Τα ερωτικά χαρακτηριστικά κάθε Ζωδίου! thumbnail
Πως λειτουργεί το κάθε ζώδιο στον έρωτα

Τα ερωτικά χαρακτηριστικά κάθε Ζωδίου!

Κριός


Η σχέση που έχετε με τον έρωτα και το σεξ ένας ευφάνταστος αστρολόγος θα μπορούσε να την παραλληλίσει με τη σχέση που έχει ο λαγός με το καρότο μιας και ευτυχία χωρίς σεξ για εσάς είναι καφές χωρίς ζάχαρη. Ο δρόμος προς την αναζήτηση του ιδανικού συντρόφου ναι μεν περνάει από την κρεβατοκάμαρα αλλά κάνει και μία στάση στον εγκέφαλο. Μετά από πολλές αναζητήσεις κι όταν φτάνει η στιγμή να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει (είναι σαν να λέμε ότι ψάχνουμε για ροδάκινα στο μανάβικο Ιανουάριο μήνα) τότε ρίχνετε άγκυρα κι είστε σε θέση να αφοσιωθείτε με πάθος στο αντικείμενο του πόθου σας. Η αίσθηση του ανικανοποίητου ίσως να καταντήσει σε μία σχέση δεύτερη φύση σας αλλά με τον Άρη κυβερνήτη του ζωδίου σας η ικανοποίηση επιτυγχάνεται μέσα από δυναμικά άτομα που θα είναι σε θέση να σας βάλουν τα 2 πόδια σε 1 παπούτσι. Ο δυναμικός σας χαρακτήρας έρχεται σε μετωπική σύγκρουση με τα θέλω σας τη στιγμή που ενώ σας αρέσει να έχετε τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο παράλληλα όταν βρεθεί ο άνθρωπος να σας επιβληθεί γοητεύεστε όπως γοητεύεται μια γυναίκα που έχει δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της.


Με ποιους ταιριαζετε


Με Κριό: Τι να πει κανείς για έναν τέτοιο συνδυασμό; Ενώ λοιπόν το πάθος κι ο ρομαντισμός μπαίνουν σε ένα καζάνι και βγαίνει ένα τέλειο αποτέλεσμα στο ίδιο καζάνι βράζει κι ο εγωισμός κι εκεί που όλα δείχνουν να μοιάζουν με λιβάδι πράσινο εκεί όλα μπορούν να μεταμορφωθούν σε πεδίο μάχης εμφύλιου πολέμου. Εδώ δεν υπάρχει διαφορετικότητα άρα δεν ισχύει ότι τα ετερώνυμα έλκονται αλλά οι ομοιότητες δημιουργούν καλή χημεία γιατί ο ένας προλαμβάνει τις ανάγκες του άλλου.

 

Με Διδύμους ή Υδροχόο: Ενώ στην αρχή για εσάς είναι πραγματική πρόκληση αυτά τα 2 ζώδια να φέρετε εκεί που θέλετε κι ενώ ήταν πολέμιοι της ανεξαρτησίας τους να τους κάνετε να σας ερωτευτούν και να μην μπορούν χωρίς εσάς μετά όταν βλέπετε ότι δε βγάζετε άκρη τους βαριέστε και πάτε για άλλα. Σας ελκύουν αλλά δεν μπορούν να σας υποσχεθούν όσα θα θέλατε…αν κάνετε το λάθος να τους αλλάξετε τότε ενδέχεται να σας εγκαταλείψουν όταν καταλάβουν τις προθέσεις σας.


Με Καρκίνο ή Ιχθύ: Τι να το κάνεις; Όταν σας λένε σε όλα ναι βγάζετε σπυράκια ενώ πιστεύετε ότι αυτά τα ναι σας ευχαριστούν όταν συσσωρεύονται αρχίζουν τόσο πολύ να σας κουράζουν που νιώθετε ότι δεν μπορείτε να ρίξετε ούτε έναν καυγά και μετά ψάχνετε την έξοδο κινδύνου και το κακό είναι ότι δεν εξηγείτε γιατί φεύγετε κι οι άλλοι μένουν με ερωτηματικά σε όλες τις γλώσσες.

 

Με Λέοντα: Τα Λιοντάρια μπορούν να σας γοητεύσουν,  να σας κατακτήσουν, να σας κάνουν να μην μπορείτε ούτε λεπτό μακριά τους, πραγματικοί βασιλιάδες μπορούν να σας οδηγήσουν στο μεγαλείο του έρωτα και της απόλυτης ασφάλειας. Βέβαια εσείς ως γνήσια πνεύματα αντιλογίας θέλετε να περνάνε τα πάντα κάτω από τη στενή παρακολούθησή σας κι αυτό καταντάει για τα Λιοντάρια πολύ καταπιεστικό. Προσέχετε για να έχετε!

