Στη λίστα της UBS η Έλλη Στάη με 2.500.000 ευρώ! thumbnail
Στους οικονομικούς εισαγγελείς προσήλθε χθες η Έλλη Στάη, καθώς «βρέθηκε» στη λίστα της UBS!

Στη λίστα της UBS η Έλλη Στάη με 2.500.000 ευρώ!Στους οικονομικούς εισαγγελείς προσήλθε χθες η Έλλη Στάη, καθώς «βρέθηκε» στη λίστα της UBS!
Η γνωστή δημοσιογράφος και τηλεπαρουσιάστρια επισκέφθηκε το κτίριο του ΣΔΟΕ επί της οδού Πειραιώς και πέρασε το κατώφλι των οικονομικών εισαγγελέων, επειδή εντοπίστηκε κατάθεση ύψους 2.500.000 ευρώ, στην οποία εμφανίζεται το όνομα της, στην ελβετική τράπεζα UBS, που περιλαμβάνεται στη «λίστα Μποργιανς».
H δημοσιογράφος φέρεται ότι έλαβε κλήση από τους εισαγγελείς προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την κατάθεση της, ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ζήτησε και πήρε προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί των στοιχείων της δικογραφίας και να δώσει τις δικές της απαντήσεις σε μεταγενέστερο στάδιο στους οικονομικούς εισαγγελείς. Μόνο εφόσον η Ελλη Στάη δεν μπορεί να δικαιολογήσει στους εισαγγελείς τη συγκεκριμένη κατάθεση θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο.


AdTech Ad

Σύμφωνα πάντα με καθημερινή εφημερίδα, σε αυτό το στάδιο της έρευνας για τις λίστες των καταθετών στην Ελβετία, οι οικονομικοί εισαγγελείς καλούν ως «υπόπτους» τα πρόσωπα με λογαριασμούς στο εξωτερικό. Η κλήση τους φυσικά δεν σημαίνει αυτόματα και τη διάπραξη των ποινικών αδικημάτων της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρόμικου χρήματος, καθώς αυτό είναι κάτι που διερευνάται από τους οικονομικούς εισαγγελείς και ακόμα η προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται σε αρχικό στάδιο.
 

Πηγή: gossip-tv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X