Η έφηβη κόρη του Ομπάμα ετοιμάζεται για σπουδές! Δείτε πως εξελίχθηκε το στυλ της! thumbnail
Πολλές είναι οι αλλαγές που θα συμβούν φέτος στη ζωή του Αμερικανού Προέδρου,Μπαράκ Ομπάμα. Δεν είναι μόνο ότι τελειώνει η θητεία του στον Λευκό Οίκο, αλλά είναι και η τελευταία χρονιά που θα ζει μαζί του στο σπίτι και μία από τις κόρες του.

Η έφηβη κόρη του Ομπάμα ετοιμάζεται για σπουδές! Δείτε πως εξελίχθηκε το στυλ της!

Πολλές είναι οι αλλαγές που θα συμβούν φέτος στη ζωή του Αμερικανού Προέδρου,Μπαράκ Ομπάμα. 

Δεν είναι μόνο ότι τελειώνει η θητεία του στον Λευκό Οίκο, αλλά είναι και η τελευταία χρονιά που θα ζει μαζί του στο σπίτι και μία από τις κόρες του.


Η Μαλία Ομπάμα η μεγαλύτερη κόρη του προέδρου της Αμερικής μεγάλωσε! 
Το Φθινόπωρο θα εγκαταλείψει την προεδρική κατοικία για να σπουδάσει στο κολέγιο.


Η πρωτότοκη κόρη του προέδρου έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των συνομιλίκων της με τις αλλαγές που κάνει σε κάθε εμφάνιση της.


Η ίδια από ένα πιο καθημερινό στυλ στο ντυσιμό της υιοθέτησε εντυπωσιακά φορεματάκια και μπαλαρίνες.


Αφήνοντας λοιπόν πίσω της την εποχή που φόραγε ακόμη σιδεράκια στα δόντια συνοδεύει συχνά τον πατέρα της στις δημόσιες εμφανίσεις του. 


Ο πρόεδρος Ομπάμα δυσκολεύεται να το αποδεχθεί την ενηλικίωση της.

Έτσι μιλώντας στο «The Ellen DeGeneres Show», ο πρόεδρος άνοιξε την καρδιά του και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο κοριτσάκι του, που μεγαλώνει.

«Η Μισέλ, συνεχώς μου θυμίζει ότι δουλειά μας είναι να τις προετοιμάσουμε, ώστε να μην μας χρειάζονται και πιστεύω ότι οι κόρες μας είναι υπέροχοι άνθρωποι. Η Μάλια είναι περισσότερο από έτοιμη για να φύγει, εγώ δεν είμαι ακόμα έτοιμος γι αυτό», δήλωσε.[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X