Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 16 Μαρτίου 2016: Πλούτος, δύναμη και πάθη μεταμορφώνουν τη ζωή σου! thumbnail

Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 16 Μαρτίου 2016: Πλούτος, δύναμη και πάθη μεταμορφώνουν τη ζωή σου!

Καταλυτικές αλλαγές συμβαίνουν στο σύμπαν που αναμορφώνουν ριζικά τη ζωή σας προς το καλύτερο, νιώθετε απεριόριστη ενέργεια, δύναμη, αποφασιστικότητα και αισιοδοξία ότι τα μεγαλεπήβολα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Στις 16 Μαρτίου, ο Δίας στην Παρθένο θα βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, μια πολύ δυνατή και ευνοϊκή όψη, η οποία θα έχει επιρροή όλο το μήνα Μάρτη.


 


Πως θα επηρεάσει αστρολογικά τα ζώδια ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στις 16 Μαρτίου 2016;


 


Αυτή η πολύ ευνοϊκή όψη θα επηρεάσει κυρίως τους Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου και/ή όσους έχετε τον Ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες (Σελήνη, Αφροδίτη και Άρη) από την 13η ως την 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Τα υπόλοιπα ζώδια θα επηρεαστούν σε συναισθηματικό, ψυχολογικό και διανοητικό επίπεδο.


Βρίσκετε τη σωστή ισορροπία μεταξύ της εμπιστοσύνης στον εαυτό σας και της επιμονής που απαιτείται για να υλοποιήσετε τους στόχους σας στη ζωή. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και νιώθετε δυνατοί, καθώς έχετε τον έλεγχο της ζωής σας. Μπορεί να προωθήσετε τη σταδιοδρομία σας και να λάβετε αναγνώριση ή να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο, το οποίο θα διαδραματίσει εξέχοντα ρόλο στη ζωή σας. Είναι μια καλή στιγμή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις ευκαιρίες για την πρόοδο και την ανάπτυξη που έρχονται στο δρόμο σας.


Δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα παγκόσμια ζητήματα, όπως την πολιτική και τη θρησκεία και έχετε μια ισχυρή επιρροή πάνω στις ζωές των άλλων ανθρώπων. Η ηθική και η νομοτέλεια είναι σημαντικά στη ζωή σας, και αξιοποιείτε θετικά τη δύναμη και την εξουσία σας για να αλλάξετε προς το καλύτερο τη ζωή σας και το περιβάλλον σας. Το επιχειρηματικό πνεύμα σας και η δύναμή σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια εξέχουσα κοινωνική θέση και τον πλούτο. Μεγαλύτερα κέρδη θα έρθουν στη ζωή σας, αν λειτουργείτε νομότυπα και με ήθος και δεν ενεργείτε εγωιστικά. Οι αλλαγές που έρχονται στο δρόμο σας θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν μια νέα παθιασμένη ερωτική σχέση, την προώθηση στην καριέρα σας, τη θεραπεία από ένα πρόβλημα υγείας και την αύξηση του πλούτου και της δύναμης. Βρίσκεστε σε μια πολύ ικανοποιητική και εξελισσόμενη φάση της ζωής σας.


 


Διαβάστε παρακάτω πώς θα σας επηρεάσει αυτή η δυνατή και ευμενής κοσμική όψη:


 


ΚΡΙΟΣ


Η ζωή σας είναι χαώδης και ακατάστατη; Το ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ του Δία στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και της αποτελεσματικότητας, και του μετασχηματιστικού Πλούτωνα, σας βοηθά να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να καθαρίσετε, μεταφορικά και κυριολεκτικά, πρόσωπα και πράγματα τόσο στη δουλειά σας όσο και στο σπίτι σας. Ίσως θα πρέπει να επιστρατεύσετε την αρωγή ενός ικανού βοηθού, κάποιου που μπορεί να οργανώσει καλύτερα τα πράγματα. Βάζετε τώρα περισσότερη δομή και οργάνωση στη ζωή σας, η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ομαλή και λειτουργική, ίσως καθιερώσετε νέα, πιο αποδοτικά συστήματα στην εργασία σας. Με το να λειτουργείτε με σύστημα, μπορείτε να έχετε πραγματικά διαρκή πρόοδο και εξέλιξη, αλλά και ελεύθερο χρόνο για νέες εξορμήσεις! 


ΤΑΥΡΟΣ


Έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τη δύναμη που ασκούν ο μαγνητισμός και η γοητεία σας! Αυτό το μήνα θα έχετε ακριβώς αυτό που θέλετε, χάρη σε ένα ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ του Δία στον πέμπτο οίκο σας, του έρωτα και της αυτοέκφρασης, και του έντονα συναισθηματικού Πλούτωνα. Δείχνετε ξεκάθαρα τις προθέσεις σας στο αντικείμενο του πόθου σας, ψάχνετε τώρα κάποιον/α για να ενωθείτε σώμα-μυαλό-ψυχή. Ίσως ήρθε η ώρα να ανοίξετε την καρδιά σας στον αγαπημένο σας και να συζητήσετε για το μέλλον σας, ίσως απλά απολαύσετε τη διασκέδαση με όλη σας την ψυχή. Μπορεί και να ξεκινήσετε με πάθος ένα δημιουργικό έργο που ξεσηκώνει το κοινό σας. Η εσωτερική δύναμή σας, σας κατευθύνει σε νέους ορίζοντες και στο να δημιουργήσετε μια δημιουργική και εορταστική ατμόσφαιρα στη ζωή σας. Πραγματικά απολαμβάνετε όχι μόνο τον έρωτα αλλά και μια …τρελή ζωή! 


