Ποια Ζώδια ταιριάζουν ερωτικά μεταξύ τους;  thumbnail
Διαβάστε την ερωτική συναστρία των ζωδίων σας και δείτε κατά πόσο ταιριάζετε με το ταίρι σας.

Ποια Ζώδια ταιριάζουν ερωτικά μεταξύ τους;


                                          Κριός – Κριός

Όταν εσείς οι δύο συναντηθείτε,να περιμένετε να ανάψει φωτιά μεταξύ σας αμέσως. Παρουσιάζετε μεταξύ σας ανεξαρτησία,τάση για κυριαρχία και μια σφοδρή επιθυμία για έλεγχο. Για να δημιουργήσετε μια επιτυχή και αμοιβαίως επωφελή αρμονική σχέση και οι δύο σας,θα πρέπει να αφήσετε έξω τον υπερβολικό εγωισμό σας και να μάθετε να σέβεστε ο ένας,τις απόψεις του άλλου. Ομοίως,θα πρέπει να συγκεντρωθείτε για να μάθετε ο ένας την καρδιά και το μυαλό του άλλου.  Η αγάπη και η στοργή,θα σας βοηθήσει να σφυρηλατήσετε μια σχέση σταθερή. «Ξεχάστε και συγχωρήστε» θα πρέπει να αποτελεί το κύριο κλειδί,για μια επιτυχημένη σχέση.

Δεν μπορείτε την κριτική κι αυτή η αρνητική τάση,μπορεί να οδηγήσει σε μια άγρια σύγκρουση μεταξύ σας. Μια επιτυχημένη σχέση,πρέπει να εξασφαλίζει μεγαλοψυχία και συγχώρεση. Το μυαλό σας,είναι σε μια άγρια πάλη του αγώνα για την υπεροχή. Εσείς οι δύο,είτε θα αγαπιέστε με πάθος,είτε θα μισείτε ο ένας τον άλλο. Υπάρχουν μόνο τα άκρα μεταξύ σας – αμοιβαία συμφωνία και θαυμασμός ή αμοιβαίο μίσος και επιθετικότητα. Ωστόσο,εάν μπορέσετε και λύσετε τις διαφορές σας,θα αγαπιέστε με πάθος! Καθώς και οι δύο είστε πολύ δραστήριοι,μπορείτε να περάσετε μαζί μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής σας.

                                          Κριός – Ταύρος

Ένας Κριός,θέλει πάντα να κάνει τα πράγματα με βιασύνη. Από την άλλη πλευρά ο Ταύρος,είναι συχνά πολύ τεμπέλης και θέλει το δικό του χρόνο για να κατανοήσει μια δεδομένη κατάσταση,να προετοιμάσει ένα σχέδιο δράσης και να ενεργήσει για να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σ’ έναν Κριό,θα αρέσει πάντα να αναλαμβάνει ρίσκα,άσχετα αν μπορεί να αποτύχει. Πρόκειται για μια αντιφατική σχέση,που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Και οι δυο σας,θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας. Όταν ένας Κριός κι ένας Ταύρος ζήσουν μαζί,μ’ ένα ισορροπημένο και αρμονικό τρόπο,θα μπορούν να ζήσουν μια ζωή,γεμάτη σταθερότητα και αφοσίωση.

Ο Ταύρος είναι πολύ βαρετός και σοβαρός,ενώ ο Κριός μπορεί να φέρει πολύ ενθουσιασμό στη ζωή του συντηρητικού Ταύρου. Στη σχέση σας όμως,θα υπάρχουν περιστασιακοί καυγάδες που μπορεί να κλονίσουν τη σχέση αγάπης μεταξύ σας. Ο Ταύρος παίρνει τη ζωή πάρα πολύ σοβαρά και του αρέσει να είναι στο σπίτι για να περνά προσωπικές στιγμές με το ταίρι του,ενώ στον Κριό αρέσει να είναι σε κίνηση και να βγαίνει έξω και να απολαμβάνει τη ζωή. Στον Ταύρο,αρέσουν πάντα οι αξίες της οικογένειας και να είναι στο σπίτι του,όλη την ώρα. Θα πρέπει να μάθετε πώς να εξισορροπήσετε τη ζωή σας.

                                         Κριός- Δίδυμοι

Εσείς οι δύο τα πάτε μαζί πολύ καλά,δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά κοινά σημεία μεταξύ σας. Και οι δύο είστε γεμάτοι ενέργεια,ζωντάνια και ενθουσιασμό. Και στους δύο επίσης,αρέσει να κάνετε κάτι καινούριο όλη την ώρα. Και οι δύο είστε δραστήριοι και δε σας αρέσει η πλήξη. Πάντα θέλετε στη ζωή την περιπέτεια και απορρίπτετε οτιδήποτε είναι βαρετό και δεν είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και συναρπαστικό. Ζητάτε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον. Αυτό σας βοηθάει να ζήσετε μια ζωή ευτυχίας και ικανοποίησης.

Έχετε πολλά κοινά χαρακτηριστικά μεταξύ σας. Παρά τις ομοιότητές σας όμως,ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια περιστασιακά προβλήματα. Ένας Δίδυμος σκέφτεται πολύ,πράγμα που μπορεί να κάνει έναν Κριό ανήσυχο. Κάνετε όμως μαζί,ένα υπέροχο ζευγάρι. Μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας,τον άλλο μ’ ένα γόνιμο τρόπο. Έχετε και οι δυο ποικιλία,πάθος,ανταλλαγή απόψεων,προκλήσεις και ενθουσιασμό μεταξύ σας. Νέες προκλήσεις και στόχοι θα σας δώσουν ανανεωμένο σθένος. Έχετε μεταξύ σας εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας. Η σχέση σας είναι δυναμική και ενεργητική. Και οι δύο σέβεστε ο ένας,τον άλλο και ξέρετε πώς να δώσετε αγάπη και στοργή. Μπορεί ωστόσο,να χρειαστεί να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας,έτσι ώστε τίποτα κακό να μη συμβεί μεταξύ σας.

                                        Κριός- Καρκίνος

Η μακροβιότητα της σχέσης σας θα εξαρτηθεί,από το πόσο θα μπορέσετε να προσαρμοστείτε ο ένας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του άλλου. Πρέπει να μάθετε από τα προτερήματα και τις αδυναμίες ο ένας,του άλλου. Ο Καρκίνος μπορεί να μάθει από τον Κριό,για το πώς μπορεί να είναι ανεξάρτητος. Με την ίδια λογική,ο Κριός μπορεί να μάθει πολλά από τη συμπόνια και την ευαισθησία του Καρκίνου. Ένα αρνητικό στη σχέση αυτή,είναι η ασφυξία που προκύπτει λόγω της καταθλιπτικής συμπεριφοράς του Καρκίνου,σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Ένας Κριός μπορεί να θέλει να διατηρήσει τις οικογενειακές αξίες,αλλά πρέπει να έχει επαρκή ελευθερία για να ζήσει μια ζωή με ικανοποίηση.

