Οι δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2016 για όλα τα ζώδια thumbnail
Πώς θα μας επηρεάσουν οι Εκλείψεις του Μαρτίου αλλά και οι δύσκολες όψεις του μήνα;

Οι δύσκολες μέρες του Μαρτίου 2016 για όλα τα ζώδια

Ο Μάρτιος είναι ένας από τους πιο δύσκολους και σκληρούς μήνες του 2016, όπου όλοι μας πρέπει με υπομονή, υποχωρητικότητα και δομημένη σκέψη, να διαχειριστούμε ήρεμα τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Μία έντονη Έκλειψη Ήλιου στους Ιχθύς έρχεται για να κλείσει οριστικά έναν κύκλο σε συγκεκριμένους εκπροσώπους του ζωδιακού, ενώ μία δυναμική Έκλειψη Σελήνης στο Ζυγό έρχεται για να δοκιμάσει σχέσεις και συνεργασίες. Παράλληλα,  το τετράγωνο που θα σχηματίσει αυτό τον Μάρτιο ο Δίας από την Παρθένο με τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα δώσει ένα σημαντικό «μάθημα» σε όσους δεν συγκρατήσουν την επιθυμία για τόλμη, ρίσκο και … αλλαγή! Ας δούμε όμως πιο συγκεκριμένα όλες τις δύσκολες ημέρες του Μαρτίου και την επιρροή τους!


 


