Ο μήνας των Ιχθύων. Μηνιαίες προβλέψεις από 19/2 έως 20/3 αναλυτικά για κάθε ζώδιο! thumbnail
Ο Ήλιος περνάει στους Ιχθύες στις 19/3, στις 7:33 το πρωί, ώρα Ελλάδας!

Ο μήνας των Ιχθύων. Μηνιαίες προβλέψεις από 19/2 έως 20/3 αναλυτικά για κάθε ζώδιο!

ΚΡΙΟΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη στις 6/3 σου ανοίγει τον δρόμο για να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο κι ίσως μάθεις κάτι που θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο. Να θυμάσαι όμως ότι όσο πιο εύκολα και γρήγορα αφομοιώνεις τις γνώσεις, άλλο τόσο σύντομα βαριέσαι, αν κάτι τραβήξει σε μάκρος. Ακόμη, ίσως χρειαστεί να δώσεις μια νομική ή ηθική «μάχη», προασπίζοντας είτε τα συμφέροντα σου, είτε απλά το… δίκιο!
Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου σε καλεί να φροντίσεις θέματα που αφορούν στην υγεία και τη διατροφή σου κι ίσως είναι σκόπιμο να κόψεις κάποιες «κακές συνήθειες», πριν δεις τα αποτελέσματά τους να αποτυπώνονται στο σώμα ή την ψυχή σου.


Οικονομικά
Μέχρι τις 6/3 καλείσαι να ακολουθήσεις μια μάλλον επιθετική οικονομική πολιτική, παίρνοντας αν χρειαστεί και το ανάλογο ρίσκο. Παράλληλα βέβαια ίσως χρειαστεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Τα καλά νέα πάντως έρχονται από τον επαγγελματικό τομέα, όπου με τις ευλογίες του Δία μπορεί να «στήσεις» μια δουλειά, που ακόμη κι αν δεν κρατήσει για πάντα θα σου προσφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη.


Ερωτικά
Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στον τρόπο που βιώνεις τον έρωτα αλλά και σε αυτά που ζητάς, κάτι που «καθρεφτίζεται» και στις σχέσεις σου, Αυτό οφείλεται στην παρουσία του Ουρανού στο ζώδιό σου και αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη, οπότε μην «δένεις» τίποτα.
Όσο για το άμεσο μέλλον, μέχρι τις 12/3 η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο μπορεί να σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για κάτι που σε αντιπροσωπεύει και σε συγκινεί, κυρίως όμως μέσα από παρέες ή συλλογικές δράσεις. Παράλληλα, ίσως κληθείς να δώσεις απαντήσεις στο «αιώνιο» ερώτημα αν μια ερωτική σχέση μπορεί να είναι και φιλική ή το αντίστροφο.


 


ΤΑΥΡΟΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Φαίνεται ότι οι σημαντικότερες εξελίξεις του μήνα έχουν να κάνουν με τους άλλους, κάτι που σου επιτρέπει να αποστασιοποιηθείς και να κοιτάξεις την… δουλειά σου, ιδιαίτερα αν δεν θες να μπλεχτείς σε ιστορίες που κατά τα φαινόμενα δεν οδηγούν πουθενά. Πάντως μέχρι τις 6/3, ο Άρης θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Σκορπιό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ρήξης σε μια τρέχουσα συνεργασία σου αλλά και την ευκαιρία να κάνεις μια νέα και πρόσκαιρη συμμαχία-συμφωνία, που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά ό,τι σε απασχολεί.


Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου «πιάνει» τους φίλους σου κι ίσως δεις να συμβαίνουν «πράματα και θάματα» με αφορμή κι αιτία τις αποκαλύψεις που θα έρθουν για τον πραγματικό ρόλο και την δράση κάποιου/ας. Παράλληλα, μπορεί να αποκτήσεις έναν νέο φίλο ή φίλη, που θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε μια υπόθεση σου κι ύστερα θα… εξαφανιστεί!


Οικονομικά
Εδώ είναι που οι ουρανοί έχουν στήσει τα… hot spot και σε περιμένουν! Ήδη ο Κρόνος σου τονίζει με κάθε δυνατό τρόπο ότι θα πρέπει να περιορίσεις τα έξοδά σου, αφού θα προκύψουν νέες αναγκαιότητες και πρέπει να διαθέτεις το κατάλληλο οικονομικό υπόβαθρο. Ακόμη, σου συνιστά να απεμπλακείς άμεσα από οικονομικές υποχρεώσεις που συνήθως αναλαμβάνεις στο όνομα της φιλίας ή της αγάπης. Βάλε λοιπόν τα όριά σου κι αν κάποιοι απογοητευθούν από την άρνησή σου να συνδράμεις, μην σε νοιάζει αφού στην ουσία καλό τους κάνεις.


