Σπιτικές ψαροκροκέτες!

<div class="itemIntroText">
<p>Τα παιδιά θα το λατρέψουν! Είναι επίσης ο πιο εύκολος τρόπος να συμπεριλάβουν στη διατροφή τους το ψάρι ακόμη και τα παιδάκια που δεν το τρώνε.</p>
</div>
<div class="itemFullText">
<p> </p>
<h3>Υλικά</h3>
<ul>
<li>1 αυγό, χτυπημένο</li>
<li>85γρ φρυγανιά τριμμένη</li>
<li>Χυμό και ξύσμα από ένα λεμόνι</li>
<li>1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη</li>
<li>1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο</li>
<li>400γρ χωρίς την πέτσα λευκό ψάρι, κομμένο σε λωρίδες</li>
<li>4 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα</li>
<li>140γρ μπιζέλια βρασμένα</li>
<li>100γρ σπανάκι</li>
</ul>
<h3>Εκτέλεση</h3>
<p>Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 C.</p>
<p>Ρίξτε το χτυπημένο αυγό σε ένα ρηχό πιάτο. Προσθέστε την τριμμένη φρυγανιά, το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και πιπέρι.</p>
<p>Βουτήξτε το ψάρι μέσα σε αυτό το μείγμα και στη συνέχεια απλώστε το στο ταψί. Ψήστε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.</p>
<p>Στο μεταξύ ανακατέψτε τη μαγιονέζα με το χυμό λεμονιού και βράστε το σπανάκι και τα μπιζέλια.</p>
<p>Σερβίρετε τις κροκέτες ψαριού με το σπανάκι και τα μπιζέλια με μια κουταλιά σος μαγιονέζας.</p>
<p> </p>
<p>Πηγή: baby.gr</p>
<div> </div>
</div>
<div class="clr"> </div>

Σχετικά άρθρα