Ένα Κύτταρο χαράς, μια γιορτή. Μόνο Τρίτη και Τετάρτη‏ thumbnail

Ένα Κύτταρο χαράς, μια γιορτή. Μόνο Τρίτη και Τετάρτη‏

Ενα Κύτταρο χαράς, μια γιορτή, ενας τρόπος να αποδειχθεί οτι δεν υπάρχει ξεπερασμένο, αλλοτινό, όταν έχεις να κάνεις με την ιδιοφυΐα του Διονύση Σαββοπούλου και την μοναδική φωνή της Ελένης Βιτάλη. Ένιωσα μια φρεσκάδα, μια ατημέλητη ζεστασιά, μετέχων στα εσωτερικά δώματα μιας οικείας αφήγησης που σκοπό ειχε να μας ψυχαγωγήσει και να μας βαλει να ρίξουμε κλεφτές ματιές στον καθρέφτη που δείχνει ποσο μας κόστισε αυτη η αμυαλιά των τριάντα τελευταίων χρόνων. Ακολουθούσαμε χωρίς σκέψη στο κυνήγι της απληστίας, φορτωνόμασταν ιδιότητες που απείχαμε παρασάγγας και σφυρίζαμε κλέφτικα στην παρανομία. Κι ολα αυτα για μια ζωή στρωμένη με υλικά αγαθά και αρκετή κόφωση και τύφλωση.
Ο Σαββόπουλος τα έλεγε τότε κι εμεις τα βάζαμε μαζί του, αλλα τα αληθινά δυστυχώς με την καταστροφή βγαίνουν στο φως και οι δικαιώσεις έρχονται οταν δεν υπάρχουν πια διασωθέντες.

Ένας Σαββόπουλος παιδί τραγουδάει χορεύει και αφηγείται. Συντονίζεται με την μεγάλη Ελένη Βιτάλη -που πρέπει να την προσέχουμε σαν τα μάτια μας γιατι τέτοια φωνή σπάνια φτανει στα αυτιά μας την εποχή που οι τραγουδιστές γκαρίζουν.

Και η Βιτάλη με ολα τα χρόνια που κουβαλάει η φωνή της καταφέρνει να πει με ψυχή τραγουδιά που έχουν πει άλλοι μεγάλοι που δεν ειναι ανάμεσα μας

Ένα πρόγραμμα φτιαγμένο για όσους έχουν διαθεση να ακούσουν και να τραγουδήσουν μαζι κι οχι να σηκώσουν τα κινητά και να καταγράψουν για να στείλουν αλλού μια στιγμή. Ένα πρόγραμμα που τιμά τον χρόνο που διαθέσαμε και μας επαναφέρει στα ανθρώπινα!


Μη το χάσετε!
Θανάσης Λάλας


 Mία μουσική συνάντηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ
"Σήκω Ψυχή μου Δώσε Ρεύμα"


Κάθε Τρίτη και Τετάρτη του Φεβρουαρίου
ΚΥΤΤΑΡΟ LIVE

Διεύθυνση: Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Oι πόρτες ανοίγουν: 21:00

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X