Από την άλλη πλευρά,ένας Καρκίνος θέλει αγάπη,οικειότητα και εξάρτηση,για να έχει μια ικανοποιητική οικογενειακή ζωή. Σε ακραίες περιπτώσεις,ο Κριός μπορεί να φαίνεται πολύ ψυχρός και απρόσωπος μερικές φορές,ενώ ο Καρκίνος μπορεί να φανεί πολύ ευαίσθητος και εύθραυστος,αν κάτι πάει στραβά. Ο Κριός είναι συχνά πολύ ασταθής και άστατος στο μυαλό και δεν μπορεί να τα πάει πολύ καλά με τον Καρκίνο. Οι επιφανειακές συνομιλίες μπορεί να σπάσουν την καρδιά και την ψυχή ενός Καρκίνου. Ο Καρκίνος υποφέρει όταν ο Κριός δεν ανταποκριθεί στην αγάπη και στοργή του.

                                          Κριός- Λέων

Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας. Και οι δύο είστε τολμηροί,δραστήριοι,ανεξάρτητοι και δίνετε ελευθερία στην αγάπη. Όλα αυτά,μπορεί να σας κάνουν ένα εκρηκτικό ζευγάρι. Ωστόσο,η ανάγκη σας για ασφάλεια και η προβολή μιας ισχυρής εικόνας του εαυτού σας,μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα,αλλά σα σχέση μπορεί να γίνετε ένα παραγωγικό ζευγάρι. Είστε και οι δύο χαρισματικοί και ζωντανοί και απολαμβάνετε τη ζωή στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Ο Λέων θέλει να δοκιμάσει τα καλύτερα της ζωής,ενώ ο Κριός τον υποστηρίζει σε όλα. Το μόνο πράγμα που τον ενοχλεί,είναι η σπατάλη χρημάτων για πράγματα που χρειάζεται να αγοράσει.

Πάντα θέλετε να μοιραστείτε και να κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας στο κοινό. Η ένωσή σας,θα έχει πολλές συγκινήσεις και πολλές συναρπαστικές στιγμές. Εσείς οι δύο μπορεί να βρείτε την τέλεια ταύτιση μεταξύ σας,ενώ η εμπιστοσύνη και η εξωστρεφή σας φύση,θα βοηθήσουν να κερδίσετε πολλούς φίλους και γνωστούς. Μπορείτε να σμίξετε πολύ εύκολα και η ένωσή σας είναι ισχυρή και φοβερή. Η νοημοσύνη σας,το υπέροχο πνεύμα σας και η μεγάλη καρδιά σας,τελικά,θα σας βοηθήσει να είστε μαζί και να μπορέσετε να ζήσετε μια ζωή γεμάτη εμπιστοσύνη,αγάπη και πίστη. Απλά,ξέρετε πώς να χειριστείτε δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις με την ισχυρή και γενναιόδωρη καρδιά σας.

                                       Κριός – Παρθένος

Είστε και οι δύο πολύ ειλικρινείς και ψάχνετε για την αλήθεια στη ζωή. Ωστόσο,η Παρθένος μπορεί να είναι πολύ πικρή και σκληρή στα λόγια της,πράγμα που μπορεί να προκαλέσει εκνευρισμό στον Κριό. Από την άλλη πλευρά,η Παρθένος ενοχλείτε πολύ από την παρορμητική φύση του Κριού. Ένας Κριός θέλει πάντα να κάνει κάτι άμεσα,ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Η Παρθένος θέλει να περιμένει για λίγο χρόνο,πριν από τη λήψη των αποφάσεων. Τα οικονομικά θέματα,είναι ένας πραγματικός πονοκέφαλος για την Παρθένο,που είναι πολύ προσεκτική με τα χρήματα,ενώ ο Κριός μπορεί να είναι εξαιρετικά σπάταλος. Η Παρθένος είναι πολύ σταθερή και πρακτική,ενώ ο Κριός θα μπορούσε να είναι πάρα πολύ παρορμητικός και βιαστικός. Από την άλλη πλευρά,η Παρθένος μπορεί να περιορίσει την παρορμητική φύση του Κριού.

Η Παρθένος είναι υπερβολικά επιλεκτική,ενώ ο Κριός μπορεί να είναι το ακριβώς αντίθετο. Αυτό έρχεται σε αντίθεση και μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη σχέση σας. Στον Κριό δεν αρέσει πάρα πολύ η κριτική,ενώ η Παρθένος πάντα θέλει να θέσει κανόνες και περιορισμούς. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενες διαφωνίες και περιστασιακές διαμάχες μεταξύ σας. Αν γίνουν οι απαραίτητες υποχωρήσεις,μπορείτε να αποτελέσετε ένα πολύ καλό ζευγάρι. Ωστόσο,θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρά για να διατηρήσετε τη σχέση σας. Στην πραγματικότητα,η ιδιοσυγκρασία και η διάθεσή σας,είναι εντελώς διαφορετική.

                                           Κριός -Ζυγός

Ο Ζυγός είναι πολύ προσεκτικός κατά τη λήψη αποφάσεων,ενώ ο Κριός είναι πολύ παρορμητικός και βιαστικός. Ο Κριός ενεργεί αυθόρμητα και αργότερα σκέφτεται τις συνέπειες,ενώ ο Ζυγός εξετάζει και τις δύο πλευρές του ζητήματος και ζητάει γνωμοδοτήσεις από άλλους ανθρώπους πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Στην πραγματικότητα,συμπληρώνετε ο ένας,τον άλλο και είστε αδιάφοροι για τις γνώμες των άλλων ανθρώπων. Έχετε αμοιβαίο σεβασμό και γνωρίζετε πώς να δώσετε αγάπη και στοργή ο ένας,στον άλλο. Για να έχει η σχέση σας διάρκεια και μεγάλη επιτυχία,θα πρέπει να διασφαλίσετε,ότι υπάρχει ισχυρή συναισθηματική έλξη και σεξουαλικότητα. Μπορείτε πολύ εύκολα να είστε το τέλειο ζευγάρι.

