Η διείσδυση του πέους: Πώς να το κάνεις για να μη βαριέται η γυναίκα  thumbnail
Οι διεισδύσεις στο Ταό διαφέρουν πολύ απ’ τις συνηθισμένες μεθόδους που εφαρμόζονται στη Δύση. Οι οπαδοί του Ταό μπορούν σε κατάλληλη περίσταση και με ταιριαστή ερωτική σύντροφο, να πετύχουν διεισδύσεις με καταπληκτική ζωντάνια χαι σφρίγος. Όταν το ερωτικό ζευγάρι επιθυμεί ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον και ξέρουν τις απόκρυφες γωνιές του κορμιού τους. μπορούν να φτάσουν σε βαθμό συνεργασίας που να φαίνεται απίστευτος. Μία και μόνη συνουσία μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο και μπορεί να επαναληφθεί συχνά και με σφρίγος μέχρι να κορεσθούν κι οι δυο τους.

Η διείσδυση του πέους: Πώς να το κάνεις για να μη βαριέται η γυναίκα

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.Οι διεισδύσεις στο Ταό διαφέρουν πολύ απ’ τις συνηθισμένες μεθόδους που εφαρμόζονται στη Δύση. Οι οπαδοί του Ταό μπορούν σε κατάλληλη περίσταση και με ταιριαστή ερωτική σύντροφο, να πετύχουν διεισδύσεις με καταπληκτική ζωντάνια χαι σφρίγος. Όταν το ερωτικό ζευγάρι επιθυμεί ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον και ξέρουν τις απόκρυφες γωνιές του κορμιού τους. μπορούν να φτάσουν σε βαθμό συνεργασίας που να φαίνεται απίστευτος. Μία και μόνη συνουσία μπορεί να διαρκέσει πολύ χρόνο και μπορεί να επαναληφθεί συχνά και με σφρίγος μέχρι να κορεσθούν κι οι δυο τους.Αυτός είναι ο ένας λόγος που το Ταό δίνει έμφαση στους διαφορετικούς τρόπους διεισδύσεων. Αν κάποιου ο φαλλός μπαινοβγαίνει χάθε φορά με τον ίδιο ρυθμό, μια τέτοια συνουσία και μάλιστα μακράς διαρκείας θα ήταν ανιαρή. Αλλά όταν ο άντρας έχει μάθει πως να ποικίλει τις βολές του και τις στάσεις του, κατά  διάρκεια της ερωτικής πράξης θα είναι ένα στοιχείο παράτασης της ηδονής. Και δε θα ήταν υπερβολή να λέγαμε ότι όσο πιο πολύ χρόνο διαθέτει τόσο ευκολότερο θα είναι γι αυτόν κάνει την ερωτική συνάντηση αλησμόνητη.Οι διεισδύσεις με το πέος μπορούν να είναι πλάγιες, ανηφορικές ή κατηφορικές στον κόλπο της γυναίκας, γρήγορες ή αργές ανάλογα με τη διέγερση της στιγμής δυνατές ή πιο χαλαρές ανάλογα με το πάθος που αποτυπώνεται στις εκφράσεις του προσώπου της γυναίκας. Η είσοδος και η έξοδος την κατάλληλη στιγμή είναι εξίσου σημαντική. Είναι καλό να τραβιέται ο εραστής όταν βλέπει ότι η γυναίκα ανάβει πολύ για να δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερο πόθο από την προσμονή της σεξουαλικής έκρηξης, του οργασμού δηλαδή. Υπάρχουν γυναίκες στις οποίες αρέσει να υπάρχει διαρκής είσοδος και έξοδος του πέους και άλλες που αρέσκονται στο να είναι συνέχεια το πέος μέσα τους αγκαλιάζοντας συναισθηματικά και σωματικά τον άνδρα που ποθούν… 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X