Μπείτε στην καρδιά του θέματος και δείτε στο βάθος των πραγμάτων. Ένα παρατεταμένο ζήτημα στο σπίτι σας ή με ένα μέλος της οικογένειάς σας θα μπορούσε να ξεκαθαριστεί, χάρη σε ένα ευοίωνο τρίγωνο μεταξύ του Δία στον οικείο και  συναισθηματικό τέταρτο οίκο σας, με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα. Αν υπάρχει μια παρεξήγηση με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να διορθώσετε το πρόβλημα. Τα ισχυρά συναισθήματά σας και η έντονη αντίληψή σας, σας βοηθούν να συντονιστείτε με τα πραγματικά γεγονότα και να δείτε τι κρύβεται κάτω από την επιφάνεια. Επίσης, θυμηθείτε ότι το πιο σημαντικό είναι να μιλήσετε στους αγαπημένους σας με τη γλώσσα της καρδιάς. Επιδείξτε τις καλές προθέσεις σας πριν μιλήσετε. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Τι κρύβεται πίσω από μια σημαντική συζήτηση; Ίσως πρέπει να σκάψετε κάτω από την επιφάνεια για να αντιληφθείτε τα κρυμμένα κίνητρα των λόγων κάποιου ατόμου, πρέπει να πάτε αρκετά βαθιά και να μη μείνετε στην ευρεία εικόνα των πραγμάτων.  Αυτό καθίσταται επιτακτική ανάγκη με τον Δία στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα. Τώρα δεν ψάχνετε ανούσιες φιλίες και γνωριμίες, αλλά άτομα με τα οποία θα ανταλλάξετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις. Μια νέα συνεργασία και η ανταλλαγή ιδεών, θα μπορούσε να γεμίσει την τσέπη σας αλλά και να γιορτάσετε μαζί τη νίκη σας. Ή ίσως μια περιστασιακή συνομιλία με ένα φίλο πυροδοτήσει κάτι έξυπνο και φυτεύετε τους σπόρους που μακροπρόθεσμα θα αποδώσουν καρπούς. Ακούστε και μιλήστε, η επικοινωνία θα πρέπει να είναι αμφίδρομη. 


ΛΕΩΝ


Έχετε βάθος σκέψης και επιμονή σε ένα ζήτημα χρημάτων, χάρη στον Δία στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Είτε θέλετε να κάνετε την κίνηση για μια αύξηση μισθού στην εργασία σας ή να αναλάβετε μια ηγετική ή διευθύνουσα θέση, ένα πράγμα είναι σαφές: η δύναμη είναι σίγουρα μαζί σας. Αν χρειαστεί να πάρετε κάποιους συνεργάτες για να γίνει η δουλειά, θα έχετε τους ικανότερους δίπλα σας. Απλά να είστε λίγο προσεκτικοί όσον αφορά σε ποιους θα εμπιστευθείτε τα σκληρά κερδισμένα μετρητά σας. Μη διασκορπίζετε την ενέργειά σας ή σπαταλάτε το χρόνο σας σε ενθουσιώδεις αλλά ανέφικτους οικονομικούς στόχους. Αλλά και μη σταματάτε μέχρι να κάνετε το γύρο του θριάμβου. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Μπρος ολοταχώς για νέα μεγαλεπήβολα σχέδια, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Δίας στον πρώτο οίκο σας, του εαυτού σας και της προσωπικής σας ταυτότητας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ίσως κάνετε το πρώτο μεγάλο βήμα στη σχέση σας ή εμπνευστείτε μεγαλεπήβολα οράματα τα οποία μακροπρόθεσμα παίρνουν σάρκα και οστά. Ή ίσως προβάλετε ένα έργο σας με πάθος ή συναντήσετε την αδελφή ψυχή σας. Έχετε διαισθητικές αναλαμπές για το ποιός θα μπορούσε να σας βοηθήσει ή ποιος θέλει να μοιραστεί την καρδιά σας ή πώς μπορείτε να τραβήξετε την προσοχή ενός παγκόσμιου ακροατηρίου. Όλες οι ενέργειες που θα κάνετε αυτό το μήνα, σας οδηγούν σε μια διαρκή και ισχυρή προσωπική μεταμόρφωση.