Ταύρος
Δεν υποκρίνεστε ποτέ στον έρωτα δεν παίζετε ρόλους για εσάς ο έρωτας είναι εθνική οδός χωρίς διόδια και τρέχετε με πολλά χιλιόμετρα την ώρα όταν είστε ερωτευμένοι. Η ιδιοτροπία σας, σας κάνει ιδιαίτερα ποθητούς, ποτέ και κανείς δεν ξέρει τι έχετε στο κεφάλι σας κι αυτή η ανασφάλεια που κάνετε τους άλλους να νιώθουν δίπλα σας, σας καθιστά ερωτεύσιμους. Η Αφροδίτη ως κυρίαρχος πλανήτης σας φέρνει τους εν δυνάμει εραστές δίπλα σας όπως οι μέλισσες πηγαίνουν στο μέλι. Τι είναι αυτό το πράγμα με εσάς; Δεν μπορεί να σας αντισταθεί κανείς και μάλιστα χωρίς καν να χρειαστεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Είναι να το έχεις τελικά….

 

Με ποιους ταιριάζετε

 

Με Διδύμους ή Ζυγό: Αν θέλετε να κυκλοφορείτε από τις πόρτες κανονικά και να μη σας εμποδίζουν τα κέρατα τότε λοιπόν δεν κάνετε για αυτά τα 2 ζώδια. Η συναισθηματική ασφάλεια που τόσο ποθείτε είναι άγνωστη λέξη γι’ αυτούς….

 

Με Καρκίνο ή Ιχθύ: Λίγο βαρετά τα πράγματα εδώ αλλά είναι και σε τι φάση θα σας πετύχουν, ούτε σκηνές ζηλοτυπίας, ούτε κτητικότητα, εδώ μιλάμε για την απόλυτη πίστη. Άρα αν θέλετε να ρίξετε έναν καυγά θα δυσκολευτείτε να βρείτε αφορμή….

 

Με Παρθένο ή Αιγόκερω: Εδώ μιλάμε για την απόλυτη βαρεμάρα. Στην αρχή ίσως να σας ενθουσιάσουν αλλά στην πορεία θα ανακαλύψετε ότι δεν έχουν πολλά ούτε να σας πουν αλλά σίγουρα ούτε και να σας δώσουν…..

 

Με Σκορπιό: Εδώ θα ρίξετε άγκυρα από σεξουαλικής πλευράς αλλά αν περάσουμε στο πνευματικό επικοινωνιακό επίπεδο εκεί μηδέν εις το πηλίκον…. Άρα μήπως να το σκεφτείτε μόνο για one night stand;

 

Με Υδροχόο: Εδώ στεκόμαστε λιγάκι παραπάνω κι αυτό γιατί εδώ μιλάμε ότι βρήκαμε τον απόλυτο συνδυασμό. Μπορεί να μην ξέρετε τι σας ξημερώνει με έναν Υδροχόο, ωστόσο όμως αυτή η δημιουργικότατη τρέλα που διαθέτουν σας συνεπαίρνει.


 

 

 

Δίδυμοι


Με κυρίαρχο πλανήτη τον Ερμή στην πολύ δύσκολη ερώτηση του τι είναι αυτό που θέλετε η απάντηση είναι μόνο μία και φυσικά μονολεκτική. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ! Για εσάς η ερωτική απόδοση κάνει στάση στον εγκέφαλο και μετά περνάει σε όλα τα άλλα. Αν κάποιος σας κάνει σκηνή ζηλοτυπίας η πρώτη σας αντίδραση θα είναι να τον βγάλετε από τη ζωή σας, η δεύτερη αντίδρασή σας θα είναι να σβήσετε το κινητό του από το καρνέ σας. Με τις μακροχρόνιες σχέσεις θα έλεγα ότι δεν τα πάτε και πολύ καλά κι αυτό γιατί η ποικιλία για εσάς είναι τρόπος ζωής που δύσκολα θα απαρνηθείτε. Το πρόσωπο που θα σας κολακέψει με τα λόγια του αυτό θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε το κάτι άλλο, το μοναδικό. Συμβιβασμός; Λέξη τελείως άγνωστη για εσάς δεν τη χρησιμοποιείτε ούτε καν στο λεξιλόγιό σας γιατί και μόνο που την ακούτε βγάζετε σπυράκια.Με ποιους ταιριάζετε
 

Με Ταύρο ή Αιγόκερω: Εδώ πέρα έχουμε μια εξαιρετική χημεία για το λόγο ότι σας λένε σε όλα ναι κι αυτό το έχετε ιδιαίτερη ανάγκη. Με τη σταθερότητά τους, σας γεμίζουν με ασφάλεια, άρα γιατί να ψάχνεστε τριγύρω;

 

Με Καρκίνο: Εδώ μιλάμε για το άλλο άκρο. Αυτοί θέλουν δέσμευση, εσείς και μόνο στη λέξη δέσμευση ούτε να το σκέφτεστε, άρα γιατί να χάνετε κι οι δυο σας το χρόνο σας; Δεν υπάρχει λόγος νομίζω…..

