Ποια είναι η πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση των γυναικών;

Ποια είναι η πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση των γυναικών, σύμφωνα με τον συγγραφέα Ogi Ogas; Όταν είμαστε απελευθερωμένοι από το άγχος και την ντροπή, έρχονται στο… φως οι αληθινές μας ερωτικές προτιμήσεις.

Ορισμένες ερωτικές προτιμήσεις δεν εκδηλώνονται τόσο εύκολα για τον καθορισμό των στοιχείων που ερεθίζουν τους άνδρες και… ανάβουν τις γυναίκες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανέλυσε για τις πτυχές της ανθρώπινης επιθυμίας που είναι δύσκολο να αναλυθούν με τη χρήση των online δεδομένων, μια από τις φαντασιώσεις είναι το παιχνίδι των ερωτικών ρόλων.

Το παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής

Σε ό,τι αφορά συγκεκριμένα στις γυναίκες, υπάρχει ένα σταθερό πλαίσιο προτιμήσεων που τις εξιτάρει κατά την διάρκεια του σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ο σύντροφός τους να ντύνεται μηχανικός αυτοκινήτων ή άνθρωπος των σπηλαίων. Επίσης, τους αρέσει να προσποιούνται τις πόρνες ή ο φίλος τους τον γιατρό ή τον στρατιωτικό.

Όπως εικάζει, η πιο συχνή σεξουαλική φαντασίωση είναι το παιχνίδι της κυριαρχίας και της υποταγής  στη σεξουαλική διέγερση. Είναι ένα από τα πολύ λίγα ερωτικά σημεία στα οποία άνδρες και γυναίκες δείχνουν από κοινού ενδιαφέρον.

Και τα δύο φύλα προτιμούν σεξ με κυρίαρχο τον άνδρα και υποταγμένη τη γυναίκα, αν και ορισμένοι άνδρες φαίνεται να έχουν γεννηθεί με μια προτίμηση για την υποβολή του αρσενικού και ένα μικρότερο τμήμα των γυναικών φαίνεται να έχει γεννηθεί με μια προτίμηση στη γυναικεία κυριαρχία.

Μερικές γυναίκες θέλουν να έχουν το… πάνω χέρι

Όλα τα πρωτεύοντα θηλαστικά φαίνεται  έχουν ένα σύστημα υποταγής στον εγκέφαλο ανεξάρτητα από το φύλο. Σε πειράματα που έγιναν σε αρσενικούς αρουραίους, όταν ενεργοποιήθηκε το σύστημα αυτό τεχνητά, εκείνοι συμπεριφέρθηκαν ως υποταγμένες σεξουαλικά γυναίκες.

Και όταν ενεργοποίησαν το ίδιο σύστημα κυριαρχίας στους θηλυκούς αρουραίους συμπεριφέρθηκαν ως σεξουαλικά κυρίαρχα αρσενικά. Μερικά θηλυκά θηλαστικά, έχει διαπιστωθεί πως έχουν εκ φύσεως ανδρική σεξουαλική συμπεριφορά. Φαίνεται πολύ πιθανό πως κάποιες γυναίκες να έχουν κληρονομήσει το ίδιο σύστημα!

Γιατί οι γυναίκες ερεθίζονται με την υποταγή;

Επιπλέον, σχεδόν κάθε ποιοτικό χαρακτηριστικό των αρσενικών που παραπέμπει σε κυριαρχία προκαλεί διέγερση στον γυναικείο εγκέφαλο. Αρώματα, βηματισμός, βαθιά φωνή, επιβλητικό ύψος, επίδειξη πλούτου, σωματική δύναμη.

Το παιχνίδι ρόλων  είναι πιθανόν ένας τρόπος για τις γυναίκες να ενεργοποιήσουν τα πρωτόγονα υποτακτικά ένστικτα. Αυτός είναι ο λόγος που τόσες πολλές γυναίκες θέλουν στις φαντασιώσεις τους, τον σύντροφό τους να προσποιείται ότι είναι ένα άγριο θηρίο, ένας ισχυρός άνδρας, ένας βάναυσος άνθρωπος. Αλλά σε κάθε περίπτωση έχει τον τρόπο του μαζί της.

Πηγή: www.webmd.com

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Έτσι μπορείς να πεις στον σύντροφό σου ότι δεν θες σεξ

Φοβάσαι να… δοκιμάσεις νέα πράγματα; Έτσι θα αποκτήσεις ερωτική αυτοπεποίθηση

Οι 6 πιο ντροπιαστικές καταστάσεις στο σεξ! Σου έχει συμβεί;

Στάσεις για να κάψεις θερμίδες στο σεξ!

Μπορούν όλες οι γυναίκες να κάνουν squirting την ώρα του σεξ;

Ποια είναι τα πιο ερωτικά σημεία που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα;

Σχετικά άρθρα