Σοκ: Η κόρη της Gwyneth Paltrow είναι 11 και ξεκινά τις επεμβάσεις στο πρόσωπο! thumbnail

Σοκ: Η κόρη της Gwyneth Paltrow είναι 11 και ξεκινά τις επεμβάσεις στο πρόσωπο!

Τι κι αν η κόρη της είναι μόλις 11 χρόνων; Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα αποφάσισε να προχωρήσει σε θεραπείες για το πρόσωπο της, αξίας 180 ευρώ ανά συνεδρία.


Μιλάμε για την Apple, την κόρη της Gwyneth Paltrow και του Chris Martin! Μάλιστα οι θεραπείες σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror θα γίνουν από την κορυφαία αισθητικό του Hollywood, Sonya Dakar. Ανάμεσα στους εκλεκτούς πελάτες της, είναι ονόματα όπως ο Leonardo DiCaprio, η Jennifer Lawrence και η Ellie Goulding.


Τι κι αν δεν έχει γίνει ακόμη έφηβη; Το κορίτσι φαίνεται πως θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες στο πρόσωπό της, ενώ το site της αισθητικού αναφέρει πως εξειδικεύεται σε περιπτώσεις διόρθωσης νεαρών επιδερμίδων.


Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός είναι πλήρως εξοικειωμένη με τις αισθητικές παρεμβάσεις, καθώς έχει κάνει και η ίδια γνωστό πως επισκέπτεται αντίστοιχους γιατρούς ανά τακτά χρονικά διαστήματα.


Δείτε τη να ποζάρει με την 11χρονη κόρη της.


 peoplegreece.com 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X