Η Σοφία Βόσσου μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της thumbnail
Όλα όσα αποκάλυψε η τραγουδίστρια...

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα υγείας της

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου στο Join Us, το απόγευμα της Κυριακής και μίλησε πρώτη φορά για δύο προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε από πολύ μικρή. «Πέρασα ένα πρόβλημα με τα ποδαράκια μου, συγγενές εξάρθρημα λέγεται. Αν το ανακαλύψεις μέχρι 40 ημερών, βάζεις γύψο και όλα μια χαρά. Δεν το ανακάλυψαν και όταν πήγα να περπατήσω πονούσα, δεν μπορούσα. Έμεινα 5 χρόνια στον γύψο! Ήμουν σε ένα γυψάκι από τη μέση και κάτω. Δεν μπουσούλησα, δεν έτρεξα και όλα αυτά. Ήμουν σε καροτσάκι. Η μαμά με μπούκωνε γιατί φοβήθηκε και πάχυνα. Στο σχολείο με φώναζαν χοντρή. Αφού υπάρχει αυτός ο ρατσιμός τώρα, τι να λέμε;», ανέφερε η τραγουδίστρια.

Για το θέμα των κιλών της, η Σοφία Βόσσου εξήγησε: «Βέβαια, είχα κι άλλο ένα κουσουράκι. Το στομάχι μου ήταν πλαγιαστό, ενώ θα έπρεπε να είναι όρθιο, και δεν δίνει εντολή στον εγκέφαλο ότι χορταίνει. Είχα φτάσει 85 κιλά. Έκανα διαμερισματοποίηση στομάχου. Τώρα βλέπω το σώμα μου όσο το ήθελα».











[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X