Το έτος του Πιθήκου! Κινέζικες προβλέψεις 2016 thumbnail
Ποιο έτος είναι για το Κινέζικο Ωροσκόπιο το 2016 και τι περιμένουμε να συμβεί μέσα σ' αυτό;

Το έτος του Πιθήκου! Κινέζικες προβλέψεις 2016

Σύμφωνα με το Κινεζικό Ωροσκόπιο, το έτος 2016 είναι το έτος του Πιθήκου. Το έτος του Πιθήκου θα διαρκέσει από τις 8 Φεβρουαρίου 2016 ως τις 27 Ιανουαρίου 2017. Το στοιχείο που κυριαρχεί είναι η Φωτιά, το τυχερό χρώμα για αυτό το έτος θα είναι το κόκκινο και ο τυχερός αριθμός είναι ο 9. Ο Πίθηκος είναι το 9ο ζώδιο στο Κινεζικό ζωδιακό κύκλο. Σε αυτό το έτος, αναμένουμε ολοκλήρωση πραγμάτων μέσα από την προσωπική προσπάθεια. Υπάρχει ενθουσιασμός, μια ελαφριά και χαρούμενη διάθεση αλλά και ένας γρήγορος ρυθμός. Αυξάνονται η επικοινωνία, το χιούμορ και η εξυπνάδα, βοηθώντας μας να ξεπεράσουμε την πίεση και το άγχος με ευκολία. Έχουμε την ικανότητα να βρούμε πρωτότυπες λύσεις σε παλιά προβλήματα ενώ η τόλμη και το θάρρος οδηγούν στην επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι θα είναι ένα ζωντανό, αισιόδοξο και προοδευτικό έτος, θα υπάρξει επίσης κάποιου είδους ανασφάλεια. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν φέτος θα πρέπει να βασίζονται στην πραγματικότητα και όχι στο συναίσθημα. Προβλήματα δημιουργούνται εξαιτίας της πονηριάς για να επιτευχθεί ένας συγκεκριμένος σκοπός, αποκαλύπτονται ύπουλα πρόσωπα τα οποία χρησιμοποιούν τεχνάσματα και είναι διεφθαρμένα ηθικά ενώ κυριαρχούν η παραπλάνηση, η εξαπάτηση, η υποκρισία και η ανεντιμότητα, έτσι τίποτα δεν θα πρέπει να ληφθεί ως δεδομένο, είτε πολιτικά, οικονομικά, επαγγελματικά είτε συναισθηματικά.

 

 

Κινέζικο Ωροσκόπιο 2016 και προβλέψεις για τα ζώδια


Ποντικός

Αναμείνατε μια χρονιά όπου το αίμα θα κυλά καυτό στις φλέβες σας, ο έρωτας θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή σας, όλα ξαφνικά θα γίνουν πολύ πιο ενθουσιώδη. Ίσως συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας, ίσως ακόμα αποφασίσετε για δέσμευση. Αν είστε ήδη παντρεμένοι, θα θυμηθείτε το πώς είχατε αισθανθεί όταν πρωτοσυναντηθήκατε. Η σχέση σας έχει ύψιστη προτεραιότητα στη ζωή σας και επιλύετε τις συγκρούσεις κάνοντας εποικοδομητικό διάλογο. Στην εργασία σας, εάν έχετε επιχείρηση, το σύμπαν συμβάλλει θετικά στην αύξηση των εσόδων σας. Κάποιες δυσκολίες και κρυφοί εχθροί μέσα από τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας θα μπορούσαν να σας αναγκάσουν να αλλάξετε πορεία ή ακόμα μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες από ό, τι θα έπρεπε.

 

Βόδι

Είστε ανοιχτόμυαλοι και ήρεμοι και αυτό θα έχει θετική επίδραση στην κοινωνική και την ερωτική σας ζωή. Αν ψάχνετε καιρό τώρα μια ικανοποιητική σχέση, τα αστέρια σας υπόσχονται μια συνάντηση με τον θεό Έρωτα. Στη σχέση σας περιμένετε αληθινή αγάπη, πάθος και ευαισθησίες, τόσο εσείς όσο και ο αγαπημένος σας γίνεστε πιο τρυφεροί, ανακαλύπτετε τις χαρές του να είσαι σε μια σχέση! Φέτος συνειδητοποιείτε ότι η δουλειά σας είναι πάρα πολύ απαιτητική, αλλά δυστυχώς, δεν θα είστε σε θέση να κάνετε ένα βήμα πίσω. Ευτυχώς η εξυπνάδα σας, σας βοηθά να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας χωρίς πολύ κόπο. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας και μη σπαταλάτε το χρόνο σας ανησυχώντας για άσκοπες υποθέσεις, καθώς ό, τι κάνετε θα το διεκπεραιώνετε σωστά. Μπορεί να αποκτήσετε μια θέση κύρους στην εργασία σας η οποία αυξάνει το εισόδημά σας. Τίγρης