Ωστόσο, από τις 6/3 και μετά, η παρουσία (και) του Άρη στον Τοξότη ενδέχεται να συμβάλλει σε αγωνιστικές κινητοποιήσεις, μπροστά στον κίνδυνο να χάσεις κάποια από τα κεκτημένα σου. Κι όσο ήρεμος/η και αυτάρκης είσαι στις καλές σου, είναι γνωστό πως όταν αποπειρώνται να σου πάρουν κάτι γίνεσαι ο… γνωστός ταύρος του υαλοπωλείου!


Ερωτικά
Διανύεις… κάτι σαν τον μήνα του μέλιτος, αφού τόσο η Αφροδίτη, όσο και ο Δίας «σε πάνε» και σου προσφέρουν πολλά από αυτά που επιθυμείς, εξασφαλίζοντας ένα μίνιμουμ καλοπέρασης. Ωστόσο, αν αναζητάς κάτι πιο «βαθύ» ή ποιοτικό σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να το βρεις σε μια ερωτική σχέση, οπότε… βολέψου με τις φιλικές.
Επιπλέον, μέχρι τις 6/3 μπορεί να υποστείς ποικίλες συναισθηματικές αναταράξεις πηγαίνοντας από τον «έβδομο ουρανό» στα… πατώματα και αντιστρόφως!


 


ΔΙΔΥΜΟΙ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Βρίσκεσαι σε μια κομβική περίοδο, όπου καλείσαι να κάνεις τον απολογισμό σου, να διορθώσεις τα λάθη σου και να περιμένεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων. Αυτή η στιγμή όμως αργεί ακόμη και πιθανότατα δεν θα έρθει μέσα στις επόμενες τριάντα ημέρες. Αντίθετα, θα συνεχίσεις να δέχεσαι πιέσεις και να εξαναγκάζεσαι να κάνεις πράγματα επειδή «πρέπει». Εδώ είναι όμως που οφείλεις να προβάλλεις αντίσταση και να θέσεις τα δικά σου όρια, πριν βρεθείς «στον τοίχο», εξ αιτίας όλων αυτών που δεν κάνεις για σένα αλλά για να ικανοποιήσεις κάποιους άλλους.


Έχεις βέβαια και «μαξιλαράκια», όπως για παράδειγμα την οικογένειά σου, που φαίνεται ότι μπορεί να σου σταθεί (και με το παραπάνω) σε όποια δυσκολία αντιμετωπίσεις, χωρίς μάλιστα να σου ζητηθούν ανταλλάγματα.


Οικονομικά
Η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου αναμένεται να επηρεάσει τα επαγγελματικά σου και κατ’ επέκταση τα οικονομικά σου. Ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου σε… συμφορές και καταστροφές, αντίθετα να είσαι ψυχολογικά έτοιμος/η για να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, που έχει μεν μια σχετικά σύντομη ημερομηνία λήξης αλλά υπόσχεται και πλούσια οφέλη.
Ό,τι δυσάρεστο μπορεί να σου συμβεί θα οφείλεται στο ότι δεν ακολουθείς το ένστικτό σου και δεν βαδίζεις σύμφωνα με την εμπειρία σου αλλά ακούς κάποιους άλλους που διατείνονται πως ξέρουν τι είναι καλύτερο για σένα αλλά στην πραγματικότητα έχουν… μαύρα μεσάνυχτα!


Ερωτικά
Εδώ τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα, αφού καλείσαι να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο», αφήνοντας πίσω σου πρόσωπα και καταστάσεις που αποδεδειγμένα δεν έχουν να σου προσφέρουν τίποτα πια. Τα «όργανα» και οι… χοροί θα αρχίσουν πιθανότατα μετά τις 6/3, όταν θα μπει ο Άρης στον Τοξότη.
Καλό είναι όμως, αν συμβεί το… μοιραίο, να δώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και να μην προβείς σε κάποιου είδους «αντικατάσταση» που δεν θα σου προσφέρει παρά μια πρόσκαιρη ευχαρίστηση.
Εξ άλλου τέτοιου είδους «ανάλαφρες» συγκινήσεις μπορείς να έχεις εύκολα αν ταξιδέψεις μέχρι τις 12/3.