 

Με Υδροχόο ή Δίδυμους: Ο αέρας είναι ο συνδετικός σας κρίκος αυτό σημαίνει ότι εδώ το ταίριασμα είναι δεδομένο και μάλιστα η κατανόηση θα χτυπάει κόκκινο κι η χημεία θα δίνει ρέστα.

 

Με Ιχθύ: Μοιραία σχέση μοιραίος συνδυασμός όλα μοιραία!!! Εδώ νομίζω ότι τα λόγια είναι περιττά…όλα φαντάζουν κι είναι τέλεια!!! 

 

 

Καρκίνος


Πολύ δοτικά άτομα κι αν βρεθείτε στα σωστά χέρια αυτό είναι και καλό. Αν όμως βρεθείτε στα λάθος χέρια και δεν το εκτιμήσει, τι κάνουμε τότε; Επειδή δεν πρόκειται να ξυπνήσετε μία μέρα και να αλλάξετε τον τρόπο που δίνεστε συναισθηματικά, πρέπει να έχετε το σωστό κριτήριο στο που δίνετε τι… Από το σύντροφό σας τα θέλετε όλα και τα θέλετε τώρα. Αν σας απογοητεύσει κάποιο άτομο στην κυριολεξία κατεβάζετε ρολά και για να τα ανεβάσετε ξανά, θα πρέπει να βρεθεί κάποιο άτομο να γιατρέψει τις πληγές σας….Με ποιους ταιριάζετε
 

Με Κριό ή Τοξότη: Τώρα να σας πω την αλήθεια μου, εδώ έχουμε έναν αντιφατικό συνδυασμό από τη μια σας έλκουν σαν μαγνήτης αλλά από την άλλη στον πρώτο τσακωμό έχετε τάσεις φυγής, γιατί νιώθετε να σας βγάζουν έναν τελείως διαφορετικό πρόσωπο…δεν έχετε κι άδικο…

 

Με Ταύρο ή Παρθένο: Εδώ η ασφάλεια που έχετε τόση ανάγκη σας χαρίζεται απλόχερα εσείς δε ζητάτε κάτι παραπάνω κι έτσι όλοι είναι ευχαριστημένοι….

 

Με Σκορπιό ή Ιχθύ: Σε αυτόν το συνδυασμό θα έλεγα ότι αξίζει τον κόπο να σταθούμε λίγο παραπάνω γιατί μιλάμε για την απόλυτη ευτυχία, για τα απόλυτα αισθήματα, για το απόλυτο δούναι και λαβείν, για την απόλυτη ισορροπία. Θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί, αν στο δρόμο σας βρεθεί ένα από αυτά τα δύο ζώδια.

 

Με Αιγόκερω: Εδώ η διάρκεια είναι απούσα κι αυτό δε σας αρέσει καθόλου. Δεν μπορείτε να στηρίξετε τα αισθήματά σας, αλλά ούτε και τη συναισθηματική σας ασφάλεια σε ένα τέτοιο άτομο κι επειδή οι απογοητεύσεις δεν είναι το φόρτε σας καλύτερα να το αποφύγετε….


 


 

Λέων


Εδώ έχουμε να κάνουμε με την προσωποποίηση της αυτοπεποίθησης, είστε τα άτομα που ξέρουν πολύ καλά τι θέλουν και το σημαντικότερο είναι πως ξέρουν, πώς να το αποκτήσουν…Δε δέχεστε σε καμία περίπτωση να έχετε δίπλα σας κάτι λιγότερο από αυτό που θεωρείτε ότι σας αξίζει! Και καλά κάνετε, γιατί ποτέ και κανείς δεν μπορεί να σας πληγώσει ή να σας κοροϊδέψει. Είστε πολύ εντυπωσιακοί και από όπου κι αν περάσετε, αφήνετε τις καλύτερες εντυπώσεις!!! Άρα; Πάντα στον έρωτα βγαίνετε κερδισμένοι ακόμα κι αν προσπαθήσει κάποιος να σας πληγώσει, έχετε τον τρόπο να ξεπερνάτε τα πάντα!
Με ποιους ταιριάζετε
 

Με Κριό: Όταν δύο φωτιές ενώνονται κάνουν μια μεγαλύτερη, αφού ανήκουν στο ίδιο στοιχείο (της φωτιάς) το πάθος, η ένταση, ο ερωτισμός μπορούν να κάνουν τα δύο αυτά ζώδια να μείνουν για πάντα μαζί. Ένας παρορμητικός κριός, μπορεί να σας παρασύρει και να σας κάνει να νιώστε ξεχωριστές, σε μονοπάτια που ίσως μόνες να μη φανταστήκατε ποτέ ότι επιθυμήσατε να διαβείτε. 

