Eίμαι ακόμα παρθένα! Τι να κάνω;

Αναγνώστριά μας ρωτά:

Είμαι 22 ετών και δεν έχω κάνει σεξ με κάποιο αγόρι. ΌΛο αυτό έχω αρχίσει να το θεωρώ πρόβλημα και να σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω άμεσα αλλά και πάλι δε θέλω να πάω με τον πρώτο τυχόντα. Μου παρουσιάζονται συνέχεια ευκαιρίες για σεξ αλλά δισταζω.Δεν ξέρω αν είμαι αρκετά καλή γι αυτόν ή αν με θέλει πραγματικά. Οι φίλες μου λένε ότι όταν είμαι έτοιμη θα την καταλάβω Πώς θα το καταλάβω; Τι είναι αυτό που με εμποδίζει να προχωρήσω ακόμα και με αγόρια που θέλω πάρα πολύ; Τι πρέπει να κάνω για να χαλαρώσω;

Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απάντησε η ομάδα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Μιλάτε σαν να είστε έφηβη. Στην ηλικία σας δεν έχετε αγόρι ανάγκη άνδρα έχετε, εραστή. Και βέβαια πριν κάνετε σεξ ο άνδρας που θα βρείτε τυχαίος θα είναι. Αυτό το «πρώτος τυχόντας» ακούγεται προσβλητικό. Και βέβαια άδικο γιατί μπορεί να είναι πρίγκιπας ντυμένος αλήτης. Και να χάσετε την ευκαιρία να γίνετε πριγκίπισσά του. Μη χάνετε τις ευκαιρίες.

Στην ηλικία σας κανονικά θα έπρεπε να έχετε ήδη ιστορικό με σεβαστό αριθμό εραστών. Και αυτό πάλι που θέλετε τα αγόρια αλλά φοβάστε ακούγεται παιδικό. Υποψιάζομαι αν σε έναν άνδρα που σας πλησιάσει τον αποκαλέσετε αγόρι, θα γελάσει εκτός και αν είναι της γενιάς που άκουγε το σουξέ «Τ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ Τ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟ  ΣΑΝ ΚΑΡΑΜΕΛΛΑ….» Ή αν είχε δει πολλές φορές την ταινία Στέλλα με τη Μελίνα Μερκούρη και του άρεσε ο τρόπου που τόνιζε το αγόριιι… η θεά Μελίνα.

Σχετικά άρθρα