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Παρότι εξακολουθείς να βρίσκεσαι στο «στόχαστρο» του Ουρανού και του Πλούτωνα, που εδώ και χρόνια προσπαθούν να αλλάξουν τις σταθερές σου με κάθε τρόπο, φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μια φάση ανακωχής, που μπορείς να αξιοποιήσεις για να βελτιώσεις τις γνώσεις και την κατάρτισή σου, τόσο σε θεωρητικά ζητήματα, όσο και σε τεχνικές που απ’ ό,τι φαίνεται θα σου χρειαστούν άμεσα, είτε στην δουλειά σου, είτε στην καθημερινότητά σου.
Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου, σου ανοίγει διάπλατα τον δρόμο για ένα ταξίδι που… όμοιό του είναι δύσκολο να σου ξανατύχει!
Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την αγορά εξοπλισμού κάθε είδους, από κινητό μέχρι αυτοκίνητο.
Μπορεί ακόμη να υπάρξουν σοβαρές εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενικού σου προσώπου, όχι όμως για κακό.


Οικονομικά
Η παρουσία του Κρόνου και λίγο αργότερα του Άρη στον τομέα των εργασιακών σου σχέσεων, προοιωνίζει έντονες καταστάσεις και συγκρούσεις που μπορεί να καταλήξουν άσχημα. Ίσως βέβαια όλα αυτά να μην σε αφορούν άμεσα αλλά να πρόκειται για καταστάσεις που περνούν άλλοι, ακόμη κι έτσι όμως είναι βέβαιο ότι θα επηρεαστείς και θα μπεις σε διλήμματα.


Αν πάλι τα «βέλη» του Άρη σε βρουν… κατάστηθα και χάσεις την θέση σου, μην ανησυχείς αφού το σύμπαν πάντα με το πρόβλημα εμφανίζει και τις διαθέσιμες λύσεις. Ίσως λοιπόν τελικά να είναι καλύτερα για σένα, αν απαλλαγείς από μια δουλειά, που έτσι κι αλλιώς έχει πάψει να έχει ενδιαφέρον και μοιάζει περισσότερο με αγγαρεία.


Κι αν τυχόν χρειαστείς επιπλέον χρήματα, μπορείς να τα βρεις εύκολα από κάποιον/α γνωστό/η ή συγγενή.


Ερωτικά
Μέχρι τις 6/3, ο Άρης στον Σκορπιό σε ωθεί να βιώσεις έντονα την κάθε στιγμή, κάτι όμως που εύκολα μπορεί να μετατρέψει μια στιγμή ευτυχίας σε μια… μίνι τραγωδία, τουλάχιστον ως προς τον τρόπο που θα το βιώσεις. Αν πάλι είσαι μόνος/η δείχνει πιο φυσιολογικό το να ζήσεις μια περιπέτεια, από το να στοχεύσεις σε μια μονιμότητα που έτσι κι αλλιώς είναι… διαφιλονικούμενη!
Από εκεί και ύστερα τα πράγματα ησυχάζουν κι αν ψάχνεις για επιπλέον επιβεβαιώσεις δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις ή να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που ζει στο εξωτερικό και έχει εντυπωσιαστεί από τα προσόντα σου.


 


ΛΕΩΝ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Μέχρι τις 6/3 ο αδιαφιλονίκητος «κυρίαρχος» στην ζωή σου είναι ο Άρης, που αν δεν το έχει κάνει ήδη, αναμένεται να συμβάλλει σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα μεταξύ οικείων, όρος που δεν αναφέρεται μόνον στα μέλη της οικογένειάς σου αλλά και σε κάθε άτομο με το οποίο σας συνδέουν κοινές προσπάθειες ή ρίζες. Κι εδώ είναι που ισχύει κατά γράμμα το «ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του»!
Επιπλέον, ίσως να προκύψουν κάποιες τεχνικές αναγκαιότητες, που θα αναστατώσουν το περιβάλλον που ζεις, κάνοντάς το να μοιάζει με… πεδίο μάχης!


Μετά τις 6/3, η παρουσία του Άρη στον Τοξότη μπορεί να οδηγήσει εύκολα σε συγκρούσεις είτε με, είτε για αγαπημένα σου πρόσωπα, ξεκινώντας από τα παιδιά σου και φθάνοντας μέχρι όλους εκείνους κι εκείνες που κατοικοεδρεύουν στην «αυλή» σου! Ό,τι κι αν γίνει όμως βάλε στο περιθώριο τον εγωισμό σου και πάψε να διατυμπανίζεις το πόσο προσβλήθηκες, αφού κάτι τέτοιο δεν βοηθά πουθενά.


Οικονομικά


Κόντρα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε, βρίσκεσαι πραγματικά σε φάση ανάπτυξης και μάλιστα έχεις τον τρόπο ή τα μέσα για να βελτιώσεις το εισόδημά σου, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι μετρούν μόνον απώλειες.


