Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα : Αγάπη μόνο! thumbnail
Το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Φεβρουαρίου, η αγάπη ελευθερώνεται με τη Σύνοδο Ήλιο-Ποσειδώνα! Πως σε επηρεάζει;

Σύνοδος Ήλιου με Ποσειδώνα : Αγάπη μόνο!

Ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο συναισθηματικό και αισθαντικό ζώδιο του Ιχθύ και η Σύνοδος που σχηματίζουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου μας χαρίζει ονειρικές στιγμές, μαγικές βραδιές, ερωτικές εξομολογήσεις που αγγίζουν την ψυχή μας και ισχυρή διαίσθηση.  Μας προδιαθέτει να εκφράσουμε συναισθήματα, να διεγείρουμε τις αισθήσεις μας και να διαλέξουμε, ορθώς αυτή τη φορά, την καρδιά, παραμερίζοντας τη λογική.


Τα ζώδια και οι ωροσκόποι που ευνοούνται ιδιαίτερα από τη Σύνοδο Ήλιου-Ποσειδώνα είναι τουΝερού, αλλά και της Γης και ιδιαίτερα του 1ου δεκαημέρου.


 


ΚΡΙΟΣ


Αγαπητέ Κριέ, θες να εκφράσεις όλα τα κρυφά σου συναισθήματα και ψυχικές ανάγκες και αν το κάνεις θα κερδίσεις πολλά. Ιδιαίτερα ευνοούνται παρασκηνιακοί ή παλαιοί έρωτες. Άκου την διαίσθηση σου!


  


ΤΑΥΡΟΣ


Αγαπητέ Ταύρε, δένεσαι συναισθηματικά με το φιλικό σου κύκλο, ο οποίος μέσα από εξομολογήσεις και πράξεις θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις!


 


ΔΙΔΥΜΟΣ


Αγαπητέ Δίδυμε, ο τομέας της καριέρας σε ευχαριστεί, ικανοποιώντας τα «θέλω» σου. Επιδιώξεις και όνειρα πραγματοποιούνται. Γίνε αυτό που θες!


 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Αγαπητέ Καρκίνε, οι τωρινές σου επαφές, γνωριμίες και μετακινήσεις, εμπλουτίζονται από συναίσθημα και αγάπη! Η αισιοδοξία σου στα ύψη για να κυνηγήσεις αυτά που επιθυμείς! Άνοιξε ορίζοντες!


 


ΛΕΩΝ


Αγαπητέ Λέοντα, αισθησιασμός και συναισθήματα πιο έντονα από ποτέ φέρνοντας σε κοντά στο πρόσωπο που επιθυμείς, ακόμα κι αν ανήκει στο παρελθόν. Πρόσεχε την τάση σου για ανούσια έξοδα . Νιώσε και θα σε νιώσουν!


 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Αγαπητέ Παρθένε, η συντροφική ζωή γεμίζει εξομολογήσεις, συναίσθημα και γλυκές στιγμές, ακόμα και μέσα από μία ονειρική γνωριμία, αν είσαι ελεύθερος. Ενώσου με τον άλλο!


 


ΖΥΓΟΣ


Αγαπητέ Ζυγέ, η καθημερινότητα γεμίζει συναίσθημα και αγάπη και το επαγγελματικό περιβάλλον γίνεται αρμονικό και βελτιώνεται. Νιώσε ευεξία και χαρά!  


 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Αγαπητέ Σκορπιέ, οι προοπτικές και οι ευκαιρίες στην συναισθηματική σου ζωή, είναι τώρα αμέτρητες, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι. Νιώσε τη χαρά του έρωτα και της δημιουργίας!


 


 


ΤΟΞΟΤΗΣ


Αγαπητέ Τοξότη, το ερωτικό παρελθόν σου χτυπάει την πόρτα και σε χαροποιεί, όπως και το συναισθηματικό σου δέσιμο με τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Είναι ωραία αυτή η συναισθηματική αναστάτωση!


 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Αγαπητέ Αιγόκερε, αντιμετωπίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με πολύ συναίσθημα και γλυκύτητα και αυτό σου βγαίνει σε καλό. Ο κόσμος σου χαμογελά, χαμογέλα του και εσύ!


 


 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Αγαπητέ Υδροχόε, έχεις συναισθηματική επιβεβαίωση, είτε είσαι ελεύθερος, είτε όχι. Πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση των ερωτικών σου θεμάτων θα έχεις, αλλά και μία έντονη επιθυμία για σπατάλη. Νιώσε την αξία σου! 


 


ΙΧΘΥΣ


Αγαπητέ Ισχύ, το συναίσθημα, ο ψυχικός σου κόσμος και η καρδιά σε οδηγούν σε ονειρικά μονοπάτια, εξομολογήσεις και μαγικές στιγμές σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ζήσε το όνειρο!


 


Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X