Ο Ζυγός μπορεί να διδάξει στον Κριό πώς να είναι προσεκτικός στη ζωή του και με ποιο τρόπο να έχει αποτελέσματα,χρησιμοποιώντας τη δύναμη της υπομονής. Από την άλλη πλευρά,ο Κριός μπορεί να διδάξει στον Ζυγό τη δύναμη της περιπέτειας και της συγκίνησης,έτσι ώστε,να αντιμετωπίσει τη ζωή γεμάτος χαρά και ενθουσιασμό. Κάποιες μικρές προσαρμογές είναι αναγκαίες για να εξασφαλιστεί η λεπτή ισορροπία στη συντροφικότητα. Η έλξη και η αγάπη μεταξύ σας,είναι άμεση και μπορεί να διαρκέσει. Και οι δύο είστε έξυπνοι,ευφυείς και σας αρέσει να έρχεστε σε επαφή με νέα πράγματα στη ζωή. Μπορείτε να περνάτε πολύ όμορφα με άλλους ανθρώπους. Ωστόσο και οι δύο μαζί,μπορείτε να εξασφαλίσετε τέλεια αρμονία στην καθημερινή σας ζωή.

                                          Κριός – Σκορπιός

Η ένωση μεταξύ σας είναι εκρηκτική!!! Είστε πολύ παθιασμένοι και ενεργητικοί,επειδή και οι δύο σας είστε δυναμικοί. Και οι δύο σας έχετε πολύ ισχυρή προσωπικότητα και αίσθηση του σκοπού,που θα μπορούσε να δώσει μεγάλη ώθηση στη σχέση. Μπορείτε να ζήσετε μια ζωή σαν δύο χωριστά άτομα,διατηρώντας μια τέλεια αρμονία και ισορροπία μεταξύ σας. Ωστόσο,εκφράζεστε διαφορετικά συναισθηματικά,πράγμα που μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στη σταθερότητα της σχέσης. Ένας Σκορπιός χρειάζεται συναισθηματική προσέγγιση,ενώ ένας Κριός στερείται από έντονες συγκινήσεις.

Ένα άλλο πρόβλημα που θα μπορούσε να προκύψει,είναι ο αμοιβαίος θυμός και διαπληκτισμός. Η συγκράτηση του θυμού,θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο πράγμα για έναν Σκορπιό,επειδή δεν μπορεί να ξεχάσει οτιδήποτε σχετίζεται με τα συναισθήματα και την καρδιά. Ο Κριός μπορεί να θυμώσει κάποιες φορές,αλλά θα το ξεχάσει. Ωστόσο,οι δύο σας μπορεί να κάνετε ένα ωραίο ζευγάρι. Ο Σκορπιός θα λατρέψει την επιθετική φύση του Κριού,ενώ ο Κριός θα λατρέψει τη μυστικοπαθή και παθιασμένη φύση του Σκορπιού. Έχετε και οι δύο πολύ αυτοπεποίθηση,πάθος και σεξουαλικότητα. Ακόμα κι αν έχετε πολλές διαφορές στην προσωπικότητά σας,μπορείτε να ζήσετε μια ειρηνική ζωή,γεμάτη στόχους και επιτεύγματα.

                                          Κριός -Τοξότης

Ακόμη κι αν έχετε κάποιες αντιθέσεις και αντικρουόμενες απόψεις,ο συνδυασμός σας είναι σταθερός και μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί μια παραγωγική σχέση. Η σχέση μεταξύ σας είναι γεμάτη από συγκίνηση,ενθουσιασμό,πάθος,μεράκι και περιπέτεια. Η αγάπη σας είναι τέλεια και διακρίνεται για τη νεανικότητα και τη ζωντάνια της. Και οι δύο παρέχετε ο ένας,στον άλλο μια αίσθηση σταθερότητας. Ωστόσο και οι δυο σας,χρειάζεστε το δικό σας χρόνο και την ελευθερία σας. Στην πραγματικότητα,κανείς δε θέλει να ελέγχει τον άλλο. Θα μπορούσαν,να υπάρχουν κάποια προβλήματα στον τομέα του χρήματος και της διαχείρισής του. Μπορεί να χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί,γιατί και οι δυο σας είστε σπάταλοι!

Μια άλλη θετική πτυχή της σχέσης σας,είναι η επιθυμία σας να ταξιδεύετε σε όλο τον κόσμο,σε διαφορετικά μέρη και σε διαφορετικές ηπείρους. Έχετε και οι δύο χιούμορ και καταλήγετε σε αμοιβαίες συμφωνίες. Είστε πολύ δημιουργικοί και καλλιτεχνικοί και δίνετε ο ένας,στον άλλο πολλή ενέργεια. Ζωντανοί και δραστήριοι,έχετε νέες ιδέες και θέματα. Ωστόσο,η σχέση σας θα μπορούσε να έχει κάποια περιστασιακά προβλήματα και αναταράξεις,λόγω της ανυπομονησίας σας και της κυριαρχίας σας. Αυτά τα δύο αρνητικά χαρακτηριστικά,θα μπορούσαν να είναι πολύ επικίνδυνα για τη σχέση. Μπορεί να έχετε κάποιους καυγάδες,αν δε γίνει σωστός χειρισμός.  Μπορείτε όμως και να ζήσετε ειρηνικά και αρμονικά.

                                          Κριός- Αιγόκερως

Και οι δυο σας,είστε εξαιρετικά προικισμένα άτομα με ευφυΐα και εξυπνάδα. Και οι δύο έχετε υψηλά κίνητρα,πράγμα που προωθεί τη σχέση με ζήλο. Ωστόσο,έχετε διαφορετικό στυλ στον τρόπο να κάνετε πράγματα,πράγμα που μπορεί να εμποδίσει τη σχέση σας,κατά καιρούς. Αυτό μπορεί επίσης,να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στη σχέση. Ο Κριός είναι ανεξάρτητος,δημιουργικός και με κίνητρα,ενώ ο Αιγόκερως προτιμά ένα καλά μελετημένο σχέδιο δράσης. Ο Αιγόκερως προτιμά πάντα μια συνεπή και σταθερή προοπτική στη ζωή του,ενώ ο Κριός είναι παρορμητικός και βιαστικός. Ο Αιγόκερως μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά σ’ ένα καθορισμένο περιβάλλον που βασίζεται σε κανόνες,ενώ ο Κριός είναι στιγμιαίος και άμεσος στην προσέγγισή του,στη ζωή.

