Κωστόπουλος - Αρναούτογλου: Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση - Ποιος κέρδισε; thumbnail
Τι έδειξαν οι μετρήσεις της τηλεθέασης για Κωστόπουλο-Αρναούτογλου; Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην αγαπημένη του late night ζώνη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανασυντάχθηκε.

Κωστόπουλος – Αρναούτογλου: Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση – Ποιος κέρδισε;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της τηλεθέασης για Κωστόπουλο-Αρναούτογλου;


Ο Πέτρος Κωστόπουλος επέστρεψε στην αγαπημένη του late night ζώνη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανασυντάχθηκε.


Οι δύο νυχτερινοί -πλέον- τύποι της ελληνικής τηλεόρασης βρέθηκαν για πρώτη φορά απέναντι, δημιούργησαν δύο απολαυστικές εκπομπές μέσα από έναν υγιή μεταξύ τους ανταγωνισμό και το τηλεοπτικό κοινό είχε την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε μια πολύ καλή εκπομπή και μία πολύ καλή εκπομπή.Ο Πέτρος Κωστόπουλος, σαν να μην πέρασε μια μέρα, βγήκε μέσα από το φυσικό του περιβάλλον ευδιάθετος, με άνεση, εξελιγμένος, διαβασμένος αλλά πιο αυθόρμητος και με λιγότερες ματιές στις κάρτες του.


Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του, χωρίς ίχνος από τη γνώριμη νευρικότητα που είχε στο παρελθόν, με ευχαριστη ροή εκπομπής, έπαιξε με τον κάθε καλεσμένο του διαφορετικά και κέρδισε.


Τζούλια Αλεξανδράτου είναι αυτή, δε θα περνούσε απαρατήρητη. Με το ποσοστό της τηλεθέασης να φτάνει ακόμα και το 28,2% την ώρα της Τζούλιας, το «The 2night Show» συγκέντρωσε το 22,6% του τηλεοπτικού κοινού στο σύνολο και το 26,9% στο δυναμικό κοινό.


Απέναντι, το «Βράδυ» σημείωνε επίσης πολύ καλές επιδόσεις και ολοκληρώθηκε με 18,8% και 19,1% αντίστοιχα.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την ώρα που ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα, ο Πέτρος Κωστόπουλος πέρασε μπροστά με ποσοστό που έφτασε και στο 27,4% στο δυναμικό.


Ενώ, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου χτύπησε κόκκινο στο νεανικό κοινό μετά το τέλος της εκπομπής του Alpha, φτάνοντας μέχρι και το 34,5% στην τηλεθέαση.


 


Πηγή: fimes.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X