 

Με Καρκίνο ή Ιχθύ: Ο συναισθηματισμός και ο ρομαντισμός ενός Καρκίνου και από την άλλη, τα πάθη που δεν μπορεί να αντισταθεί ένας Ιχθύς, ενδεχομένως να σας κουράσουν κάπως, δύσκολος αλλά όχι ακατόρθωτος συνδυασμός.

 

Με Τοξότη: Δύο ζώδια που αν έρθουν σε επαφή μπορούν να συνθέσουν την αρμόνια, αλλά παράλληλα η αισιόδοξη φύση του Τοξότη, θα σας παρασύρει στο να πιστέψτε ότι όλα μπορείτε να τα πετύχετε.

 

Με Υδροχόο: Ακριβώς απέναντί σας στο ζωδιακό κύκλο, εκ διαμέτρου αντίθετοι σαν χαρακτήρες, σας έλκει το ότι δεν είστε καθόλου μα καθόλου ίδιοι κ επειδή τα αντίθετα καμιά φορά έλκονται τελικά, αν αποφύγετε κάθε προσπάθεια να αλλάξετε έναν Υδροχόο, επίσης το ίδιο και με τους Διδύμους, μπορείτε να βλέπετε καθημερινά την άλλη όψη τους νομίσματος της ζωής μέσα από τα δικά τους μάτια και να σας γοητεύσει αυτό αρκετά.


 


 

Παρθένος


Τα πάντα στην εντέλεια από το σπίτι σας μέχρι και τον εσωτερικό σας κόσμο, λάτρης των παραδόσεων αλλά και των ηθικών αξιών, ποτέ δεν παρεκκλίνουν από τα πιστεύω τους. Μια γυναίκα Παρθένος, θέλει όλα να είναι τακτοποιημένα, ακόμη και οι σκέψεις  στο μυαλό της. Σχεδόν ποτέ δεν παρασύρεται σε μια ερωτική σχέση αμφιβόλου μέλλοντος πρώτα θα περάσει η σκέψη από την καρδιά της κι αν αισθανθεί οικεία με την ιδέα τότε θα την επεξεργαστεί στο μυαλό της και πολύ αργότερα χρονικά θα την κάνει πράξη. Ειλικρίνεια, δικαιοσύνη και στοργικότητα, μερικά  από τα γνήσια χαρακτηριστικά μιας Παρθένου, μπορεί να προβάλει δυναμικότητα, αλλά μέσα της υπάρχουν ευαισθησίες που περίτεχνα προσπαθεί να κρύψει. Φυσικά και η γυναίκα Παρθένος έχει μέσα της πάθος, έρωτα, πόθο και τρέλα. Δύσκολα μπορεί να παρασυρθεί, αλλά όταν βρει κάποιος τα κουμπιά της και φυσικά της έχει κάνει το κλικ, τότε είναι ικανή να τα δώσει όλα.Με ποιους ταιριάζετε


 

Με Δίδυμους και Κριούς: Διαθέτουν ότι ακριβώς λείπει σε μια γυναίκα Παρθένο και την κάνει να καταπιέζει αυτά που θα ήθελε να ζήσει, όπως είναι ο παρορμητισμός και η ένταση της στιγμής. Ένας Δίδυμος μπορεί να ενεργοποιήσει με τον αυθορμητισμό του, την ανάγκη να σπάσει τα καλούπια στα οποία προσπαθεί να βάζει τη ζωή της και να χαρεί το σήμερα, σαν να είναι η τελευταία μέρα.

 

Με Ταύρο: Είναι σύμμαχος σας στην οργάνωση και την καθαριότητα, ιδανικό ζευγάρι με σκοπό με την ευτυχή κατάληξη, χωρίς να απουσιάζει φυσικά ο ερωτισμός και η χημεία ανάμεσά σας.

 

Με Καρκίνο ή Παρθένο: Σύμπνοια απόψεων, μπορούν να κατανοήσουν και να σεβαστούν τον τρόπο σκέψης και της τακτικής σας, αποδέκτες της κριτικής σας, πιστοί ακροατές σας. Ένας Καρκίνος ή Παρθένος, μπορεί να σας βγάλει στην επιφάνεια πράγματα που δεν μπορούσατε ή δε θέλατε να ομολογήστε ότι ισχύουν.

 

Με Αιγόκερω: Είναι το ζώδιο που μπορεί να σας καταλάβει απόλυτα, ελάχιστοι τέτοιοι συνδυασμοί δεν κατέληξαν σε έναν αρμονικό γάμο.

 

Με Ιχθύ: Αλληλοσυμπληρώνονται, αντίθετοι ναι μεν στα πιστεύω τους, όμως ότι λείπει από μια Παρθένο, μπορεί να το πάρει από έναν Ιχθύ και το αντίστροφο. Μια αμφίδρομη σχέση που μπορεί να φέρει μοιραίο πάθος. 