Θα αντιμετωπίσετε ορισμένες περιστασιακές αναταραχές,γιατί είστε και οι δύο απρόθυμοι να συμβιβαστείτε,όταν υπάρχουν σοβαρές διαφορές. Ο Κριός δεν αλλάζει τη στιγμή που θα αποφασίσει για κάτι. Στα χρήματα ο Αιγόκερως είναι συγκρατημένος,ενώ ο Κριός σπάταλος. Από την άλλη,ο Κριός μπορεί να διδάξει την ελπίδα,τη συγκίνηση και τον ενθουσιασμό στον Αιγόκερω,ενώ αυτός μπορεί να βοηθήσει τον Κριό να έχει υπομονή και τάξη. Θα χρειαστεί πολλή υπομονή μεταξύ σας. Θα πρέπει να κάνετε τις αναγκαίες προσαρμογές,συμφωνίες και συμβιβασμούς. Με λίγη υπομονή και ανοχή και οι δύο,μπορείτε να κάνετε τη σχέση πολύ δυναμική και ουσιαστική.

                                         Κριός- Υδροχόος

Είστε και οι δύο πολύ συμβατοί μεταξύ σας,γιατί μοιράζεστε σχεδόν παρόμοια πράγματα: την ανεξαρτησία,τη συγκίνηση και μια βαθιά αγάπη για την ελευθερία. Καθώς και οι δύο έχετε εξαιρετικά δυναμική και προοδευτική σκέψη,μπορείτε να λύσετε εύκολα οποιοδήποτε είδος προβλημάτων,με τις αμοιβαίες συζητήσεις. Ένας Υδροχόος είναι πάντα υποστηρικτικός και στηρίζει τον Κριό. Από την άλλη πλευρά,ένας Κριός θα ήθελε να υποστηρίξει τη νέα και πρωτότυπη ιδέα του Υδροχόου. Η σχέση σας έχει πάντα συγκίνηση,ενθουσιασμό και χαρά. Στη σχέση σας κυριαρχεί η αγάπη,το πάθος και τα κοινά όνειρα στη ζωή και δε θα υπάρξει οποιαδήποτε στιγμή μεγάλης έντασης,καθώς γνωρίζετε πώς να ανταπεξέλθετε στις στιγμές της κρίσης.

Ωστόσο,η αρχική ερωτική προσέγγιση μεταξύ σας,μπορεί να μην είναι πολύ εύκολη και ευέλικτη,καθώς και οι δύο πλευρές έχετε ανάγκη κάποια στιγμή να καταλάβετε ο ένας το μυαλό του άλλου,το σώμα και την ψυχή. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλό και θετικό,όταν προσαρμοστείτε μεταξύ σας στον τρόπο ζωής και στις προτιμήσεις ο ένας του άλλου. Μπορείτε εύκολα να κατανοήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου και με την ευφυΐα και την εξυπνάδα σας,να λύσετε οποιαδήποτε προβλήματα παρουσιαστούν. Αν και υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές,όμως,δεν μπορούν να επηρεάσουν το πνεύμα της σχέσης,σε σημαντικό βαθμό.

                                          Κριός – Ιχθύς

Η σχέση μεταξύ σας μπορεί να μην είναι και η καλύτερη. Ο Ιχθύς είναι ευαίσθητος και άστατος. Η αμεσότητα και η έλλειψη φινέτσας του Κριού,δεν ανταποκρίνεται στην ήρεμη φύση του Ιχθύ. Η ταχύτητα του Κριού δεν ταιριάζει στην αργή φύση του Ιχθύ. Στην πραγματικότητα,ο Κριός είναι ζώδιο της επιθετικότητας και της φωτιάς,ενώ ο Ιχθύς είναι γαλήνιος και ήρεμος. Σε περίπτωση που μπορέσετε να μάθετε,πώς να διαχειρίζεστε τα προσωπικά εγώ και τις διαφορές σας,θα μπορέσετε να αναπτύξετε μια πολύ ωραία σχέση. Η ηρεμία του Ιχθύ,μπορεί να παρέχει την απαραίτητη τρυφερότητα στη ζωή του Κριού. Από τη θετική πλευρά,ο Ιχθύς λατρεύει την ειλικρίνεια του Κριού. Σχετικά με τη συγκρουόμενη πλευρά,η επιθυμία του Ιχθύ για την αγάπη και την εγγύτητα,συγκρούεται με την ελεύθερη φύση του Κριού.

Συνολικά,θα πρέπει να κάνετε αγώνα για την αγάπη μεταξύ σας,γιατί είστε εξαιρετικά αντιφατικοί. Τα πάντα εξαρτώνται,από το πόσο μπορείτε να προσαρμοστείτε ο ένας στις ανάγκες και τις απαιτήσεις του άλλου. Στην πραγματικότητα,ο δειλός και ασθενής Ιχθύς,θα στηρίζεται πάντα στις ισχυρές πλάτες του Κριού,ο οποίος θα τονώσει το εγώ του με αυτόν τον τρόπο. Εντούτοις,οι αντιθέσεις μεταξύ σας κάνουν τη σχέση εξαιρετικά δύσκολη και για τις δύο πλευρές. Θα πρέπει να αφήσετε κατά μέρος,όλες αυτές τις σημαντικές διαφορές και οι δυο σας,για να ανθίσει η σχέση σας και να ευημερήσει,αν και υπάρχουν λίγες πιθανότητες.


 


                                         Ταύρος -Ταύρος

Έχετε τη δυνατότητα,να κάνετε μαζί το τέλειο ζευγάρι. Απλώς να θυμάστε,ότι όταν ασχολείστε μ’ ένα Ταύρο,ασχολείστε μ’ ένα φιλήδονο εραστή και λάτρη της φύσης. Μπορείτε να δώσετε ο ένας,στον άλλο,ασφάλεια,ομορφιά και ευχαρίστηση και παίρνετε την αγάπη και τη στοργή ο ένας από τον άλλο. Για τον καθένα από σας,η δύναμη της συνήθειας είναι ισχυρή. Είστε και οι δύο σταθεροί και επίμονοι. Η σχέση αυτή,είναι γεμάτη αγάπη,συναίσθημα και πάθος. Μόλις δεσμευτείτε,η σχέση αυτή,μπορεί να γίνει σταθερή και εργάζεστε μαζί για την αντιμετώπιση των δυσκολιών. Είστε αξιόπιστοι και λίγο συντηρητικοί. Κανένας σας δε ρισκάρει εύκολα,το χρόνο του,τα χρήματά του και τα συναισθήματά του.

