Μπέτυ Αρβανίτη: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλή σύζυγος» thumbnail

Μπέτυ Αρβανίτη: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλή σύζυγος»


Η Μπέτυ Αρβανίτη, με τον σύζυγό της, Βασίλη είναι μαζί παραπάνω από 30 χρόνια. Αλήθεια, η ίδια έχει κάποιο μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο;
«Δεν ξέρω από μυστικά και τακτικές» λέει στο people και συνεχίζει: «Νομίζω πως το καλύτερο είναι να είσαι ο εαυτός σου. Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλή σύζυγος με την στενή έννοια της λέξης. Αλλά όταν συμβιώνεις με έναν άνθρωπο κάνεις παραχωρήσεις, η καθημερινότητα διαμορφώνεται από τις ανάγκες των συντρόφων. Το γεγονός πως ήμαστε τόσα χρόνια μαζί σίγουρα κάτι σημαίνει. Πάντως, με τον σύζυγο μου κάνουμε συνέχεια πράγματα μαζί. Μετά το τέλος της παράστασης πάμε με φίλους για φαγητό, ενώ το καλοκαίρι απολαμβάνουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα». Ένα από τα πράγματα που δεν την αφορούν και ποτέ δεν την αφορούσαν είναι τα κοσμικά καλέσματα. «Πιστεύω στην τετ α τετ επικοινωνία, να μιλάω με τους ανθρώπους παρά να περιφέρομαι ανάμεσα τους. Αυτό με ταλαιπωρεί. Βαριέμαι γιατί είναι σαν να μπαίνεις σε μια βιτρίνα και δεν μπορώ να κάνω την κούκλας αυτής της βιτρίνας. Θέλω να διατηρήσω το εγώ μου. Δε γίνεται να είσαι και στη ζωή σου ένας ρόλος».

Πηγή: gossip-tv

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X