Ανάκληση προϊόντων από τη Mars σε 55 χώρες thumbnail
Την ανάκληση προϊόντων της, κυρίως Mars και Snickers, που παράγονται στην Ολλανδία, ανακοίνωσε η αμερικανική σοκολατοποιία Mars, αφότου ένας καταναλωτής βρήκε κομμάτι πλαστικού σε προϊόν του ομίλου. Η ανάκληση αφορά 55 χώρες.

Ανάκληση προϊόντων από τη Mars σε 55 χώρες

Την ανάκληση προϊόντων της, κυρίως Mars και Snickers, που παράγονται στην Ολλανδία, ανακοίνωσε η αμερικανική σοκολατοποιία Mars, αφότου ένας καταναλωτής βρήκε κομμάτι πλαστικού σε προϊόν του ομίλου. Η ανάκληση αφορά 55 χώρες


«Θέλουμε να αποφύγουμε το ενδεχόμενο καταναλωτές που αγόρασαν κάποιο από τα προϊόντα αυτά να το καταναλώσουν», αναφέρει η Mars σε δήλωση που ανήρτησε στη γερμανική ιστοσελίδα της.


«Απ” ό,τι γνωρίζουμε, η ανάκληση αφορά 55 χώρες», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η Ελίνε Μπάιφελντ, υπεύθυνη του ομίλου για την Ολλανδία, προσθέτοντας πως η ανάκληση αφορά αποκλειστικά προϊόντα που παράγονται στην Ολλανδία, σε εργοστάσιο της Mars στην πόλη Φέγκελ (νότια Ολλανδία), και προορίζονται για εξαγωγή.


Σε προηγούμενη ανακοίνωση, αναφερόταν πως στη Γερμανία η ανάκληση αφορά όλες τις μπάρες Mars και Snickers, τις Milky Way Mini και Miniatures, καθώς και ορισμένες καραμέλες Celebrations, των οποίων η ημερομηνία λήξης κυμαίνεται από 19 Ιουνίου 2016 έως 8 Ιανουαρίου 2017.


Δεν έχει γίνει γνωστός ο συνολικός όγκος των προϊόντων που ανακαλούνται, ούτε οι οικονομικές επιπτώσεις που θα έχει η ανάκληση.


Μεταξύ των χωρών που τους αφορά η ανάκληση είναι η Γερμανία, η Ολλανδία, η Γαλλία, η Βρετανία, το Βέλγιο, η Ιταλία και η Ισπανία.


Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους τα εν λόγω προϊόντα καλούνται να επικοινωνήσουν με τη Mars, τηλεφωνικά ή μέσω ίντερνετ.


Πηγές: Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ
Φωτό: EPA/FEDERICO GAMBARINI

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X