Οι δυο σας,θα μπορούσατε να κάνετε μια πολύ καλή ερωτική σχέση. Σας αρέσουν τα ωραία πράγματα,δηλαδή να φοράτε ωραία πράγματα,να τρώτε ωραία πράγματα και να έχετε ωραία πράγματα. Προσφέρετε ο ένας,στον άλλο,άνεση και καλοπέραση. Στην πραγματικότητα,έχετε μια φιλοσοφία που μοιράζεστε. Ουσιαστικά και οι δυο σας,θα πρέπει να είστε βέβαιοι ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Δηλαδή,θα πρέπει να έχετε καλό φαγητό,πολυτελές σπίτι και αντίκες και παθιασμένο σεξ. Για τον καθένα,από εσάς,είναι σημαντικό να έχετε μεριμνήσει πρώτα για τα υλικά αγαθά. Στην πραγματικότητα όμως,δεν είναι τόσο πολύ αυτό που έχετε στην κατοχή σας,αλλά για να μη βρεθείτε σε «κίνδυνο για την επιβίωση».

                                          Ταύρος – Δίδυμοι

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως ο ένας τις ανάγκες του άλλου,οπότε μια σχέση μεταξύ σας,θα είναι δύσκολο να σταθεί. Απλώς να θυμάστε,ότι όταν μιλάμε για ένα Ταύρο,μιλάμε για ένα φιλήδονο άτομο,λάτρη της φύσης και εραστή των χρημάτων. Όταν μιλάμε για έναν Δίδυμο,μιλάμε για ένα παιδί,έναν πονηρό και έναν πολυλογά. Αν μπορείτε να δώσετε στον Ταύρο ασφάλεια,ομορφιά και ευχαρίστηση,έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την αγάπη του. Αν μπορείτε να δώσετε στον Δίδυμο καλή επικοινωνία και μια ποικιλία από εμπειρίες ζωής,τότε έχετε περισσότερες πιθανότητες να πάρετε την αγάπη του.

Στον έρωτα,οι Δίδυμοι είναι πιο ευέλικτοι,ενώ ο Ταύρος πιο προσγειωμένος. Κατά καιρούς,ο Ταύρος μπορεί να αισθάνεται ότι ο Δίδυμος δεν έχει μία,αλλά δύο τουλάχιστον διαφορετικές πλευρές,στην προσωπικότητά του. Ο Ταύρος πρέπει να είναι βέβαιος ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Ο Δίδυμος έχει ποικίλα ενδιαφέροντα και του αρέσει να παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά,ο Δίδυμος μπορεί να βαριέται εύκολα και έχει ανάγκη την επικοινωνία. Οι καλύτεροι εραστές για τον Δίδυμο,είναι εκείνοι που εκτιμούν την αίσθηση του χιούμορ. Έχετε κάποιες σημαντικές διαφορές και απαιτείται σημαντική προσπάθεια κι από τις δύο πλευρές,για να επιβιώσει η σχέση σας.

                                          Ταύρος- Καρκίνος

Και οι δύο,απολαμβάνετε το σπίτι και μοιράζεστε την αγάπη για το καλό φαγητό και να περνάτε καλά. Θα ξοδεύετε μαζί πολύ χρόνο για την οικογένεια και τα παιδιά. Και οι δύο σας είστε βαθιά πιστοί στην οικογένεια,την ασφάλεια και αρκετά υλιστές. Ο Καρκίνος θέλει να ξέρει κάθε μικρό πράγμα που συμβαίνει στη ζωή του Ταύρου και του δίνει άφθονη φροντίδα και προσοχή. Αυτό θα φέρει στον Ταύρο,το βαθύ αίσθημα της ασφάλειας που επιδιώκει. Και οι δύο είστε πολύ συναισθηματικοί. Θα περάσετε πολλές ειρηνικές στιγμές μαζί,μοιραζόμενοι τις απλές χαρές της ζωής. Και οι δύο,δε θέλετε και πολύ τον κόσμο,αλλά προτιμάτε να έχετε τη δική σας άνετη φωλιά,μακριά από την οχλοβοή.

Είστε πολύ παθιασμένοι και θέλετε μια συναρπαστική σεξουαλική ζωή. Η σεξουαλική ζωή του Καρκίνου,επηρεάζεται από τις διαθέσεις του. Αν υπάρχει οποιαδήποτε δυσαρέσκεια,ο Καρκίνος δε θα είναι ανοιχτός στην ιδέα,του να κάνει έρωτα κι αυτό θα επηρεάσει βαθιά τον Ταύρο. Η αγάπη σας όμως,θα σας κρατήσει μαζί. Ο Ταύρος θα εκπληρώσει όλες τις μυστικές σεξουαλικές φαντασιώσεις του Καρκίνου. Θα μπορέσετε μαζί,να κάνετε χρήματα κι άλλα πράγματα που επιθυμείτε. Και οι δύο σας έχετε καλλιτεχνικές τάσεις και είστε σε θέση να βοηθήσετε και να ενθαρρύνετε ο ένας,τον άλλο να αξιοποιήσει το εσωτερικό του δυναμικό. Θα πρέπει να προσπαθήσετε να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας,μαζί και ατομικά. Δεν πάσχετε από αναστολές. Θα μοιραστείτε πολλά πράγματα μαζί. Συμπληρώνετε ο ένας,τον άλλο μεταξύ σας.

                                          Ταύρος -Λέων
 
Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι εκρηκτική. Το πάθος του Λέοντα,είναι τέλειο για τον αισθησιασμό του Ταύρου. Και οι δύο είστε λάτρεις των λεπτών πραγμάτων στη ζωή. Και οι δύο είστε εκλεπτυσμένοι και έχετε ευαισθησίες και είστε λάτρεις του καλού φαγητού,της μουσικής και της τέχνης. Όμως ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεστε τα χρήματα,μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Ο Ταύρος είναι προσεκτικός με τα χρήματα και συνήθως έχει το βλέμμα του στραμμένο στις επενδύσεις. Από την άλλη πλευρά,ο Λέων είναι σπάταλος και αγαπά να ζει σα να μην υπάρχει αύριο. Είναι υπερβολικά γενναιόδωρος κι αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον Ταύρο,που του αρέσει να μαζεύει λεφτά για την οικονομική ασφάλεια.

Ο Ταύρος μπορεί να είναι αρκετά κτητικός και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση. Ο Λέων αγαπά να ενεργεί με μεγαλοπρέπεια. Και οι δυο σας έχετε πείσμα και θα πρέπει να μάθετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι,για να λειτουργήσουν τα πράγματα μεταξύ σας. Η σεξουαλική έλξη μεταξύ σας είναι πολύ ισχυρή,αλλά οι διαθέσεις σας θα παίξουν μεγάλο ρόλο,στη σεξουαλική σας ζωή. Ο Λέων μπορεί να παίξει επικίνδυνα παιχνίδια στον Ταύρο κι αυτό μπορεί να βλάψει σοβαρά τη σχέση σας. Θα έχετε πολλές εξάρσεις θυμού και απογοήτευσης,γι’ αυτό θα πρέπει να καταλάβετε ότι οι δυο σας,έχετε βασικές διαφορές και πρέπει να μάθετε να δέχεστε ο ένας,τον άλλο χωρίς να τον αναγκάζετε να αλλάξει.