Μαζί σου είναι και η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου, η οποία μπορεί να σου προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να αυξήσεις κατακόρυφα τα έσοδά σου ή να βρεις μια… αστείρευτη πηγή χρηματοδότησης,


Ερωτικά
Μέχρι τις 12/3, η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να εξομαλύνει τις σχέσεις σου και να σε φέρει κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε πολλά κοινά. Ωστόσο, το γενικότερο πλαίσιο εξακολουθεί να είναι «απαγορευτικό» για μεγάλα όνειρα ή προσδοκίες αναφορικά με την προσωπική σου ζωή. Γι’ αυτό τελικά το πιθανότερο είναι να προκύψουν κάποια εμπόδια ή «εμπλοκές», που δεν θα σου επιτρέψουν να ζήσεις απρόσκοπτα τον έρωτά σου.
Μάλιστα, μετά τις 6/3, φαίνεται ότι οι πιέσεις και τα διλήμματα αυξάνονται κι αν είσαι σε μια σχέση θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να την κρατήσεις ως έχει.
Αν πάλι επιδιώκεις κάτι νέο, πρόσεξε μήπως αντί για ευτυχία «μαζέψεις» ένα κάρο προβλήματα!


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Οι πιέσεις που ασκεί ο Κρόνος στον οικογενειακό τομέα είναι η μία όψη του νομίσματος και βέβαια μέσα από ποικίλες αντιξοότητες καλείσαι να βάλεις μια τάξη στα πράγματα, «φορτωμένος/η» με δυσανάλογες ευθύνες. Το βάρος τους όμως είναι εκείνο που θα σε εξωθήσει τελικά να πεις «ως εδώ και μη παρέκει», ιδιαίτερα αν αντί για «ευχαριστώ», ακούς διαρκώς μουρμούρες και κριτικές.
Κι αυτό μπορεί να γίνει εύκολα μετά τις 6/3, που θα περάσει και ο Άρης στον Τοξότη.


Η άλλη όψη του νομίσματος είναι η δυνατότητά σου να κάνεις πράγματα που δεν έχεις ξανακάνει και να μπεις στον δρόμο μιας προσωπικής ανάπτυξης που δεν συνδέεται απαραίτητα με μια υλική ευμάρεια αλλά πρωτίστως με μια αίσθηση ελευθερίας. Κοντολογίς, να βρεις τον εαυτό σου.


Μάλιστα η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου μπορεί να ανοίξει ακόμη περισσότερο τα «φτερά» σου και να σε βάλει στον δρόμο των επιτυχιών με μια και μόνη προϋπόθεση: Να μην συνεργαστείς αλλά να δράσεις μόνος/η!


Οικονομικά
Αν καταφέρεις κι αποφύγεις τις παγίδες που μπορεί να κρύβει μια συνεργασία, δεν αναμένονται σοβαρές αναταράξεις, αντίθετα είσαι σε μια φάση που «πέτρα πιάνεις, χρυσάφι γίνεται». Μάλιστα στον καθαρά επαγγελματικό τομέα θα έχεις τις ευκαιρίες σου και την άνεση να χειριστείς τις υποθέσεις σου, χωρίς να επικρέμεται από πάνω σου κάποιος «μπαμπούλας». Κι αν θες μια άδεια μπορείς να την πάρεις μέχρι τις 12/3, που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Υδροχόο.


Ερωτικά
Εδώ χρειάζεται μια κάποια προσοχή, αφού είναι πιθανό να υπερεκτιμήσεις πρόσωπα και καταστάσεις ή να πέσεις θύμα μιας… ξεγυρισμένης απάτης που θα σου μείνει αξέχαστη! Βέβαια, η Ηλιακή έκλειψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα των σχέσεών σου και δεν είναι τόσο εύκολο να αποφύγεις μια «εμπλοκή» με ένα πρόσωπο που θα σου υποσχεθεί πολλά και θα πράξει τα ελάχιστα. Φρόντισε όμως να μην συνδέσεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου.


Ίσως όμως η έκλειψη να σου φέρει και μια σχέση που έχει να σου μάθει πολλά, έστω κι αν κρατήσει σχετικά λίγο. Και μόνο από αυτήν την άποψη αξίζει να την ζήσεις!


ΖΥΓΟΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη μπορεί να συνδυαστεί με απανωτές τεχνικές δυσχέρειες ή καθυστερήσεις στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, όλα αυτά όμως σου «φωνάζουν» ότι δεν είσαι επαρκώς έτοιμος/η για να ανταποκριθείς με επιτυχία σε δύσκολα εγχειρήματα. Οπότε εκείνο που χρειάζεσαι άμεσα είναι να συμπληρώσεις τα όποια κενά και να επανέλθεις δριμύτερος/η!


