Ο δύσκολος αποχαιρετισμός της Εριέττας Κούρκουλου: «Ησουν η καλύτερη μου φίλη. Θα σε αγαπώ για πάντα» [εικόνα] thumbnail
Δεν είναι απλά ζωόφιλη, αλλά και αφοσιωμένη στην προστασία τους. Η αγάπη της για τους σκύλους είναι γνωστή και σχεδόν ακτιβιστική. Η Εριέττα Κούρκουλου είναι συγκλονισμένη, καθώς έχασε τον πρώτο της σκύλο, που τον είχε από 8 χρονών.

Ο δύσκολος αποχαιρετισμός της Εριέττας Κούρκουλου: «Ησουν η καλύτερη μου φίλη. Θα σε αγαπώ για πάντα» [εικόνα]

Δεν είναι απλά ζωόφιλη, αλλά και αφοσιωμένη στην προστασία τους. Η αγάπη της για τους σκύλους είναι γνωστή και σχεδόν ακτιβιστική. Η Εριέττα Κούρκουλου είναι συγκλονισμένη, καθώς έχασε τον πρώτο της σκύλο, που τον είχε από 8 χρονών. Την Dollly. Και την αποχαιρετά με ένα ιδιαίτερο τρόπο.
Με την ανάρτηση μιας φωτογραφίας και ένα συγκινητικό σχόλιο, έκανε γνωστή την είδηση στα social media. Εγραψε χαρακτηριστικά:  «Ήσουν η καλύτερη μου φίλη. Σε έχω από τα 8 μου χρόνια. Ο πρώτος μου σκύλος, η Dolly. Θα σ’ αγαπώ για πάντα. RIP».

Πηγή: inews 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X