                                          Ταύρος -Παρθένος

Και οι δύο σας είστε πρακτικοί και έχετε αγάπη για τα παιδιά και για ένα σταθερό σπίτι,γύρω από το οποίο θα περιστραφεί η ζωή σας. Η συντροφικότητα μεταξύ σας,μπορεί να είναι πολύ συμβατή και ευχάριστη. Ένας πολύ ισχυρός παράγοντας που σας ενώνει,είναι ότι ο Ταύρος αγαπά να είναι το κέντρο της προσοχής και να περιποιείται τον εαυτό του,ενώ η Παρθένος συμπληρώνει αυτή την απόλαυση. Γίνεστε μαζί θαυμάσιοι φίλοι και απολαμβάνετε ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Μοιράζεστε μια καλή ψυχική επαφή μεταξύ σας,που κάνει την επικοινωνία σας ελεύθερη και αβίαστη. Κάνετε όμως ψυχολογικά παιχνίδια μεταξύ σας κι αυτό δεν αποτελεί καλό οιωνό για τη σχέση.

Η Παρθένος ασκεί κριτική και ο Ταύρος θα πρέπει να αναπτύξει ένα αίσθημα ανεκτικότητας σ’ αυτό το θέμα. Μπορείτε όμως,να απολαύσετε την επαφή με τη φύση,δεδομένου ότι σας δίνει μία αίσθηση ασφάλειας. Η σεξουαλική σας ζωή,θα είναι αρκετά ικανοποιητική και μάλλον σταθερή. Είστε εξαιρετικά πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας,στον άλλο. Θα έχετε μαζί αρκετά ζωντανές εμπειρίες και η σεξουαλική έλξη,θα είναι ηλεκτρισμένη. Παρέχετε ενστικτωδώς ο ένας,στον άλλο ό, τι θέλει κι αυτό δημιουργεί μια υπέροχη ένωση. Και οι δύο,δε θέλετε την αλλαγή και παίρνετε κοινές αποφάσεις. Και οι δύο μαζί,είναι πιθανό,να έχετε τεράστια επιτυχία και ανοδική πορεία στην καριέρα σας.
 
                                           Ταύρος – Ζυγός

Εσείς οι δύο μοιράζεστε την ομορφιά,τη φύση και δίνετε αγάπη ο ένας,στον άλλο. Σας αρέσουν τα ωραία πράγματα και η άνεση. Μπορείτε και οι δύο να καλλιεργήσετε τη σχέση σας και όσο περισσότερο είστε δίκαιοι,αμερόληπτοι και απροκατάληπτοι,τόσο πιο ευτυχισμένοι γίνεστε. Ουσιαστικά,ο Ταύρος πρέπει να είναι βέβαιος ότι όλα είναι εντάξει,αξιόπιστα και ασφαλή. Δηλαδή,ο Ταύρος χρειάζεται καλό φαγητό και παθιασμένο σεξ. Ο Ζυγός θέλει την κοινωνική επαφή και είναι ήρεμος. Μπορεί η σχέση σας να λειτουργήσει πολύ καλά,αν δείχνετε πραγματική αγάπη ο ένας,στον άλλο. Είναι σημαντικό να παρέχετε ο ένας,στον άλλο ασφάλεια,αποκτώντας μια αίσθηση του εαυτού σας.

Στη σχέση μεταξύ σας,η προσαρμογή είναι το κλειδί. Εσείς οι δύο χρειάζεστε να δίνετε περισσότερα ο ένας προς τον άλλο. Η ένωση αυτή,απαιτεί επιπλέον ευαισθησία. Στην αρχή,ο καθένας σας μπορεί να είναι κάπως ενοχλημένος από τον άλλο. Με τον καιρό,το ίδιο το πράγμα που προκάλεσε την ενόχληση,μπορεί να οδηγήσει σε προσωπική ολοκλήρωση. Υπάρχει εσωτερική ανάπτυξη σ’ αυτή τη σχέση και εναρμονίζεστε με τις αλλαγές. Μπορείτε και οι δύο να αλλάξετε τις ρουτίνες σας. Όλα τα δεδομένα μεταξύ σας,είναι ισότιμα και μπορείτε να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Η επικοινωνία μεταξύ σας,είναι υπέροχη και δε βρίσκετε λόγο για να υψώσετε τη φωνή σας. Δίνετε συμβουλές ο ένας,στον άλλο χωρίς να λέτε τι να κάνει. Τα πάτε πολύ καλά μαζί.

                                          Ταύρος- Σκορπιός

Μεταξύ σας υπάρχει ισχυρή μαγνητική έλξη. Είστε έντονα συναισθηματικοί και δίνετε αγάπη ο ένας,στον άλλο. Η έντονη δύναμη της θέλησης που έχει ο Σκορπιός,είναι μια μεγάλη πρόκληση για τον Ταύρο. Τα θεμέλια για τη σχέση σας,θα είναι μια καλή φιλία και θα απολαμβάνετε μαζί ο ένας την παρέα του άλλου. Και οι δύο όμως,θα θέλετε να έχετε το πάνω χέρι στη σχέση κι αυτό,ίσως δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Και οι δύο είστε αρκετά πεισματάρηδες κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει συγκρούσεις,γι’ αυτό θα πρέπει να μάθετε να είστε περισσότερο ευέλικτοι,εάν θέλετε η σχέση να διαρκέσει. Τα άλλα κοινά χαρακτηριστικά σας,είναι ότι και οι δύο είστε έμπειροι στη διαχείριση των χρημάτων και αυτό διασφαλίζει ότι θα έχετε μεγάλη οικονομική σταθερότητα και ευημερία.

Σεξουαλικά,μπορεί να είστε αρκετά επιθετικοί. Θα πρέπει να κατανοήσετε ο ένας τις σεξουαλικές επιθυμίες του άλλου. Παρόλα αυτά,είστε ένα παθιασμένο ζευγάρι. Και οι δύο είστε πολύ κτητικοί και ζηλιάρηδες. Ο Σκορπιός έχει μία κρυφή,μυστική πλευρά κι αυτό είναι κάτι,που ο Ταύρος δύσκολα θα κατανοήσει. Ο Σκορπιός κρύβει τα συναισθήματά του,για να προστατευτεί από το κακό. Ο θυμός,η ενοχή και η ζήλια,είναι πράγματα που ο Σκορπιός θάβει βαθιά μέσα του σε πολλές περιπτώσεις. Έχετε όμως μεταξύ σας αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Μπορεί κατά καιρούς να δίνετε μάχες,αλλά είστε ενωμένοι μεταξύ σας και αγαπιέστε με πάθος.