Ουσιαστικά ο Κρόνος σε περνά από «εξετάσεις», χωρίς όμως να κάθεσαι απαραίτητα σε κάποιο θρανίο. Αν θες βέβαια γίνεται κι αυτό και η αλήθεια είναι ότι θα του δώσεις μεγάλη χαρά και μπορεί να σε αφήσει στην ησυχία σου.
Γενικότερα όμως στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητές σου (ταξίδια, μετακινήσεις κλπ) θα υπάρξουν κάποια «αγκάθια», ιδιαίτερα αν στοχεύεις στην ψυχαγωγία σου και δεν έχουν επαγγελματικό χαρακτήρα.


Μάλιστα μετά τις 6/3, εκτός από τις δικές σου κινήσεις, θα πρέπει να προσέχεις και τις ενέργειες των άλλων, κάτι που απαιτεί ευστροφία και γρήγορα αντανακλαστικά.


Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου σε καλεί να ρυθμίσεις θέματα που άπτονται της διατροφής και του τρόπου ζωής σου κι ίσως είναι η κατάλληλη συγκυρία για να ρυθμίσεις τέτοια θέματα, αφού ο Δίας στην Παρθένο μπορεί να σου εξασφαλίσει τους καλύτερους ειδικούς πάνω στο θέμα και μια ευνοϊκή κατάληξη των προσπαθειών σου, έστω κι αν πληρώσεις κάτι παραπάνω!


Οικονομικά
Μέχρι τις 6/3, καλείσαι να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, είτε για να «αρπάξεις από τα μαλλιά» μια σπάνια ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί, είτε για να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές.
Μπορεί ακόμη να περνάς από φάσεις αμετροεπούς σπατάλης που θα αντικαθίστανται γρήγορα από μια πολύ «σφιχτή» οικονομική πολιτική, σχεδόν στα όρια της πείνας!


Στον καθαρά επαγγελματικό τομέα πάντως, ο Δίας σου παρέχει την στήριξη που θέλεις, ίσως μάλιστα να πετύχεις πολλά μέσα από μια άτυπη και μυστική συμφωνία.


Ερωτικά
Για όσο διάστημα παραμείνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο, μέχρι δηλαδή τις 12/3, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις σωστά, ώστε να αποφευχθούν διλήμματα και παλινδρομήσεις, που όσο να ‘ναι σε χαρακτηρίζουν.


Επιπλέον, ο Ερμής στο ίδιο ζώδιο μπορεί να σε φέρει σε επαφή με ένα νεαρό άτομο αλλά εδώ πολλά θα εξαρτηθούν από το πόσο αντέχεις τους έντονους ερωτικούς ρυθμούς αλλά και τον βαθμό της κατανόησής σου απέναντι σε μια νοοτροπία που όσο να ‘ναι σε ξενίζει.


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Αν ψάχνεις για ευκολίες και βοήθειες, θα τις συναντήσεις στο πρόσωπο ενός φίλου ή μιας φίλης, που έχει την διάθεση αλλά και τα μέσα να «σπρώξει» μια υπόθεση που φυσιολογικά θα σου έπαιρνε πολύ χρόνο και κόπο μέχρι να την διεκπεραιώσεις.


Οφέλη μπορείς να αποκομίσεις και μέσα από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια, ίσως μάλιστα αυτό να προκύψει ύστερα από την προτροπή ενός αγαπημένου σου προσώπου ή απλά από την διάθεσή σου να μοιραστείς μαζί του ενδιαφέροντα και στόχους.


Όπως κι αν έχει, η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου είναι εξαιρετικά ευοίωνη για τέτοιου είδους δράσεις, ειδικά αν απελευθερώνουν την δημιουργικότητά σου.


Οικονομικά
Εδώ κατοικοεδρεύει το… βασανάκι σου, αφού στο εγγενές ενδιαφέρον σου για επενδύσεις και παραγωγές, τις εγκρίσεις σε αυτήν την φάση τις δίνει ο Κρόνος, που δεν συνηθίζει να είναι και τόσο… γαλαντόμος! Να ξέρεις λοιπόν ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο και πιθανότατα θα χρειαστεί να περικόψεις κάποιες δαπάνες, όχι βέβαια για να κάνεις αποταμίευση αλλά γιατί «δεν βγαίνεις». Παράλληλα, όμως, θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, ρυθμίζοντας ποικίλες εκκρεμότητες και να αξιολογήσεις τις ανάγκες σου, καλύπτοντας μόνον τις απαραίτητες.
Όσο για αγορές και τοποθετήσεις χρημάτων, μην μπεις καν στην διαδικασία. Αντίθετα προσανατολίσου στο τι δεν χρειάζεσαι και μπορείς να το πουλήσεις.


