Η Νανά Καραγιάννη εξομολογείται πως ξεπέρασε την ανορεξία - Δείτε τι είπε για το πρόβλημα υγείας της thumbnail
Η Νανά Καραγιάννη μίλησε στα Καλημερούδια για τη νευρική ανορεξία. Η Νανά είπε: «Μπορούμε να πούμε πια ότι το αποχαιρετάμε και πια ήταν ώρα του γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε».

Η Νανά Καραγιάννη εξομολογείται πως ξεπέρασε την ανορεξία – Δείτε τι είπε για το πρόβλημα υγείας της


Η Νανά Καραγιάννη μίλησε στα Καλημερούδια για τη νευρική ανορεξία. Η Νανά είπε: «Μπορούμε να πούμε πια ότι το αποχαιρετάμε και πια ήταν ώρα του γιατί ήταν πολλά τα χρόνια που ταλαιπωρηθήκαμε».
Και πρόσθεσε:. «Είμαι σε μια φάση που παίρνω κιλά. Θα ανατιναχτώ», ανέφερε στο δημοσιογράφο της εκπομπής, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν ζυγίζεται, καθώς της το είχαν απαγορεύσει όταν είχε πρωτοξεκινήσει τη θεραπεία της.
Η Νανά δήλωσε: «Δεν έχει συγκεκριμένο χρόνο και κάθε περίπτωση είναι πολύ διαφορετική και ξεχωριστή. Αν δεν έχεις βοήθεια ιατρική δεν μπορείς να θεραπευτείς πλήρως και ομαλώς. Σε αυτή την αρρώστια υπάρχουν πολλά πισωγυρίσματα. Είναι καθαρά ψυχολογική… ψυχιατρική. Από όταν χρονίζει όμως, σίγουρα θα γίνει παθολογική».


AdTech Ad

Μάλιστα για τις φωτογραφίες που φαίνεται απίστευτα αδύνατη τόνισε: «Δε με αναγνωρίζω σε αυτές τις φωτογραφίες… Αλλά χαίρομαι που υπάρχουν και τις είχα ανεβάσει και θέλω να τις βλέπω.»


 


Πηγή: gossip-tv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X