μεταξύ άλλων αποκάλυψε για πρώτη φορά κάτι που της είχε εξομολογηθεί η φίλη της.«Σε ότι αφορά τη σχέση της με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, εκείνη την περίοδο τα πράγματα μεταξύ τους ήταν πολύ άσχημα. Τσακώνονταν κάθε μέρα και ο ένας κατηγορούσε τον άλλον πως είχε βάλει τρίτο πρόσωπο στη ζωή του. Ο ένας υποψιαζόταν τον άλλον και γίνονταν μαλλιά κουβάρια. Ένεκα αυτής της κατάστασης, η Αλίκη σε κάποια βόλτα που κάναμε με το αυτοκίνητό μου είχε πει πως δεν ήταν ευχαριστημένη από τη ζωή της και στη συνέχεια μου εξομολογήθηκε πως έπρεπε να είχε παντρευτεί τον Μάριο Πλωρίτη, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο θα ήταν ήρεμη και καλά».


 


Πηγή: www.madata.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X