Γιάννης Παπαμιχαήλ:Σέρνει στα δικαστήρια τον θείο του για την περιουσία της Αλίκης Βουγιουκλάκη-Tον κατηγορεί για υπεξαίρεση- thumbnail
Σε κόντρα βρίσκεται ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Τάκης Βουγιουκλάκης, και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, με τον δεύτερο μάλιστα να σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Γιάννης Παπαμιχαήλ:Σέρνει στα δικαστήρια τον θείο του για την περιουσία της Αλίκης Βουγιουκλάκη-Tον κατηγορεί για υπεξαίρεση-

Σε κόντρα βρίσκεται ο αδερφός της Αλίκης Βουγιουκλάκη,  Τάκης Βουγιουκλάκης, και ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, με τον δεύτερο μάλιστα να σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον του.


ImageHandler.jpg
Ο γιος της κατηγορεί το θείο του για υπεξαίρεση περιουσιακών στοιχείων της εθνικής μας σταρ.


Όπως υποστήριξε ο ίδιος μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», «ο θείος μου κατέχει το 60%-70% των πραγμάτων της μητέρας μου. Όλα φυσικά θα επιστραφούν πίσω. Θα δώσουν τη λύση τα ελληνικά δικαστήρια καθότι είμαι ο μοναδικός κληρονόμος και τα κατέχουν παράνομα».


Aliki_Vougiouklaki.jpg
Από την πλευρά του ο Τάκης Βουγιουκλάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του Epsilon είπε για τις κατηγορίες του Γιάννη Παπαμιχαήλ: «Δεν θα τα σχολιάσω. Είναι ψέματα και δεν θα τα σχολιάσω»!


star.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X