Είστε χαρούμενοι, ανοικτοί και επεκτατικοί και απολαμβάνετε τη ζωή, ζώντας μια μαγική ιστορία αγάπης, ίσως με κάποιον/α που γεννήθηκε στο έτος του Δράκου. Θα είναι μια καυτή ερωτικά χρονιά, ζείτε το πάθος με όλες τις αισθήσεις σας, ίσως σκεφτείτε ακόμη και για το μέλλον! Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε βαθιά ερωτευμένοι για κάποιον/α που ζει μακριά σας, ίσως και έναν ξένο. Στη δουλειά σας ανατροπές και απρόβλεπτα γεγονότα θα μπορούσαν να σας εκνευρίσουν και καταβάλλετε αρκετές προσπάθειες για να κερδίζετε περισσότερα χρήματα. Σχεδιάστε τις ενέργειές σας προσεκτικά, ειδικά αν είστε αυτοαπασχολούμενοι. Ίσως παλεύετε περισσότερο με τη γραφειοκρατία και τις αρχές. Μη φοβάστε όμως, έχετε την απαραίτητη δύναμη και τη διορατικότητα για να ξεφύγετε από τις δυσκολίες. Μην αφήνετε τον εαυτό σας να κάνει αρνητικές σκέψεις, θα σας επηρεάσει ψυχικά και σωματικά. 

 

Λαγός

Ηρεμία και γαλήνη συνοδεύουν την ερωτική σας ζωή, νιώθετε έντονα το πάθος και κυνηγάτε τη σεξουαλική ικανοποίηση. Αν είστε μόνοι, θα ζήσετε ένα μεγάλο πάθος, ίσως με κάποιον/α που γεννήθηκε στο έτος του Βοδιού ή του Λαγού. Αν είστε σε σχέση, θα μπορούσαν να υπάρξουν κάποιες μικρές παρεξηγήσεις και προστριβές, έτσι λάβετε υπόψη σας ότι η άμεση και ειλικρινής επικοινωνία με το σύντροφό σας είναι ζωτικής σημασίας για τη σταθερότητα της σχέσης σας. Στην εργασία σας, έχετε εξαιρετική απόδοση και παραγωγικότητα, αν είστε μισθωτοί. Αν είστε επιχειρηματίες, προσέξτε τις ενέργειές σας και τους συνεργάτες σας, ίσως έχετε κάποιου είδους απώλεια από δικές σας λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις. Το τελευταίο μέρος του έτους θα είναι το καλύτερο για σας, η τύχη σας γυρίζει ξαφνικά, στη δουλειά και το χρήμα.

 

Δράκος

Ξεκινάτε τη χρονιά με έναν κεραυνοβόλο έρωτα, κάποιον/α που σας πάει στα ουράνια, αλλά αν δεν βάλετε τη λογική, θα πληγωθείτε καθώς ίσως τελειώσει ξαφνικά, έτσι όπως άρχισε. Αν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση, προσέξτε τις ίντριγκες και τις κρυφές ενέργειες, δεν θέλετε να κόψετε τις γέφυρες με τον αγαπημένο σας. Γρήγορες και αστραπιαίες κινήσεις και λόγια θα διαλύσουν κυριολεκτικά την ήρεμη ρουτίνα σας. Αν νιώθετε θλίψη, πόνο και δυσαρέσκεια με κάποιες σχέσεις σας, ρίξτε μια ματιά στην κτητικότητα και την οξύθυμη συμπεριφορά σας. Στην εργασία σας, θέλετε να είστε πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας και δεν μιλάτε και πολύ για τα σχέδιά σας. Εάν είστε αυτοαπασχολούμενοι, θα πρέπει να κινηθείτε προσεκτικά και διακριτικά και να μην επιτίθεστε στους ανταγωνιστές σας. Οι παρορμητικοί και επιθετικοί τρόποι σας θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ακόμα και απώλειες ή ζημίες.