 

Ζυγός


Λάτρης του ωραίου, γυναίκα με γούστο και φινέτσα, στοιχεία που ακόμη και ο πιο δύσπιστος δε θα μπορούσε να αντισταθεί στη γοητεία που εκπέμπει μια γυναίκα Ζυγός. Απεχθάνεται τη φασαρία ,τους καυγάδες, τις εντάσεις, αναλύει με κάθε λεπτομέρεια τις κινήσεις ή τι βήματα θα κάνει, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αποφάσεις και να μένει στάσιμη. Ζώδιο του αέρα και γι’ αυτό, δε διστάζει να πλάσει γύρω της έναν όμορφο και ρομαντικό κόσμο, στον οποίο δεν επιτρέπει σε κανέναν να χαλάσει τα ροζ σύννεφά της. Δείχνει να ξέρει τι θέλει, όμως οι πράξεις της αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο, αφού ο μεγάλος εχθρός της που λέγεται μοναξιά, την κάνει πολλές φορές να επιλέγει συντρόφους που δεν τις ταιριάζουν. Στην καθημερινότητά της και τις συναναστροφές, προτιμά να αδικηθεί παρά να αδικήσει, κατανέμει τη δικαιοσύνη ακόμη κι αν δεν της ζητηθεί. Με ποιους ταιριάζετε

 

Με Δίδυμους: Κάτι το έξυπνο χιούμορ του, κάτι το ότι είναι και ο Δίδυμος ζώδιο του αέρα, σας κερδίζει ερωτικά, χάνεται γλυκά την ηρεμία σας, αλλά μέχρι εκεί. Το σίγουρο είναι, ότι θα θυμάστε για καιρό ότι πέρασε από τη ζωή σας.

 

Με Καρκίνο ή Σκορπιό: Ο άνδρας σκορπιός θα αφήσει το στίγμα του στη ζωή σας και δύο τινά υπάρχουν ή θα λατρέψτε έναν Σκορπιό (θετική εξέλιξη) ή θα σας λατρέψει εκείνος, με αποτέλεσμα να σας ζηλεύει παθιασμένα (αρνητικότατη εξέλιξη). Ο Καρκίνος θα βγάλει στην επιφάνεια πτυχές του εαυτού σας, που προσπαθούσατε πολύ καλά να κρύψετε.

 

Με Κριό ή Λέων: Παθιασμένη και ολέθρια σχέση, ακριβώς απέναντί σας στο ζωδιακό κύκλο ο Κριός, κόντρα στα πιστεύω σας, μπορεί να καταφέρει να σας μαγέψει ο παρορμητισμός του και να σας εντυπωσιάσει η διπλωματικότητά του. Ο Λέων, είναι ο  άντρας που θα γίνει προστάτης σας και γιατί όχι κι ο σύντροφος στα όνειρά σας.

 

Με Παρθένο ή Ζυγό: Διαθέτουν την ηρεμία που αναζητάτε σε μια σχέση, αλλά δεν εντυπωσιάζεστε από κάτι άλλο πέρα του ερωτικού τομέα, οπού εκεί μπορείτε να τα βρείτε αρκετά καλά.

 

Με Τοξότη ή Υδροχόο: Υποκύπτουν από τους τρόπους σας, γοητεύονται από την παρουσία σας και ενώ σας δείχνουν το θαυμασμό έμπρακτα, εσείς περιορίζεστε σε ερωτικές και παθιασμένες ερωτικές σχέσεις. 

 

 

Σκορπιός

 

Ότι ζει μια γυναίκα Σκορπιός , το ζει στο ζενίθ του. Η λέξη λίγο από όλα, δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό της. Τα συναισθήματά της ακραία και αυτά αγγίζουν πάντα την υπερβολή σε όλα, αγαπά ή μισεί, δεν κάνει ποτέ συμβιβασμούς. Επειδή σε μια σχέση θα τα δώσει όλα από την αρχή, αν κάνει κάποιος το λάθος και δεν είναι ξεκάθαρος μαζί της ή ακόμη χειρότερα την πληγώσει, τότε θα φροντίσει με κάθε τρόπο να κάνει το θύτη να μετανιώσει. Παθιάζεστε, αν ερωτευθείτε παράφορα, όμως θα φτάσετε σε σκηνές ζηλοτυπίας. Δύσκολα δείχνετε στο σύντροφό σας τι αισθάνεστε και τι επιθυμείτε από εκείνον κι αυτή η μυστικοπάθειά σας, φέρνει εμπόδια πολλά στην επικοινωνία σας, εκλεκτός της καρδιάς θα γίνει εκείνος, που θα κατανοήσει τις φοβίες σας, θα τις απομακρύνει,  αφού πρώτα τις σεβαστεί όμως. Είστε άκρως ερωτικές σαν γυναίκες και αναζητάτε κάτι ανάλογο των ερωτικών επιθυμιών σας.Με ποιους ταιριάζετε
 

Με Κριό: Σε έναν τέτοιο τύπου άνδρα θα βρείτε τον υπέρτατο ερωτισμό, δηλαδή το άλλο σας μισό. Το πάθος ανάμεσά σας θα υπερισχύει αναλλοίωτο σε μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά μόνο σε ερωτικά πλαίσια.