                                           Ταύρος – Τοξότης

Η έλξη σας είναι στιγμιαία. Μπορεί να πυροδοτήσει ένα μυστηριώδη αγώνα που θα γοητεύσει και τους δύο,με μια μεθυστική συγκίνηση. Ο Ταύρος μπορεί όμως,να είναι κτητικός κι αυτό δεν μπορεί να εναρμονιστεί καλά με την αγάπη για την ελευθερία του Τοξότη. Η ιδιοσυγκρασία σας είναι αρκετά διαφορετική και ενώ ο Τοξότης χρειάζεται ελευθερία,ηρεμία και απομόνωση,ο Ταύρος αναζητά τη δέσμευση,την άνεση και την προσοχή. Ο Τοξότης έχει ενέργεια και αισιοδοξία και είναι αρκετά ενθουσιώδης για την εξερεύνηση νέων πραγμάτων. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά,μπορεί να είναι αρκετά κολλημένος σε κάποια πράγματα και θέλει να μείνει στην άνεση και τις συνήθειές του.

Μπορείτε μαζί να απολαύσετε μια πολύ εκρηκτική σεξουαλική ζωή. Και οι δύο είστε πολύ ρομαντικές ψυχές και θα απολαύσετε τόσο τη συναισθηματική,όσο και τη σεξουαλική πτυχή της σχέσης σας. Ο Ταύρος είναι αρκετά υλιστής από τη φύση του και μπορεί να χειριστεί τις πιο σκληρές καταστάσεις,προσπαθώντας να αυξήσει τον πλούτο και την οικοδόμηση της σταθερότητας. Ο Τοξότης είναι ελεύθερο πνεύμα και προτιμά να διευρύνει τους προσωπικούς ορίζοντές του. Καμιά φορά,ο Τοξότης μπορεί να είναι τόσο υπερήφανος για τις γνώσεις του,που ο Ταύρος δεν μπορεί να το εκτιμήσει. Μαζί και οι δύο,θα θέλετε να απολαύσετε όλα τα ωραία πράγματα στη ζωή. Αν και μπορεί να είναι ριζικά διαφορετική η προσέγγισή σας στη ζωή,μπορείτε να τα πάτε αρκετά καλά μαζί.
 
                                         Ταύρος – Αιγόκερως

Μοιράζεστε την αγάπη για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Ο Ταύρος βρίσκει την αφοσίωση στον Αιγόκερω,ενώ ο Αιγόκερως παίρνει τη στοργική σταθερότητα από τον Ταύρο. Έχετε τους ίδιους στόχους και τις ίδιες αξίες,όταν πρόκειται για τα χρήματα και τα υλικά αγαθά. Και οι δύο θέλετε να απολαύσετε τις ανέσεις και τις πολυτέλειες της ζωής. Και οι δύο είστε πάρα πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι ο ένας προς τον άλλο. Από συναισθηματική άποψη,αυτή είναι μια σχέση που θα λειτουργήσει πολύ καλά. Έχετε πολύ πάθος και η σεξουαλική επαφή μεταξύ σας,θα είναι φλογερή και εκρηκτική. Και οι δύο,θα βρείτε το τέλειο ταίρι κι αυτό θα είναι το μαγικό συστατικό,που διατηρεί έντονη τη σεξουαλική δραστηριότητά σας.

Όταν είστε μαζί,μπορείτε να ζωντανέψετε όλες τις σεξουαλικές σας φαντασιώσεις. Το πιο όμορφο πράγμα στη σχέση σας,είναι η εμπιστοσύνη που έχετε μεταξύ σας. Ενθαρρύνετε και παρακινείτε ο ένας,τον άλλο για να συνεχίσετε τη σταδιοδρομία και τους στόχους σας. Μπορεί όμως να παραμελήσετε ο ένας,τον άλλο στην προσπάθειά σας,για επαγγελματική σταδιοδρομία και στόχους. Είστε πολύ άμεσοι στην επικοινωνία σας κι αυτό μπορεί να οδηγήσει μερικές φορές,σε καυγάδες κατά καιρούς. Παρόλα αυτά,η σχέση σας είναι όμορφη και σταθερή. Κάνετε ένα πολύ καλό ζευγάρι και περνάτε καλά μαζί.


 

                                         Ταύρος – Υδροχόος

Εσείς οι δύο,θα μπορούσατε να είστε τρελά ερωτευμένοι. Έχετε όμως κάποιες διαφορές. Ο Ταύρος συνήθως είναι πρακτικός,προσγειωμένος και έχει απλή προσέγγιση στη ζωή. Ο Υδροχόος έχει σύγχρονη,προοδευτική και ασυνήθιστη προσέγγιση στη ζωή. Ο Ταύρος θα έχει κλασικό γούστο,αν πρόκειται για ντύσιμο,διακόσμηση ή τη μουσική,ενώ ο Υδροχόος είναι πιο μοντέρνος. Αυτή η διαφορά,δεν μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στη σχέση,αλλά μπορεί να είναι μια πηγή ενόχλησης. Ο Υδροχόος είναι επιρρεπής σε συχνές αλλαγές,στην προσπάθειά του για ικανοποίηση. Ο Ταύρος από την άλλη πλευρά,ενδιαφέρεται για την απόκτηση υλικού πλούτου,που είναι η πηγή της ασφάλειάς του. Έχετε και οι δύο ισχυρές απόψεις. Αν και οι δυο σας δεν είστε πρόθυμοι να είστε ευέλικτοι,τα επιχειρήματά σας,θα μπορούσαν να εξελιχθούν σε τεράστιες μάχες.

Γίνεστε θαυμάσιοι φίλοι,οι οποίοι μοιράζονται πολλές κοινές ιδέες και στόχους. Μοιράζεστε μια έντονη επιθυμία να πετύχετε στη ζωή σας. Ο Ταύρος είναι πολύ παθιασμένος και το σεξ παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή του. Ωστόσο,ο Υδροχόος δεν αποδίδει μεγάλη σημασία στο σεξ κι αυτό μπορεί να αποδειχθεί μάλλον απογοητευτικό για τον Ταύρο. Ο Υδροχόος τείνει περισσότερο στην πνευματική πλευρά της αγάπης και όχι στη φυσική της πλευρά,όπως ο Ταύρος. Ο Υδροχόος μπορεί να διαταράξει την κτητικότητα και τη ζήλια του Ταύρου άσχημα. Αυτή η συμπεριφορά,μπορεί να προκαλέσει τον Ταύρο να αντιδράσει έντονα. Ο αγώνας σας μπορεί να είναι αρκετά δύσκολος μετά την αρχική έλξη. Εάν η σχέση αυτή δε δουλευτεί,θα πρέπει να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να προσαρμοστείτε.

