Η τέλεια σχέση ανάλογα με τις θέσεις των πλανητών! thumbnail

Η τέλεια σχέση ανάλογα με τις θέσεις των πλανητών!Οι θέσεις των πλανητών του αστρολογικού μας χάρτη και οι διάφορες όψεις που σχηματίζουν με τους πλανήτες του συντρόφου μας διαμορφώνουν τις τάσεις για την πορεία και την εξέλιξη των αισθηματικών μας σχέσεων. Τρίγωνα, τετράγωνα, αντιθέσεις και σύνοδοι αποκαλύπτουν τις προθέσεις στον έρωτα. Η Άση Μπήλιου μας αναλύει τα μυστικά της τέλειας σχέσης.


 
Οψη Ηλιου – Σελήνης


Δυνατή, μακρόχρονη σχέσηΟ Ήλιος και η Σελήνη είναι τα αρχέτυπα του αρσενικού και του θηλυκού και στην αστρολογία τους αποκαλούμε «τα φώτα». Μαζί με τον ωροσκόπο αποτελούν το τρίπτυχο της προσωπικότητάς μας. Καταλαβαίνετε λοιπόν πόσο σημαντικό σε ένα ζευγάρι είναι ο Ήλιος του ενός να κάνει όψεις με τη Σελήνη του άλλου. Είναι προτιμότερο να κάνουν ακόμη και δύσκολες όψεις, όπως η αντίθεση ή το τετράγωνο, από το να μην κάνουν καθόλου όψη. Η Σελήνη (είτε την έχει ο άντρας είτε η γυναίκα) ενστικτωδώς αντιλαμβάνεται τις επιθυμίες του Ήλιου. Συνήθως οι άντρες προβάλλουν τη Σελήνη τους στις γυναίκες και οι γυναίκες τον Ήλιο τους στους άντρες. Όταν η Σελήνη του ενός βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, δηλαδή σε σύνοδο με τον Ήλιο του άλλου, το ζευγάρι αλληλοσυμπληρώνεται αρμονικά, ανεξάρτητα ποιος είναι ο κάτοχος της Σελήνης ή του Ήλιου. Συνήθως ο κάτοχος της σελήνης δείχνει τάσεις εξάρτησης από τον κάτοχο του Ήλιου. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει το ζευγάρι να αλληλοεξαρτηθεί και να γίνει ο σύντροφος του «όλη του η ζωή». Στις δύσκολες όψεις Ήλιου-Σελήνης (τετράγωνο, αντίθεση) μπορεί να υπάρχουν απογοητεύσεις ή προβλήματα. Το ζευγάρι θα χρειαστεί να κάνει αγώνα για να ισορροπήσει τις συναισθηματικές επιθυμίες με τις εγωιστικές ανάγκες του καθενός. Ωστόσο, η έλξη μεταξύ τους είναι αναμφισβήτητη!


Οψη Ηλιου – Αφροδίτης
Τρυφερότητα και σεβασμός


Το πάθος και η ερωτική έλξη δεν φτάνουν για να συντηρηθεί μια σχέση, αν δεν υπάρχει αγάπη και σεβασμός του ενός προς τον άλλον. Αυτό ακριβώς συμβαίνει όταν ο Ήλιος του ενός βρίσκεται σε όψη με την Αφροδίτη του άλλου στη συναστρία. Σ' αυτή την όψη Αφροδίτης- Ήλιου, συνήθως το άτομο που έχει την Αφροδίτη δείχνει τον θαυμασμό, την αγάπη, την τρυφερότητα και τον σεβασμό του απέναντι στο πρόσωπο που έχει τον Ήλιο. Αμοιβαίες όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου δείχνουν ότι και οι δύο σύντροφοι δεν φοβούνται να δείξουν τα πραγματικά τους συναισθήματα. Συνήθως όταν ερωτευόμαστε κάποιον, αυτές οι όψεις υπάρχουν τις περισσότερες φορές. Ο Ήλιος ενισχύει τις θετικές πλευρές της Αφροδίτης και η Αφροδίτη απλώς αγαπά τον Ήλιο. Η Αφροδίτη βοηθά τον Ήλιο να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή του ενώ ο Ήλιος νιώθει κολακευμένος από την προσοχή και το συναίσθημα της Αφροδίτης. Οι θετικές όψεις, όπως η σύνοδος και το τρίγωνο αλλά και η αντίθεση, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές στο να δημιουργήσουν μια σχέση με κέντρο την αληθινή αγάπη. Ακόμη όμως και το τετράγωνο δεν αντιτίθεται στη δημιουργία μιας θετικής σχέσης. Απλώς στην περίπτωση του τετραγώνου, μπορεί ο καθένας από το ζευγάρι να απορροφάται από τον ίδιο του τον εαυτό και να μη δείχνει τόσο ανοιχτά τα συναισθήματά του στον άλλον.


Οψη Ηλιου – Ωροσκόπου
Κοινή στάση απέναντι στη ζωή


Το ζευγάρι Ήλιου- Ωροσκόπου είναι συμπληρωματικό ζευγάρι. Βέβαια, η σύνοδος των δύο, δηλαδή ο ένας να έχει ωροσκόπο το ζώδιο του άλλου, έχει την πιο έντονη και θετική επιρροή, αλλά και οποιαδήποτε όψη δεν παύει να είναι ευνοϊκή ανάμεσα στον Ήλιο του ενός και τον Ωροσκόπο του άλλου. Στη σύνοδο και στο τρίγωνο, υπάρχει κάτι στο στυλ του ατόμου με τον Ωροσκόπο που σαγηνεύει τον Ήλιο και τον κάνει να νιώθει ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, ενώ κάτι στον χαρακτήρα του Ήλιου ενθαρρύνει τον Ωροσκόπο να δείξει τις αρετές του. Και οι δύο κάνουν τη σχέση τους να μοιάζει πιο ζωντανή, πιο έντονη και πιο χρωματιστή! Στις ευνοϊκές όψεις (σύνοδος, τρίγωνο) το ζευγάρι φαίνεται να έχει παρόμοια ενδιαφέροντα και χόμπι. Ακόμη μπορεί να χαίρονται με τις ίδιες δραστηριότητες ή σπορ. Όλα αυτά φέρνουν το ζευγάρι ακόμη πιο κοντά, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον δεσμό τους. Οι δύσκολες όψεις (αντίθεση και τετράγωνο) μπορεί να βγάλουν κάποιες στιγμές στην επιφάνεια τους «κακούς» εαυτούς και των δυο τους. Πώς μπορείτε να αποφύγετε αυτό το σενάριο; Σκεφθείτε απλά πιο είναι το πρόβλημα. Συνήθως είναι ένας υπέρμετρος εγωισμός. Αν παραμερίσετε τον εγωισμό και δείξτε μεγαλύτερη δεκτικότητα και ταπεινότητα ο ένας απέναντι στον άλλον, τα προβλήματα εξαφανίζονται.


 


Πηγή: womenonly.gr[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X