 

Με Ταύρο: Η δυναμικότητα ενός Ταύρου μπορεί να σας κάνει να νιώστε ότι έχετε ένα φύλακα στο πλάι σας, ο συναισθηματισμός και η τρυφερότητα, μπορεί να σας κρατήσει ενωμένους χωρίς εμπόδια.

 

Με Δίδυμο: Από τη μια η φωτιά, από την άλλη ο αέρας, μπορούν να σας παρασύρουν σε μονοπάτια απαράμιλλου πάθους κ αισθησιασμού.

 

Με Καρκίνο: Στην αγκαλιά του Καρκίνου θα βρείτε την ηρεμία, την ισορροπία και είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να βάλει σε μια τάξη την ατίθαση καρδιά σας.

 

Με Λέων: Ένας πιο δυναμικός χαρακτήρας από εσάς, μπορεί να απογειώσει τον ερωτισμό σας, αν δε σας ενοχλήσει ο εγωκεντρισμός ενός Λιονταριού, μπορείτε να κάνετε χωριό.

 

Με Ιχθύ: Διαθέτει μέγιστη κατανόηση και υπομονή και επειδή ακριβώς είναι άτομο χαμηλών τόνων, μπορεί να μείνει πλάι σας για πολύ καιρό. 

 

 

Τοξότης

 

Αν σας έλεγε κάποιος τι προτιμάτε, έναν καλό γάμο και μια ευτυχισμένη οικογένεια ή μια βαλίτσα στο χέρι και να γυρίσετε όλο τον πλανήτη Γη, θα επιλέγατε το δεύτερο. Η αίσθηση της ελευθερίας θέλετε να υπάρχει πάντα στη ζωή σας κι αν κάποιος προσπαθήσει να σας τη στερήσει, δεν εξηγείτε τους λόγους, αλλά τρέπεστε σε φυγή. Δύσκολα μια Τοξοτίνα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας κι αν το κάνει, τότε θα έχει επιλέξει έναν άνδρα δυναμικό και πολυάσχολο που δε θα μπλέκεται στα πόδια της. Η υπέρμετρη αισιοδοξία της, μπορεί να κάνει πολλούς συντρόφους της να επιθυμούν και να αποζητούν μια θέση στην καρδιά της. Στις σχέσεις της η γυναίκα Τοξότης, θα βάλει πάνω από όλα τις ηθικές αξίες της και σπάνια θα παραβλέψει τις απαγορεύσεις, δε θα κάνει ποτέ μια παράλληλη σχέση και δε θα επιθυμήσει να βρεθεί σε ένα ερωτικό τρίγωνο. Η ανυπομονησία της και η βιασύνη της να  κάνει όσα πιο πολλά μπορεί σε ένα 24ωρο, φέρνει σε δύσκολη θέση τους συντρόφους της, αφού βγάζουν αδυναμία και τα ψυχικά αποθέματα κάποιου να ικανοποιήσει ή και να ακολουθήσει τα θέλω της, εξαντλούνται πολύ γρήγορα.Με ποιους ταιριάζετε


Με Καρκίνο ή Αιγόκερω: Είναι αυτό που λέμε την πατήσατε, ερωτεύεστε παθιασμένα, αγαπάτε έναν τέτοιο χαρακτήρα και μπορείτε να συνεννοηθείτε πνευματικά.

 

Με Δίδυμο: Είναι ο άνδρας που αποζητά και εκείνος την ερωτική ελευθερία του, αρά ο κοινός παρανομαστής μπορεί να σας κάνει να τα βρίσκετε ερωτικά.

 

Με Ζυγό: Παιδί εσείς, παιδί και ο Ζυγός. Είναι μια σχέση που μπορεί να σας κρατήσει για πάντα μαζί και να σας ακολουθεί σε κάθε τρέλα σας.

 

Με Σκορπιό: Μια πολυτάραχη σχέση, με έντονες και υπερβολικές αντιδράσεις, εκτός από το πάθος και την ένταση, αυτό το κάτι παραπάνω δε θα μπορούσε ίσως να σας το προσφέρει ένας Σκορπιός.

 

Με Υδροχόο: Στιγματίζει τη ζωή σας, την καρδιά και το μυαλό σας. Είναι ίσως από τους μόνους άντρες που μπορούν να κατανοήσουν τα θέλω σας, αφού δείχνει να έχουν ακριβώς τις ίδιες απόψεις με εσάς 

 

 

Αιγόκερως

 