                                          Ταύρος -Ιχθύς

Ο Ταύρος βρίσκει το όνειρο και τη φαντασία του Ιχθύ, εξαιρετικά ελκυστικά. Είστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Ο Ιχθύς από την άλλη πλευρά, εκτιμά τη σταθερή αξιοπιστία του Ταύρου και βρίσκει ένα παρήγορο καταφύγιο. Αν και η συναισθηματική ιδιοσυγκρασία σας είναι διαφορετική, αλληλοσυμπληρώνεστε μεταξύ σας καλά. Και οι δύο έχετε ανεκτικότητα κι αυτό βοηθά στη διασφάλιση μιας ειρηνικής ατμόσφαιρας. Και οι δύο αγαπάτε την καλή ζωή. Το καλό φαγητό και η μουσική, είναι δύο πράγματα που θα διαδραματίσουν μεγάλο ρόλο στη σχέση αυτή. Επίσης, είστε από τη φύση σας καλλιτεχνικοί και αγαπάτε να έχετε στο σπίτι σας όμορφα πράγματα.

Είστε και οι δύο εραστές της φύσης. Θα απολαμβάνετε να κάθεστε στον κήπο και να κάνετε βόλτες. Αγαπάτε επίσης, τα πουλιά και τα ζώα και είναι πιθανόν, να έχετε μαζί μερικά κατοικίδια ζώα. Η σεξουαλική επαφή μεταξύ σας,θα είναι γεμάτη από τρυφερότητα και φροντίδα. Αυτό θα μπορούσε να σας κάνει το πιο στοργικό ζευγάρι. Η σεξουαλικότητά σας, είναι ηλεκτρισμένη. Αν βρεθείτε σε σύγκρουση που και που,σας περνάει αμέσως, γιατί η ένωσή σας είναι έντονα ερωτική. Ενθαρρύνετε και στηρίζετε ο ένας, τον άλλο για να πετύχετε μεγάλους στόχους. Οι κοινοί στόχοι είναι το αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της σχέσης. Η σχέση σας είναι σταθερή, καθώς και οι δύο έχετε τη δυνατότητα, να τα πάτε πολύ καλά μεταξύ σας.

 


                                        Δίδυμοι – Δίδυμοι

 

Μεταξύ σας υπάρχει κίνηση. Η σχέση σας είναι διεγερτική και οι ιδέες σας μετατρέπονται σε δράση. Έχετε πρωτοποριακά σχέδια και οι ρυθμοί σας είναι γρήγοροι. Και οι δύο,δε θέλετε να παγιδευτείτε ή να περιορισθείτε. Έχετε καλή αίσθηση του χιούμορ,γι’ αυτό μπορείτε να τα πάτε πολύ καλά μαζί. Είστε ευπροσάρμοστοι,γοητευτικοί,ενεργητικοί και απολαμβάνετε την ποικιλία. Είστε πρόθυμοι να βγείτε έξω,να είστε εν κινήσει,να πειραματιστείτε και να ικανοποιήσετε την περιέργειά σας. Είστε και οι δύο πολύ καλοί,στο να προσαρμόζεστε στις αλλαγές. Μπορείτε να μοιραστείτε ποικίλα ενδιαφέροντα και σας αρέσει να παρακολουθείτε τι συμβαίνει στον κόσμο.

 

Είναι σημαντικό και για τους δυο σας,να καθορίσετε τις προτεραιότητές σας σε πολλά πεδία της ζωής σας. Θα είστε πολύ ευτυχισμένοι μαζί,όταν θα καθορίσετε ακριβώς τι θέλετε μαζί. Ο κόσμος των ιδεών είναι σημαντικός και για τους δυο σας. Τα βιβλία,τα περιοδικά και οι ταινίες,είναι αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Εργάζεστε καλά μαζί και έχετε κοινές ιδέες. Σας αρέσει η ποικιλία και οι νέες ιδέες. Κατά καιρούς,μπορεί ο καθένας από εσάς να αισθάνεται τον άλλο,σα να έχει διαφορετικές πλευρές στην προσωπικότητά του. Από την άλλη πλευρά,οι δύο σας μπορεί να βαρεθείτε εύκολα. Ο καλύτερος τρόπος για να τα πάτε καλά,είναι να έχετε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας.

 

                                         Δίδυμοι – Καρκίνος

 

Δεν μπορείτε να κατανοήσετε πλήρως ο ένας τις ανάγκες του άλλου,γι’ αυτό είναι και λιγάκι δύσκολο να ερωτευθείτε μεταξύ σας. Στον έρωτα,ο Καρκίνος είναι πιο συναισθηματικός,ενώ ο Δίδυμος είναι περισσότερο πνευματικός,ευέλικτος και επιδέξιος. Με άλλα λόγια,του αρέσει η ποικιλία. Ο Καρκίνος χρειάζεται να ασχοληθεί με την οικογένεια και τα συναισθήματα. Είναι ευαίσθητος και έχει ανάγκη την οικογένεια. Κατά καιρούς,ο Καρκίνος μπορεί να αισθάνεται ότι ο Δίδυμος δεν έχει μία,αλλά δύο τουλάχιστον διαφορετικές προσωπικότητες. Ο Καρκίνος αλλάζει διαθέσεις περίπου τέσσερις φορές την ημέρα και χρειάζεται να καθορίσει τους στόχους του. Είναι σημαντικό για τον Δίδυμο,να λαμβάνει υπόψη τις μεταβαλλόμενες διαθέσεις του Καρκίνου. Ο Δίδυμος έχει ανάγκη την επικοινωνία.

 

Στο κρεβάτι ο Δίδυμος είναι μάλλον απαθής,ενώ ο Καρκίνος αναζητά μια βαθιά συναισθηματική έκφραση. Ο Δίδυμος αγαπά να πειραματίζεται και να δοκιμάζει νέες τεχνικές. Αυτό το ζώδιο μισεί τη ρουτίνα και η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής του,τόσο στη δουλειά,όσο και στον έρωτα. Είναι γρήγορος στις ενέργειές του και περιμένει από το σύντροφό του,να ταιριάξει με το ρυθμό του. Με λίγα λόγια,η ζωή του δε&

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X