Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου! thumbnail
Την εβδομάδα αυτή η Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο και ο Ήλιος στους Ιχθείς. Και τα δύο αστρολογικά συμβάντα θα μας βοηθήσουν να δούμε τις καταστάσεις διαφορετικά, εξισορροπώντας τη λογική με το συναίσθημα, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για εμάς

Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Την εβδομάδα αυτή η Αφροδίτη να εισέρχεται στον Υδροχόο και ο Ήλιος στους Ιχθείς. Και τα δύο αστρολογικά συμβάντα θα μας βοηθήσουν να δούμε τις καταστάσεις διαφορετικά, εξισορροπώντας τη λογική με το συναίσθημα, κάνοντας το καλύτερο δυνατό για εμάς.


 

Κριός

Ο κυβερνήτης σου Άρης στο Σκορπιό, σου δίνει δυναμικές λύσεις σε ζητήματα επαγγελματικά, καθώς και την αποφασιστικότητα να χειριστείς δύσκολα θέματα στη ζωή σου. Ερωτικά, νιώθεις μία άσβεστη φλόγα και δεν θα ησυχάσεις αν δεν εκφράσεις τις σκέψεις και τα συναισθήματα στον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Ταύρος

Η πίεση που σου ασκούν κάποιοι, ώστε να σου περάσουν τις ιδέες τους, σε κάνει να θέλεις να ξεσπάσεις, ενώ παράλληλα προσπαθείς να βάλεις φρένο σε αδικίες που νομίζεις πως σου γίνονται. Επαγγελματικά, έχεις κρυφούς άσσους στο μανίκι σου, που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις και να κερδίσεις αναγνώριση. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο φέρνει γνωριμίες από μακριά. 

 

Δίδυμοι

Την εβδομάδα αυτή πρόσεξε τις εκρήξεις θυμού σου, ειδικά απέναντι σε συναδέλφους και συνεργάτες, μιας και θα νιώσεις παγιδευμένος από τη συμπεριφορά τους. Ο κυβερνήτης σου Ερμής στον Υδροχόο, προκαλεί παρεμβολές και παρεξηγήσεις με τον ερωτικό σύντροφο, οικονομικές καθυστερήσεις και αναβολές συμφωνιών. Θα βρουν όμως όλα το δρόμο τους.

 

Καρκίνος

Την εβδομάδα αυτή προσπάθησε να μη χάσεις τους στόχους σου και μην αφήσεις να σε επηρεάσουν άτομα που είναι έξω από τη καθημερινότητά σου. Ίσως στα ερωτικά σου σκοντάψεις σε θέματα που τις ρίζες τους έχουν στο παρελθόν και καλείσαι να τα λύσεις. Κάποια συνεργασία θα σε ενθουσιάσει.

 

Λέων

Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σε κάνει ασυμβίβαστο, με έντονη αυτοπεποίθηση, φέρνοντάς σου τυχερές ευκαιρίες, γνωριμίες με προοπτικές και μικρές οικονομικές χαρές. Στον έρωτα, αποκτάς καλή διάθεση και είσαι σε ετοιμότητα να ζήσεις μία περιπέτεια, που θα ομορφύνει τη καθημερινότητά σου. Επαγγελματικά, διατήρησε τις ισορροπίες. 

 

Παρθένος

Το εξάγωνο του Δία με τον Άρη σε βάζει σε μία αισιόδοξη κατάσταση και έναν ενθουσιασμό, όσον αφορά τις προθέσεις του ατόμου που σε ενδιαφέρει. Mην αφήνεις τους απαισιόδοξους φίλους να σε καταβάλλουν και να σε οδηγήσουν σε λάθος κινήσεις. Παράλληλα, θα σκεφτείς σοβαρά μία πρόταση που θα σου ανοίξει ένα παράθυρο στην επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Ζυγός

Μία γνωριμία που έχει κερδίσει τη καρδιά σου, θα σε απασχολήσει και θα σε βάλει σε αμφιβολίες όσον αφορά το μέλλον της. Οικονομικά, σου δίνονται ευκαιρίες να οριστικοποιήσεις μία συμφωνία που κάποτε δεν κύλησε ομαλά. Η κοινωνική σου ζωή αποκτά άλλο νόημα, μέσα από φίλους που έχουν δύναμη και γνωριμίες, δίνοντάς σου το ενδιαφέρον που σου έλειπε. 

 

Σκορπιός

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιό σου, νιώθεις μία παντοδυναμία, ενώ αποκτάς την αποφασιστικότητα και την πειθώ που χρειάζεται, ώστε να φέρεις τα πράγματα εκεί που επιθυμείς. Προσπάθησε να μην πάρεις κατά γράμμα λόγια που ειπώθηκαν πάνω σε διενέξεις και διαφορές. Σε παρασκηνιακές κινήσεις, δείξε πως δεν αντιλαμβάνεσαι το παιχνίδι πίσω από τη πλάτη σου.

 

Τοξότης

Κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν ανοίγουν πάλι και θα πρέπει να τις χειριστείς με προσοχή, για να μην έχεις απώλειες. Στον έρωτα, έχεις ανάγκη να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, για να νιώσεις σιγουριά και σταθερότητα. Μία αναπάντεχη πηγή εισοδήματος θα σου προσφέρει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις μία ιδέα σου, κάνοντάς την παραγωγική.

 

Αιγόκερως

Ο Άρης από το Σκορπιό αναστατώνει τα αισθήματά σου, ενώ σου ξυπνάει ζήλεια και κτητικότητα απέναντι στο σύντροφο, δημιουργώντας εκρήξεις, ένταση και ανασφάλεια ανάμεσά σας. Μη πάρεις αποφάσεις κάτω από πίεση, όσο προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στην οικογενειακή και επαγγελματική σου ζωή. Ένα ταξίδι θα σε χαροποιήσει. 

 

Υδροχόος

Η επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, υπόσχεται επίλυση μακροχρόνιων ερωτικών και οικονομικών θεμάτων, καθώς και την ευκαιρία να διαπρέψεις κοινωνικά. Μία έντονη ερωτικά εβδομάδα, με πιθανές οικονομικές νίκες. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις ό,τι χρειάζεται ανανέωση και οτιδήποτε άλλο θα ακολουθήσει. 

 

Ιχθείς

Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου προς το τέλος της εβδομάδας, ρίχνει φως σε παραγκωνισμένα αισθήματα και καταστάσεις που βίωσες κρυφά. Ίσως μπεις στη διαδικασία να αναρωτηθείς για το κόστος που έχει η προσπάθεια να παραμένεις σε μία σχέση, που δε σε αντιπροσωπεύει. Επαγγελματικά, προβλέπεται επιτυχία, αρκεί να μην εμπιστευτείς αυτούς που δεν πρέπει. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X