 

Φίδι

Αισθάνεστε έντονα να έλκεστε από ενδιαφέροντες αλλά περίεργους ανθρώπους, άτομα που δεν είναι διαθέσιμα ή έτοιμα για μια σταθερή σχέση. Αναζητάτε έντονα να ζήσετε τα μεγάλα πάθη, δεν μπορείτε να νιώθετε μόνοι, αλλά προσέξτε να μην συγχέετε το σεξουαλικό πόθο με τα αληθινά συναισθήματα και την αγάπη, πράγμα το οποίο οδηγεί αναπόφευκτα σε απογοητεύσεις. Στην εργασία σας, ίσως νιώσετε κούραση και πίεση από τα καθήκοντά σας, ωστόσο, ενεργώντας έξυπνα και διπλωματικά, θα καταφέρετε να περάσετε τις Συμπληγάδες με επιτυχία και να προωθήσετε έργα που σας ενδιαφέρουν. Προσπαθήστε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη για τις δύσκολες ημέρες. Μην αναβάλετε την εξεύρεση λύσεων στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα, το σύνθημά σας θα πρέπει να είναι: «Ποτέ μην αναβάλεις για αύριο κάτι που μπορείς να κάνεις σήμερα»! 

 

 

Άλογο

Έχετε έντονη ζωτικότητα και ενθουσιασμό, η θετική σας ενέργεια φέρνει νέες γνωριμίες στη ζωή σας, αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στην εμφάνισή σας. Είστε ασυνήθιστα γοητευτικοί και μαγνητικοί και έλκετε πολλούς θαυμαστές. Οι δεινές επικοινωνιακές σας ικανότητες, αφυπνίζουν έντονα συναισθήματα προς κάποιον/α με τον οποίον αισθάνεστε μια καρμική ένωση ψυχής, σώματος και νου, ο οποίος ίσως ανήκει στο ζώδιο του Ποντικού. Αν είστε σε σχέση, αναζωπυρώνεται όλο το πάθος που είχατε κάποτε με τον αγαπημένο σας, ειδικά αν νιώθατε ότι η σχέση σας ήταν σε τέλμα. Στη δουλειά σας, είστε απίστευτα φιλόδοξοι και πειστικά εύγλωττοι. Λάμπετε στο χώρο της εργασίας σας με τις μεγάλες ιδέες σας, ειδικά εάν εργάζεστε σε ένα νοητικό πεδίο ή στα media. Η έκτη αίσθησή σας, σας βοηθά σε οικονομικά θέματα. 

Πρόβατο

Νιώθετε νωχελικά και κάπως κουρασμένοι, τα επίπεδα της ενέργειάς σας είναι χαμηλά, με δυσκολία καταφέρνετε να χαλαρώσετε. Περνάτε δύσκολες στιγμές στη σχέση σας, διαμάχες, εναλλαγές της διάθεσης και διαφορές απόψεων κλέβουν την αισιοδοξία σας και τη χαρούμενη διάθεσή σας. Προσπαθήστε να έχετε εσωτερική ηρεμία και υπομονή και ενεργήστε με την κοινή λογική και όχι με τα συναισθήματα. Αν είστε μόνοι, ίσως ανταποκριθείτε σε μια νέα αγάπη το καλοκαίρι, όμως μην κάνετε όνειρα για το αύριο. Στη δουλειά σας, αυτό είναι ένα έτος προετοιμασίας και όχι νέων ξεκινημάτων ή γεγονότων, αν και οι αλλαγές θα είναι θετικές. Ίσως ξοδεύετε περισσότερα χρήματα από το συνηθισμένο, για το σπίτι σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Πίθηκος