Τα διλήμματα και οι πιέσεις πάντως μπορεί να αυξηθούν μετά τις 6/3, όταν θα βρεθεί κι ο Άρης στον Τοξότη, ζητώντας σου να πάρεις ένα ρίσκο, που… παραείναι ρίσκο!
Μπορείς βέβαια να πετύχεις τον στόχο σου, ίσως όμως να πρόκειται για μια «Πύρρειο νίκη», γι’ αυτό θα ήταν πολύ πιο σοφό να συμβιβαστείς εξ αρχής με τα λίγα, ώστε να μην χάσεις και τα πολλά.


Ερωτικά
Η Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου βρίσκει το κέντρο της καρδιάς σου και δρομολογεί συναισθηματικές εξελίξεις εξαιρετικού ενδιαφέροντος!
Όσο όμως κι αν θες να πιστεύεις ότι οι «σωστές» σχέσεις κρατάνε μια ζωή, εδώ μάλλον θα πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση αφού πιθανότατα θα πρόκειται για μια «σούπερ» κατάσταση αλλά με περιορισμένο χρόνο ζωής.


 


ΤΟΞΟΤΗΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σου σε γεμίζει με άγχη και αγωνίες σε σημείο που δεν αναγνωρίζεις πια τον εαυτό σου! Που πήγαν οι ημέρες της ξεγνοιασιάς και της ατιμώρητης επιπολαιότητας;
Φαίνεται όμως ότι ήρθε η ώρα να περιορίσεις την παιδικότητά σου και βέβαια να στρωθείς και να δουλέψεις, αφού ό,τι κτίζεις τώρα, θα σε ακολουθεί για αρκετά χρόνια κι αν κάνεις λάθη θα σε ακολουθούν κι αυτά.


Μάλιστα, μετά τις 6/3 που ο Άρης θα περάσει στο ζώδιό σου μπορεί να νοιώσεις ότι στέκεσαι μεταξύ δύο πυρών και πάνω στην «τρέλα» σου να κάνεις κάποια «κουτουράδα» που θα σου στοιχίσει. Ακόμη κι η επανάσταση θέλει το μέτρο της…


Επιπλέον, καλείσαι να διαλευκάνεις κάποιες «γκρίζες ζώνες» στη ζωή σου, ξεκινώντας από τις καταβολές κι όλα εκείνα που σε ακολουθούν ή σε χαρακτηρίζουν και προέρχονται από τα παιδικά ή οικογενειακά σου βιώματα.


Η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου μπορεί να αποδειχθεί καταλυτική προς αυτήν την κατεύθυνση, αφού είναι πιθανό να «βγάλει στον αφρό» καταστάσεις, που όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε γι’ αυτές.


Οικονομικά
Με τον Δία να σε «αβαντάρει» στον επαγγελματικό τομέα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε άλλο από τον κακό εαυτό σου, αφού κατά τα άλλα είναι σχετικά εύκολο να έχεις τις βοήθειες και την τύχη που επιθυμείς.


Ωστόσο, σε ζητήματα που συνδέονται με ακίνητα, φαίνεται να υπάρχουν κάποια μπερδέματα ή λανθασμένες αποφάσεις, γι’ αυτό αν δεν επείγει κάτι είναι προτιμότερο να περιμένεις.
Αν πάλι επιπέσουν τα «μαύρα κοράκια» επί της περιουσίας σου το σοφότερο θα ήταν να ακολουθήσεις μια πλάγια οδό, βάζοντας «λυτούς και δεμένους» να σου λύσουν το πρόβλημα κι όχι να πιάσεις το… δίκαννο! Στην Ελλάδα ζούμε…


Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο εξυπηρετεί απόλυτα τα ερωτικά παιχνίδια, είναι όμως αμφίβολο το κατά πόσο μπορεί να υπάρξει μια ουσιαστική συνέχεια, αφού όλα μάλλον θα εξαντληθούν σε επικοινωνιακό επίπεδο. «Μωρό μου», «αγάπη μου» και… μέχρι εκεί!


Ωστόσο, από τις 6/3, με το που θα «πατήσει», δηλαδή ο Άρης στο ζώδιό σου, η όρεξή σου για ερωτικές κατακτήσεις θα αυξηθεί κατακόρυφα, ίσως όμως να μην έχεις διάρκεια στις αναζητήσεις σου, κάτι που μπορεί να ενοχλήσει όσους/ες έχουν «σοβαρές» βλέψεις ή αποσκοπούν σε μια αποκλειστικότητα.


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Πολλά είναι αυτά που μπορεί να σε απασχολήσουν, ιδιαίτερα σε σχέση με την επάρκειά σου απέναντι σε πρόσωπα, που δεν ξέρεις, ούτε μπορείς να καταλάβεις τι ζητάνε, εκείνο όμως που φαίνεται να προέχει είναι η ρύθμιση κάποιων θεμάτων που αφορούν στην υγεία και γενικότερα την ευεξία σου, ψυχική και σωματική.


