Οι επιστήμονες απαντούν: Είναι ο γυναικείος οργασμός πιο δυνατός από τον ανδρικό;

Είναι η κλειτορίδα ένας ατροφικός φαλλός ή ένας μικρός δεν είναι παρά μια μεγάλη κλειτορίδα;

Η σύγχρονη ιατρική  είχε βάλει το ερώτημα  αν η γυναίκα αισθάνεται περισσότερη ηδονή  από τον άνδρα,  έχοντας μια υποψία πως  ο γυναικείος οργασμός  μοιάζει να αντέχει περισσότερο  σε χρόνο και να φαίνεται και  πιο  έντονος  όταν δεν είναι υποκριτικός  όπως  κατηγορούν πολλές φορές τις γυναίκες  οι άνδρες με πρόωρη εκσπερμάτιση.

Σε αυτή τη σπουδαία εργασία  που έγινε σε παθολογοανατομικό εργαστήριο στην  Αμερική  βέβαια  σε πτωματικά  παρασκευάσματα,   μετρήθηκαν  οι υποδοχείς  αισθητικότητας  της κλειτορίδας και της βαλάνου  και βέβαια  αποδείχτηκε  αυτό  που  είπε ο ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ  πριν χιλιάδες χρόνια,  «πως η θεά Ήρα κάνει πιο πολλούς και έντονους   οργασμούς  από τον Θεό Δία» και για τούτο τυφλώθηκε από την οργισμένη θεά.

Και όμως είναι 14 φορές πιο δυνατός!

Η πυκνότητα  των υποδοχέων  ηδονής  στην κλειτορίδα  ήταν  σε ποικιλία και αριθμό  14 φορές  μεγαλύτερη  από την αντίστοιχη  της βαλάνου. Αυτό σημαίνει βέβαια, καλύτερους, πιο εύκολους και πιο  έντονους οργασμούς.

Για να ξέρουν και οι  άνδρες που θεωρούν ότι  ο αυνανισμός  είναι ανδρικό προνόμιο,  πως μάλλον  οι γυναίκες  ξέρουν  τα μυστικά του οργασμού  του μικρού λωτού  τους  και όταν κρύβονται στις τουαλέτες  μπορεί  εξίσου  να ασκούν με δεξιοτεχνία την τέχνη της αυτοϊκανοποίησης.

*Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Χειρουργός, Ουρολόγος – Ανδρολόγος, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Γυναικείος οργασμός: Η πρόκληση των 21 ημερών – Αντέχεις; 

Σεξ στην εφηβεία: Μήπως είναι εκείνη έτοιμη και όχι οι γονείς;

Τα 6+1 ζώδια που με ανάδρομο Ερμή υποκύπτουν στο σεξ με πρώην

Σχετικά άρθρα