Ανήκει στο στοιχείο της γης, η γυναίκα Αιγόκερως πατά λοιπόν γερά στη Γη, ρεαλίστρια και κυνική, επιτυχημένη και δυναμική, δύσκολα θα αγαπήσει, θα ερωτευθεί και θα παρασυρθεί. Γι’ αυτό και όταν της συμβεί, θα χάσει τον εαυτό της. Πάνω από τον έρωτα θα βάλει με πολύ άνεση την καριέρα της. Για να αποσπάσει κάποιος το μυαλό της, θα πρέπει να είναι πιο δυναμικός και πιο επιτυχημένος από εκείνη. Η σεξουαλικότητά της περνά μέσα από το θαυμασμό της για το σύντροφό της κι αν δεν έχει να της πει κάτι, απλά εξαφανίζεται. Γοητευτικά άτομα με γούστο και τρόπους, μπορούν να σταθούν σε οποιοδήποτε χώρο και να κλέψουν την παράσταση. Θες να την κερδίσεις; Μην προσπαθήσεις να της κάνεις τα χατίρια, να την αλλάξεις και να της πεις σε αγαπώ, την έχεις χάσει. Ερωτική, μα πάνω από όλα εγκεφαλική, μονοπωλούν το ενδιαφέρον της έξυπνοι και χαρισματικοί άνδρες ,αν κάτι δεν της κάνει κλικ δε συμβιβάζεται και δε θα προσπαθήσει με υπομονή να το αλλάξει, για κανένα λόγο.Με ποιους ταιριάζετε
 

Με Ταύρο: Η αμεσότητά του, μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πολύ οικεία και ένας τέτοιος τύπος άντρα εκτός απ’ τη δυναμικότητά του, μπορεί να σας κρατήσει σε μεγάλο χρονικό διάστημα, είναι και το άτομο που μπορεί να βγάλει τη συναισθηματική πλευρά σας προς τα έξω

 

Με Παρθένο: Δε σας θα κάνει τα χατίρια κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να σας ιντριγκάρει αρκετά, δε φοβάται ένας Παρθένος τη δυναμική πλευρά σας και η ερωτική χημεία σας, μπορεί να σας απογειώσει.

 

Με Καρκίνο: Το άλλο σας μισό, ο άνθρωπος που μπορεί να είναι αντίθετος με τη φιλοσοφία σας, αντίθετος με τα θέλω σας, έχει όμως έναν τρόπο να σας κράτα με απίστευτο πάθος και να αγαπήσετε παράφορα έναν Καρκίνο.

 

Με Αιγόκερω: Τα βρίσκετε, μιας και μπορεί να κατανοήσει χωρίς να κρίνει το ιδιαίτερο του χαρακτήρα σας. Αν δεν προσπαθήσει ένας από τους δύο να γίνει ο αρχηγός στη σχέση, τότε η χρονική διάρκεια μπορεί να είναι μεγάλη.

 

Με Υδροχόο: Η ελευθερία που θέλει να νιώθει ένας Υδροχόος, σας βρίσκει πάντα σύμμαχους. Μια σχέση που διαθέτει αυξημένο ερωτισμό και πολύ μυστήριο.

 

Με Ιχθύ: Η γυναίκα Αιγόκερως αναζητά σ’ έναν άνδρα τη διαφορετικότητα, μπορεί να τη βρει σ’ έναν Ιχθύ, η διάρκεια θα εξαρτηθεί όμως από το πόσο προσπαθήσει σε βάθος να αλλάξει τον χαρακτήρα του, με αποτέλεσμα να μην τη γοητεύει αυτό που δημιούργησε. 

 

Υδροχόος

 


Παράξενη και αντιφατική, άλλα ζητάτε και άλλα επιλέγετε στο τέλος, είναι σαν να έχετε δύο φωνές μέσα σας, η μία να σας λέει να πράξετε με τη λογική σας και η άλλη με την καρδιά σας. Η εσωτερική σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Ό, τι δεν μπορεί να σας χαριστεί και να σας δοθεί, εσείς το ποθείτε μέχρι να το κάνετε δικό σας. Συχνά η γυναίκα Υδροχόος θα έχει μια σχέση που θα απαρτίζεται από τη συντροφικότητα, αλλά στο μυαλό της θα ποθεί ένα άτομο που δεν θα μπορεί να έχει.. Φυσικά και θα βρει κάποια στιγμή το άλλο της μισό, που θα έχει όλα τα στοιχεία που αναζητά, αλλά τον ερωτικό της σύντροφο  θα τον περάσει από σαράντα κύματα κι αν αντέξει τότε θα μείνει για πάντα στην καρδιά και στο μυαλό της. Ελεύθερο πνεύμα, φιλοσοφεί τα πάντα, αναζητά την ελευθερία και αν την καταπιέσεις , δε διστάζει να τα διαλύσει όλα. Είναι απρόβλεπτη και μπορεί να αλλάξει διαθέσεις στο δευτερόλεπτο, οι διακυμάνσεις στη συμπεριφορά της μπορεί να φέρει ασυνεννοησία στη σχέση της και δύσκολα υποχωρεί , ακόμη κι αν έχει άδικο. Μαγνητίζει με την ευστροφία της και το ένστικτό της και τον πιο δύσκολο άνθρωπο. Με ποιους ταιριάζετε


Με Κριό ή Υδροχόο: Ισχυρά και φιλελεύθερα άτομα, μπορούν και τα δύο αυτά ζώδια  να εξάψουν τη φαντασία σας και χωρίς ποτέ να καταπιέσουν τα συναισθήματά της.