Βλέπεις, ο Κρόνος στον Τοξότη θέλει να σε αποδώσει «καθαρό/η» στην κοινωνία και πασχίζει να διορθώσει όλα τα στραβά στον οργανισμό σου. Καλό θα ήταν βέβαια να σε ρωτούσε κιόλας αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια…


Κι όλες αυτές οι διαδικασίες μπορεί να επιταχυνθούν με την είσοδο του Άρη στο ίδιο ζώδιο στις 6/3, που είτε θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις και να αλλάξεις τον τρόπο της ζωής σου, είτε θα επαναφέρει ένα πρόβλημα με το οποίο νόμιζες ότι είχες ξεμπερδέψει οριστικά.


Παράλληλα, η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου φαίνεται να βάζει θέματα με συγγενείς ή γνωστούς που μπαίνουν εμπόδιο στον δρόμο σου αλλά «περί άλλων τυρβάζουν».
Ακόμη ενδέχεται να προκύψουν κάποια προβλήματα με τα μεταφορικά μέσα ή τον τεχνικό εξοπλισμό που χρησιμοποιείς.


Οικονομικά
Μέχρι τις 12/3 η παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο μπορεί να σου εξασφαλίσει μια σχετική άνεση στις κινήσεις σου, ίσως μάλιστα να κάνεις κάποιες αγορές που θα σε χαροποιήσουν ή λάβεις ένα όμορφο δώρο.


Παράλληλα, στον καθαρά επαγγελματικό τομέα, φαίνεται να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες ή «εμπλοκές», μέσα από τις οποίες όμως μπορείς να αναδείξεις τις ικανότητές σου και να διαψεύσεις πανηγυρικά το «ουδείς αναντικατάστατος».


Το «κλειδί» της επιτυχίας σου είναι βέβαια οι γνώσεις, η εμπειρία και η υπευθυνότητά σου αλλά να θυμάσαι ότι όλα αυτά πάνε στράφι, όταν δεν ασκείς εσύ την διοίκηση και επιτρέπεις σε «άσχετους/ες» να κάνουν κουμάντο.


Ερωτικά
Ουδείς… πλανήτης ασχολείται με την περίπτωσή σου ή μάλλον σχεδόν ουδείς, αφού ό,τι κι αν κάνεις, δεν μπορείς να απαλλαγείς από την παρουσία του Πλούτωνα που έχει «κατσικωθεί» στο ζώδιό σου και δεν λέει να το κουνήσει από εκεί. Κι αυτό σε βάζει αυτομάτως στην κατηγορία του «όλα ή τίποτα», όσον αφορά τουλάχιστον μια «κανονική» σχέση. Και το τίποτα πάντως έχει την χάρη του, αφού δεν κατατρώγεσαι από «ανόητα» πάθη και μπορείς να αφοσιωθείς ολόψυχα στον μόνιμο έρωτά σου, την δουλειά σου!


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μηνιαίες ΠροβλέψειςΓενικά
Από την στιγμή που θεωρείς τις φιλίες σου «ιερές» είναι λογικό να πικραίνεσαι από συμπεριφορές που θεωρείς ότι σε προδίδουν, αυτά όμως έχει ο… Κρόνος! Σκοπός του είναι βέβαια να σε πείσει ότι στην πραγματικότητα «ο φίλος τον φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκει» κι όλα τα υπόλοιπα είναι έωλες θεωρίες.


Μάλιστα αυτή η κρίση μπορεί να επικαιροποιηθεί, μετά τις 6/3, όταν ο Άρης θα μπει στον Τοξότη, καίγοντας μαζί με τα «ξερά» και κάποια «χλωρά»!
Μέχρι τότε βέβαια σε καλεί να «φορτσάρεις» για να πετύχεις τους στόχους που διαρκώς αναφύονται από το μυαλό σου.


Επιπλέον, είναι πιθανό να προκύψει η αναγκαιότητα της συμμετοχής σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά αν προσυπογράψεις χωρίς να «μετρήσεις» τα διδάγματα του παρελθόντος, τότε δεν θα φταίει κανείς άλλος αλλά εσύ και οι ιδεοληψίες σου.


Κατά τα άλλα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου μέχρι τις 12/3 θα σε βοηθήσει να περάσεις καλύτερα και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου, κάτι που μπορεί να έχει θετικές συνέπειες στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου.


Οικονομικά
Πηγαίνοντας ως συνήθως ανάποδα με τον πολύ κόσμο, βρίσκεσαι στην ευχάριστη θέση να έχεις μια τέτοια επάρκεια που θα σου επιτρέπει να κάνεις και κάποιες αγορές που για τους άλλους δείχνουν σαν πολυτέλεια.


