Πως ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι πήγε με άντρα; thumbnail

Πως ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι πήγε με άντρα;

Ο Μανούσος Μανουσάκης ήταν αυτός που έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό τον Απόστολο Γκλέτσοενώ έχουν φροντίσει να κρατήσουν φιλική σχέση ακόμα και σήμερα. Χαρακτηριστικά, είχε περιγράψει την προηγούμενη εβδομάδα σε συνέντευξή του: «Κάναμε το Φάκελος Αμαζών, με τους Γρηγόρη Βαλτινό, Νάντια Μουρούζη κ.ά. και, σύμφωνα με το σενάριο, ήταν ένας από τους δύο μπράβους που ανοιγόκλειναν την πόρτα μιας έπαυλης. Είδα τον Απόστολο στα πρώτα γυρίσματα, μου άρεσε αυτό που απέπνεε. Ζήτησα από το σεναριογράφο να του γράψει δύο γραμμές για να δούμε πώς τα λέει. Ήταν γοητευτικός και στιβαρός. Του έγραψε μια σκηνούλα, μου άρεσε. Τελικά πήρε ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας και έγινε δευτεραγωνιστής στο σίριαλ».


Μετά από τη χθεσινή μεγάλη αποκάλυψη του γοητευτικού ηθοποιού, πως έχει πάει με άντρα, ήρθαν άφθονα σχόλια που στην πλειονότητά τους ήταν θετικά. Τι είχε να πει όμως για αυτό ο γνωστός δημιουργός;


Οι δημοσιογράφοι τον συνάντησαν και όπως ήταν φυσικό τον ρώτησαν επ’ αυτού. «Εγώ τι να κάνω τώρα; Δικό του το πεπόνι δικό του και το μαχαίρι. Είναι ένας τολμηρός άνθρωπος. Συγχαρητήρια που έχει την τόλμη να υποστηρίζει τις επιλογές του και τις αποφάσεις του. Αυτό δεν σημαίνει ότι κρίνω αρνητικά ή θετικά το τι κάνει ο Αποστόλη. Καλώς έχει την ειλικρίνεια να το πεί. Μπράβο του», ανέφερε λιτά και περιεκτικά.


Μάλιστα τόνισε πως δεν είναι μάνατζέρ του για να του πει πώς να διαχειριστεί τον εαυτό του! Δείτε το βίντεο που ακολουθεί…


 


  


Πηγή: people

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X