Είναι η χρονιά σας, έχετε άφθονη ενέργεια και ξέρετε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να δράσετε. Απολαμβάνετε συναρπαστικές και ευτυχισμένες στιγμές, μια σοβαρή και σταθερή ερωτική σχέση έρχεται στη ζωή σας, ίσως με κάποιον/α μεγαλύτερό σας, και ανακαλύπτετε την αληθινή αγάπη. Αν είστε σε σχέση, φροντίστε για την ισορροπία και τα κοινά συμφέροντα της σχέσης σας και ξεχάστε τα παρορμητικά πάθη. Εάν νιώσετε απροσδόκητα ένα ερωτικό πάθος, μη ρισκάρετε την ασφάλεια για μια περιπέτεια, θα το μετανιώσετε. Η οικονομική σας κατάσταση τίθεται σε ισορροπία και βελτιώνεται αισθητά. Γενικά, είστε τυχεροί οικονομικά από απροσδόκητα συμβάντα που θα υπάρξουν. Η χρονιά αυτή σας υπόσχεται ότι θα σας φέρει πολλές ευκαιρίες για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Βάλτε λοιπόν σε εφαρμογή τις μεγάλες ιδέες σας. 

 

 

Πετεινός

Ανακτάτε τη χαμένη ενέργειά σας, νιώθετε ξεκούραστοι και αναζωογονημένοι, κάνετε νέα πλάνα για τη ζωή σας. Η χρονιά αυτή αυξάνει τα πάθη σας και τη λίμπιντό σας, έχετε άφθονη ερωτική ενέργεια, θέλετε κάτι διαφορετικό. Θα έχετε πολλούς θαυμαστές για να επιλέξετε, έτσι αναμείνατε μια αξέχαστη και παθιασμένη χρονιά. Στην εργασία σας, είναι συνετό να μην πάρετε επικίνδυνες πρωτοβουλίες, ούτε και να προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στο χώρο της εργασίας σας. Να θυμάστε ότι το θράσος σας θα έχει τίμημα! Αποφύγετε το ξεκίνημα νέων έργων υπό το πρόσχημα του να δείτε άμεσα αποτελέσματα. Γενικά, ίσως επωμιστείτε πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες που πρέπει να γίνουν και θα αισθάνεστε αγχωμένοι. Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί!

 

Σκύλος

Αναθερμαίνεται η συναισθηματική ζωή σας, αφήνετε πίσω το ζοφερό παρελθόν και τον έλεγχο που ασκείτε στα συναισθήματά σας. Θέλετε να μοιραστείτε την αγάπη και το πάθος σας με τον αγαπημένο σας και κατά συνέπεια, αν υπήρξαν προκλήσεις και αψιμαχίες, φτάνουν στο τέλος τους. Αν είστε μόνοι, το καλοκαίρι θα είναι μια συναρπαστική περίοδος για σας και μπορεί να ερωτευτείτε κάποιον/α που θα ταρακουνήσει την ψυχή σας και θα αλλάξει τον ρυθμό της συνηθισμένης σας ζωής. Στη δουλειά σας, είναι μια πολύ θετική χρονιά για τους ελεύθερους επαγγελματίες, κάνετε νέες προσοδοφόρες συμφωνίες και επικερδείς επαγγελματικές επαφές, νιώθετε ικανοποίηση από τα αποτελέσματα των κόπων σας. Είστε οργανωτικοί και μεθοδικοί, πράγμα το οποίο αυξάνει την απόδοση και παραγωγικότητά σας. Μην αγχώνεστε λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας.

 

Χοίρος

Ξεκουραστείτε, αποφύγετε την υπερβολική πνευματική δραστηριότητα και ζήστε τη ζωή. Είστε δυναμικοί και απίστευτα ελκυστικοί, μπορείτε να τυλίξετε στα δίχτυα σας όποιον/α θέλετε. Μπορεί να μην υπάρχει πολύ πάθος, αλλά θα υπάρξει αγάπη και ειλικρίνεια και αυτό θα μπορούσε να διαρκέσει για πάντα! Προσέξτε τις δοσοληψίες με έναν θαυμαστή, ο οποίος δεν θα αποδεχθεί την αδιαφορία σας! Αν είστε σε σχέση, ανακτάτε την αρμονία και την ισορροπία. Στην εργασία σας, μην εμπιστεύεστε έναν εγωκεντρικό και φιλόδοξο συνάδελφο ή συνεργάτη, καθώς μπορεί να σας παρασύρει σε μια δυσάρεστη κατάσταση. Εν τούτοις, τα πράγματα φαίνεται να είναι πολύ καλύτερα και αναμείνατε να κάνετε πραγματικά συμφέρουσες και επικερδείς επαγγελματικές επαφές.

 

Πηγή: myastro.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X