Επιπλέον, η Ηλιακή έκλειψη της 9ης Μαρτίου μπορεί να σου προσφέρει την δυνατότητα μιας εξαιρετικά αποδοτικής επένδυσης, που θα σου λύσει τα χέρια.
Φρόντισε, ωστόσο, να διαχειριστείς σωστά το πλεονέκτημά σου και να μην αναλωθείς σε σπατάλες ή κινήσεις εντυπωσιασμού.


Ακολουθεί η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύες (στις 12/3), που κι αυτή αναμένεται να βελτιώσει το εισόδημά σου αλλά κυρίως την ψυχολογία σου σε σχέση με το οικονομικό σου μέλλον.


Ερωτικά
Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, αυξάνει την γοητεία σου και σε κάνει πολύ πιο συμπαθή στους άλλους, ουσιαστικά δηλαδή «εγγυάται» την προσωπική σου επιτυχία, αφού εκτός των άλλων είναι εύκολο να σου συγχωρεθούν και κάποια μικρά «ολισθήματα».


Βέβαια το πώς ακριβώς θα διαχειριστείς το πλεονέκτημά σου θα κρίνει και την πορεία της ερωτικής σου ζωής. Αν για παράδειγμα επιμείνεις σε ένα μοντέλο του τύπου «εγώ δεν δεσμεύομαι», μην περιμένεις να σε… δέσουν χειροπόδαρα για να σε πείσουν περί του αντιθέτου!


ΙΧΘΥΕΣ Μηνιαίες Προβλέψεις


Γενικά
Είσαι αναμφισβήτητα ο πρωταγωνιστής του μήνα κι αυτό όχι μόνον επειδή θα βρίσκεται ο Ήλιος στο ζώδιό σου. Κατ’ αρχήν σε… περιμένει μια Ηλιακή έκλειψη, που μπορεί να σε αναγεννήσει αλλά και να σε «θάψει». Δηλαδή, να αναδείξει το ταλέντο μα και τις αδυναμίες σου, ειδικά σε κάποια πρακτικά θέματα που δεν «σηκώνουν» πονηριές και υπεκφυγές.
Το «καμπανάκι» κτυπά κυρίως για την σχέση σου με ένα ισχυρό πρόσωπο που μπορεί «να σε περιμένει στη γωνία», ψάχνοντας την αφορμή για να σε «αποδομήσει».


Μάλιστα μετά τις 6/3 που ο Άρης θα μπει στον Τοξότη αναμένεται κάποιο μεγάλο «πατιρντί» κι αν έχεις κάνει σφάλματα θα τα πληρώσεις μέχρι… κεραίας!


Από την άλλη πλευρά, έχοντας την ευκαιρία να αποδείξεις ότι έχεις γεννηθεί για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα, μπορείς να καταξιωθείς, με την προϋπόθεση να δουλέψεις σκληρά και να μην κρύβεις ενοχλητικούς «σκελετούς» στην «ντουλάπα» σου.


Οικονομικά
Η πορεία των οικονομικών σου δεν εξαρτάται τόσο από σένα αλλά από ένα πλήθος αστάθμητων παραγόντων που στο σύνολό τους είναι απρόβλεπτοι.
Καλό είναι να γνωρίζεις πάντως ότι ο Ουρανός που τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει εργολαβικά την υπόθεση «χρήμα» δεν το έχει σε τίποτα να σε πηγαίνει από την χλιδή στην ανέχεια και πάντα αντίθετα από εκεί που σε βρίσκει.
Αν λοιπόν νοιώθεις σίγουρος/η και θεωρείς κάποια πράγματα ως δεδομένα, τότε να… ανησυχείς περισσότερο!


Ερωτικά
Εδώ φαίνεται να έχεις «καπαρώσει» την θέση του προνομιούχου, κάτι που μπορεί να επιβεβαιωθεί και από την Ηλιακή έκλειψη του Μαρτίου, φέρνοντάς σου μια σχέση που όσες «απορίες» κι αν δημιουργεί στους κακεντρεχείς, εσύ μπορείς να την… πιείς στο ποτήρι!


Ωστόσο η τάση σου να δρας μυστικά ίσως να δημιουργήσει «θέμα» σε μια τρέχουσα σχέση σου, αφού ακόμη κι αν δεν έχεις κάνει τίποτα το μεμπτό, θα είναι δύσκολο να αποδείξεις την αθωότητά σου.
Αν βέβαια «έχεις λερωμένη την φωλιά σου», το θέμα μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να βρεθείς εν μέσω ενός «σκανδάλου», που θα γίνει ανάρπαστο σαν… τις σαπουνόπερες της TV!


 


Πηγή: http://www.astrology.gr


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X