 

Με Παρθένο: Ιδανικός ερωτικός σύντροφος, καλύπτει κάθε επιθυμία σας και μπορεί να κρατήσει στο χρόνο αυτή η σχέση.

 

Με Τοξότη: Πολλές οι συγκρούσεις, αλλά αυτές είναι και που θα σας ενώσουν τελικά σε μια σχέση πάθους και μεγάλου ερωτισμού. Το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη, μπορεί να σας εντυπωσιάζει για πολύ καιρό.

 

Με Ζυγό: Είναι αυτό που λέμε έρωτας με την πρώτη ματιά. Ο ευθύς τρόπος ενός Ζυγού, θα σας κάνει να υποκύψετε χωρίς κανένα ενδοιασμό και στο μέλλον έτσι όπως νιώσατε την πρώτη στιγμή που γνωριστήκατε, θα είστε.

 

Με Αιγόκερω: Θυελλώδης σχέση, μεγάλες κόντρες, αλλά ποιος είπε ότι σε μια γυναίκα Υδροχόο αρέσουν τα εύκολα; Ο μόνος τομέας που σίγουρα δε θα έχει πρόβλημα κανένα είναι ο ερωτικός, όλα τα άλλα, πεδίο μάχης. 

 

 

Ιχθύς
Άστατες ερωτικά ,αλλά όταν βρεθεί το κατάλληλο άτομο θα δώσουν και την ψυχή τους. Ευαίσθητες και επιρρεπείς, σε καταστάσεις που γνωρίζουν από πριν ότι θα πονέσουν. Περιποιητικές με κάθε σύντροφό τους, καλές μάνες και πιστές σύζυγοι. Μια γυναίκα Ιχθύς, μπορεί να κάνει μια σχέση ερωτική κι ας μην το επιθυμεί, έχει ανάγκη από επιβεβαίωση και αυτό γιατί νιώθει πολύ ανασφαλής με τον εαυτό της. Με μια λέξη η γυναίκα Ιχθύς ευαίσθητη, σε σημείο να μην μπορεί να αντέξει έναν ενδεχόμενο χωρισμό και να αποδέχεται κάθε αρνητικό του συντρόφου της, να μην προσπαθεί να τον αλλάξει και να ζει καταστάσεις που δεν της αρμόζουν και την αδικούν. Διαθέτει αυξημένο ένστικτο, έχει ανιδιοτελή αγάπη για όλο τον κόσμο, κοινωνική και πολλές φορές παρασύρεται. Στον έρωτα παρασύρετε και πολλές φορές θα γίνει άβουλη, ενώ μέσα της αλλά θέλει, δεν έχει μάθει να τα ζητά ή να τα διεκδικεί, προτιμά τη στασιμότητα και ο φόβος της μοναξιάς, θα την αναγκάσει ακόμη και να έχει την πιο λάθος σχέση. Ένα είναι απόλυτα σίγουρο, ότι όποιο άτομο μπει στη ζωή της, θα αγγίξει την ευτυχία σε κάθε μορφή του.Με ποιους ταιριάζετε
 

Με Κριό: Ιδιαίτερα παρορμητικός ο άνδρας Κριός, θα σας κάνει σίγουρα να νιώθετε ότι είστε με ένα απόλυτα αρσενικό άτομο δίπλα σας και άκρως ερωτικό, αλλά κόντρα στην ευαίσθητη φύση σας, ίσως σας κάνει να τρομάξτε σε μια μακροχρόνια σχέση μαζί του.

 

Με Δίδυμους: Την αναποφασιστικότητα που σας λείπει και την ερωτική πρωτοβουλία, ενώ έχετε φαντασία ,είναι το μόνο ζώδιο που μπορεί να σας κάνει να απελευθερωθείτε σε όλους του τομείς.

 

Με Λέων ή Σκορπιό: Πιο πολύ με Λέων και λιγότερο με Σκορπιό, μπορείτε να βρείτε τον άνθρωπο που θα καταλάβει την ευαισθησία σας και τις αδυναμίες σας. Θέλετε, ένας τέτοιος άντρας να σας έχει υπό την προστασία του και η αλήθεια είναι, ότι θα νιώστε ασφάλεια και προστασία.

 

Με Ζυγό: Αντίθετοι ναι μεν σαν χαρακτήρες, αλλά μπορεί να γίνει ένας άντρας Ζυγός ο ιδανικός σύντροφος και συνοδοιπόρος στη ζωή σας. Έχει όλα όσα αναζητάτε από έναν άντρα και είναι σε θέση να σας τα προσφέρει, με κάθε τρόπο!

 


 

 


Πηγή: e-zwdia.gr

 

 

 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X