5 Μαρτίου 2016: Ο Ερμής από τον Υδροχόο βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Άρη από το ζώδιο του Σκορπιού, στην αναιρετική 29η μοίρα! Αυτή την ημέρα  θα πρέπει να περιορίσουμε το πείσμα, την επιμονή, την εμμονή αλλά και τον φανατισμό . Ποιοι πρέπει να προσέξουν; Τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί,Υδροχόοι) που γεννήθηκαν την τελευταία ημέρα του ζωδίου τους και τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που γεννήθηκαν την πρώτη ημέρα του ζωδίου τους!6 Μαρτίου 2016:Για μία ακόμα φορά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) δοκιμάζονται από τον Κρόνο. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει σήμερα οΉλιος από το ζώδιο των Ιχθύων με τον Κρόνο από τον Τοξότη δημιουργεί περιορισμό, πίεση, όρια και δοκιμασίες  για τα ζώδια που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού, καθώς και για όσους έχουν πλανήτες στην 15-17 μοίρα των παραπάνω ζωδίων …. Παράλληλα η Έκλειψη Ήλιου που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες ασκεί ήδη και αυτή από την πλευρά της έντονη επιρροή στα παραπάνω ζώδια, τα οποία και θα βιώσουν δομικές αλλαγές σε βασικούς τομείς της ζωής τους!8 Μαρτίου 2016: Ο Ήλιος από το ζώδιο των Ιχθύων βρίσκεται σε αντίθεση με τον Δία από την Παρθένο. Οι δυσκολίες των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που γεννήθηκαν στο δεύτερο δεκαήμερο συνεχίζονται. Η έπαρση, η τόλμη, οι ουτοπικές σκέψεις και η επιθυμία για άμεση αλλαγή εδώ και τώρα, θα έχουν το κόστος τους!9 Μαρτίου 2016: Αυτή την ημέρα πραγματοποιείται η πρώτη Έκλειψη Ήλιου στο ζώδιο των Ιχθύων, κλείνοντας οριστικά και με συναισθηματική απογοήτευση, έναν σημαντικό κύκλο για όσους έχουν γεννηθεί σε ζώδιο του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και για όσους έχουν στον αστρολογικό χάρτη τους πλανήτες στην 16-19η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.11 Μαρτίου 2016:  Προσοχή στα ψέματα, στις παραπλανήσεις στις φρούδες ελπίδες και στα λόγια που προκαλούν σύγχυση, μπέρδεμα και δίλημμα γιατί αυτή την ημέρα ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων! Ποιους αφορά αυτή η όψη; Όλους, μα κυρίως όσους έχουν γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) ή όσους έχουν σε αυτά τα ζώδια πλανήτες στην 7-10ημοίρα!14 Μαρτίου 2016
: Σκληρές αποφάσεις, λόγια που προκαλούν πόνο, ρήξεις συμφωνιών, ειδήσεις δυσάρεστες και μπλοκάρισμα σε συναντήσεις / συζητήσεις και επαφές, προκαλεί  το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου αλλά και σε όσους έχουν πλανήτες στην 15-17 μοίρα των παραπάνω ζωδίων του προσωπικού ωροσκόπιου τους15 Μαρτίου 2016
: Το ερωτικό πάθος μπορεί να οδηγήσει σε λάθος με το τετράγωνο της Αφροδίτης – Άρη που κορυφώνεται αυτή την ημέρα. Ο πόθος και η ισχυρή έλξη δεν προμηνύουν πάντα σταθερότητα και ηρεμία, αυτό δεν πρέπει να το ξεχάσουν σήμερα  τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες πέντε ημέρες του ζωδίου τους.20 Μαρτίου 2016: Καλός ο ρομαντισμός, τα όνειρα για μία ευτυχισμένη και αρμονική σχέση, ή για μία ζωή χωρίς οικονομικά προβλήματα…. όμως όλες αυτές οι όμορφες σκέψεις, δεν βγαίνουν πάντα αληθινές. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα παρασύρει συναισθηματικά και οικονομικά τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς) του πρώτου δεκαημέρου, τα οποία αλλιώς φαντάζονται και αλλιώς θα τους έρθουν κάποιες εξελίξεις.  Απιστίες, διλήμματα, ψέματα και ερωτικά μπερδέματα είναι μέσα στο πρόγραμμα…23 Μαρτίου 2016: Η πρώτη Έκλειψη Σελήνης του 2016, πραγματοποιείται αυτή την ημέρα στο ζώδιο του Ζυγού, δημιουργώντας  προβληματισμό, δυσκολίες και ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες! Τα ζώδια που επηρεάζονται από αυτή την Έκλειψη είναι τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του α’δεκαημέρου!  Παράλληλα μία ακόμα δύσκολη όψη ανάμεσα στον Δία και τον Κρόνο, έρχεται για να  τιμωρήσει την  υπερβολή των ζωδίων του Μεταβλητού Σταυρού,  που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Το τετράγωνο του Δία με τον Κρόνο, μπορεί να τους πάρει μέσα από τα χέρια μία σημαντική ευκαιρία, για το λόγο ότι δεν αξιοποιήθηκε σωστά και έτσι όπως θα έπρεπε! Την ίδια ημέρα η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή από το ζώδιο του Κριού, δημιουργεί την τάση για εγωκεντρισμό στις επικοινωνίες των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί τις πρώτες 3 ημέρες του ζωδίου τους.25 Μαρτίου 2016: Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Ιχθύων πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία και τετράγωνο με τον Κρόνο! Οι όψεις αυτές θα δοκιμάσουν για μία ακόμα φορά   τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς) του δευτέρου δεκαημέρου, τα οποία καταλαβαίνουν αυτό τον καιρό ότι τα παθήματα στα αισθηματικά και στα οικονομικά, γίνονται … «μαθήματα»!  Οι δυσαρμονικές αυτές όψεις θα επηρεάσουν και όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια, πιο συγκεκριμένα στην 15-17η μοίρα.30-31 Μαρτίου 2016: Οι τελευταίες δύο ημέρες του Μαρτίου θέλουν μεγάλη προσοχή στην διαχείριση των επικοινωνιών , στις μετακινήσεις, στις αποφάσεις, στο λόγο, στην οδήγηση και προπάντων στις σχέσεις μας. Ο Ερμής από τον Κριό βρίσκεται σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και σε σύνοδο με τον Ουρανό! Ξαφνικά ξεσπάσματα, δολοπλοκίες, αντιδράσεις, δυσάρεστες απρόσμενες ειδήσεις θα προκαλέσουν ένταση στα ζώδια του παρορμητικού σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του δευτέρου δεκαημέρου!  Προσοχή πρέπει να δείξουν και όσοι έχουν πλανήτες στην 17-19 μοίρα των παραπάνω ζωδίων.


 


Πηγή: oroskopos.gr


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X