Ξαφνικά ευχάριστα μηνύματα για τα ζώδια ο λόγος; Το εξάγωνο Ερμή με Ουρανό thumbnail
Στις 27 Φεβρουαρίου ο Ερμής σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό και μας ετοιμάζει ένα ανέλπιστα ευχάριστο Σαββατοκύριακο

Ξαφνικά ευχάριστα μηνύματα για τα ζώδια ο λόγος; Το εξάγωνο Ερμή με Ουρανό

Ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου και ο Ουρανός από το ζώδιο του Κριού, Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016, σχηματίζουν όψη Εξαγώνου,  αποδεικνύοντας ότι τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα!


Ξαφνικές ειδήσεις, απρόσμενες συναντήσεις και πολλά αναπάντεχα ευχάριστα μηνύματα, κάνουν άνω κάτω τη ζωή μας, αλλά με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Η καθημερινότητα αλλάζει ξαφνικά και όλα βελτιώνονται!


Οι πιο ευνοημένοι της όψης Τριγώνου Ερμή-Ουρανού,  θα είναι όσοι  έχουν ζώδιο ή ωροσκόπο στην ομάδα της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) κοντά στην 20η μοίρα, αλλά και στην ομάδα του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Τοξότες).
Πώς θα επηρεάσει το Εξάγωνο Ερμή – Ουρανού τα ζώδια;


 


Κριός


Μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή κάποια κοινωνική ομάδα που ανήκεις, να περιμένεις ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις και ειδήσιες που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, φίλε Κριέ.


 


Ταύρος


Αγαπητέ Ταύρε, κάποιες ξαφνικές ειδήσεις και ευχάριστες εξελίξεις θα σε ωφελήσουν στην κοινωνική και επαγγελματική σου καταξίωση.


 


Δίδυμος


Συζητήσεις, μετακινήσεις, γνωριμίες και αναπάντεχα μηνύματα, θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο, φίλε Δίδυμε.


 


Καρκίνος


Κάποια αναπάντεχη οικονομική εξέλιξη θα σε χαροποιήσει, αγαπητέ Καρκίνε, αλλά και κάποιες ερωτικές χαρές θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα, ίσως και από το παρελθόν.


 


Λέων


Στη συντροφική ζωή, τα πράγματα αλλάζουν ξαφνικά προς το καλύτερο με αμοιβαία κατανόηση, φίλε Λέοντα.


 


Παρθένος


Η καθημερινότητα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στον εργασιακό τομέα αλλά και σε θέματα υγείας, αγαπητέ Παρθένε.


 


Ζυγός


Αναπάντεχες κοινωνικές και ερωτικές επιτυχίες θα έχεις, φίλε Ζυγέ που θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα και θα σε διασκεδάσουν.  


 


Σκορπιός


Ευχάριστες ξαφνικές οικογενειακές εξελίξεις να περιμένεις, αγαπητέ Σκορπιέ αλλά και απρόσμενα θετικά μηνύματα από άτομα που ανήκουν στο παρελθόν.


 


Τοξότης


Ξαφνικές επικοινωνίες, ειδήσεις και μηνύματα μέσω των κοινωνικών σου επαφών, να περιμένεις φίλε Τοξότη, που θα σε χαροποιήσουν.


 


Αιγόκερως


Οικονομικά θέματα που σε απασχολούν, λύνονται ξαφνικά όπως και θέματα της συναισθηματικής σου ζωής, αγαπητέ Αιγόκερε.


 


Υδροχόος


Μπορείς να περιμένεις αναπάντεχες ειδήσεις, μηνύματα και γεγονότα σε όλους τους τομείς που θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα βελτιώσουν κατά πολύ τη ζωή σου, αγαπητέ Υδροχόε!


 


Ιχθύς


Η καθημερινότητα με κάποια ευχάριστα ξαφνικά γεγονότα και μηνύματα, θα σε ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά, φίλε Ιχθύ. Ένας έρωτας από το παρελθόν σε ξαφνιάζει ευχάριστα!


 


Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X