ΖΥΓΟΣ


Το κοσμικό κλίμα γύρω σας είναι έντονο και συναισθηματικό, χάρη στον Δία στο δωδέκατο οίκο σας, της θεραπείας, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Αν περνάτε μια κρίσιμη καμπή στη σχέση σας, το σύμπαν καθαρίζει τον αέρα και ίσως ακόμη απολαύσετε αξέχαστες σεξουαλικές στιγμές. Ή μπορεί να θέλετε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας, γίνεστε πιο κλειστοί και εσωστρεφείς, αναμοχλεύετε μέσα στο μυαλό σας παλιές βαριές συναισθηματικές καταστάσεις, αποφασίζοντας σχετικά με το τι και ποιον θα αφήσετε πίσω σας. Αν τα συναισθήματά σας είναι έντονα και σας δημιουργούν πόνο και θλίψη, αγκαλιάστε τα, να ξέρετε ότι σύντομα θα απελευθερωθείτε από το συναισθηματικό βάρος. Ανακαλύψτε το πάθος σας για ζωή και τη δύναμη της συγχώρεσης. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Μετακινηθείτε και κοινωνικοποιηθείτε! Ο Δίας στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της ομαδικής δραστηριότητας, σε ένα ευοίωνο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, σας οδηγεί σε μια καταλυτική μεταμόρφωση η οποία απορρέει από τις φιλίες σας και τις ομάδες όπου ανήκετε. Πείτε «ναι» σε πάρτι και κοινωνικές εκδηλώσεις ή στη συμμετοχή σε μια ομάδα που μιλάει στις αξίες σας και τα ιδανικά σας, και δεν θα βγείτε χαμένοι, θα είστε ο ηγέτης και θα λάμψετε. Δεν χρειάζεται να κάνετε οτιδήποτε για να εντυπωσιάσετε, το μυστήριο που εκπέμπετε και ο μαγνητισμός σας κάνουν τους γύρω σας να μη μπορούν να σας αντισταθούν. Θα κερδίσετε πολλούς νέους φίλους, αλλά μπορεί να υπάρχει και ένα άτομο με καλό κοινωνικό status που είναι πρόθυμο να συμβάλει θετικά στη δημοτικότητά σας και βρίσκει την αυθεντικότητα του χαρακτήρα σας τόσο μαγευτική. Η γοητεία που έχετε έχει ελκτική δύναμη!


ΤΟΞΟΤΗΣ


Προετοιμάστε στρατηγικά τα βήματά σας για την επιτυχία σας, για να πάτε μπροστά και να υλοποιήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας, θα έχετε βοήθεια από άτομα με ισχύ και εξουσία, χάρη στον Δία στο δέκατο οίκο σας, των φιλοδοξιών, που σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον ισχυρό Πλούτωνα. Έχετε έντονη δύναμη και ενεργητικότητα, έτσι  χρησιμοποιήστε τις εποικοδομητικά για να χαρτογραφήσετε τα επόμενα βήματά σας στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας. Είτε ο στόχος σας είναι να αλλάξετε πορεία στη σταδιοδρομία σας είτε να αναλάβετε έναν ηγετικό ρόλο, θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από τις έξυπνες συμβουλές ενός συναδέλφου ή ισχυρού κοινωνικά ατόμου ή ενός έμπειρου συμβούλου. Ερευνήστε σε βάθος τα πάντα πριν αναλάβετε  δράση. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς! 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Γίνεστε οι μεγάλοι εξερευνητές των ταξιδιών και της γνώσης! Αισθάνεστε καλόκαρδοι, χαρούμενοι και έχετε περιπετειώδη διάθεση, χάρη στον Δία στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και των ταξιδιών, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Ίσως εμπνευστείτε να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι, είτε για λόγους επαγγελματικούς είτε απλά για να εξερευνήσετε τις πυραμίδες της Αιγύπτου ή τα Μεσαιωνικά κάστρα της Ρόδου. Ή ίσως αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες μέσω νέων διαπολιτισμικών διασυνδέσεων. (Bonus: Ίσως βρείτε τον μεγάλο έρωτα!) Ο σημαντικός και μοναδικός σκοπός σας είναι να πάτε όσο πιο βαθιά γίνεται στην ψυχή σας, να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να γίνουν πραγματικότητα οι προσωπικές σας επιθυμίες, για να νιώθετε πιο ελεύθεροι συναισθηματικά. Έχετε το μαγικό ραβδί της επιτυχίας! 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ζεστά και παθιασμένα συναισθήματα έρχονται στην επιφάνεια, χάρη στον Δία στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και του σεξ, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον μεταμορφωτικό Πλούτωνα. Αυτό το μήνα εκπέμπετε έναν ακαταμάχητο μαγνητισμό και αισθησιασμό, έρχεστε πιο κοντά με τον αγαπημένο σας, αναζητάτε να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι, οι δυο σας στο σπίτι. Ή ίσως ήρθε επιτέλους η στιγμή να συνδεθείτε πιο βαθιά μεταξύ σας, να μοιράσετε την καρδιά σας και τους οικονομικούς πόρους σας. Έχετε μια ισχυρή συναισθηματική ανάγκη να εδραιώσετε τον δεσμό σας και το πετυχαίνετε. Είστε μόνοι; Μπορεί και να νιώσετε έντονο πάθος για κάποιον/α που γνωρίζετε μέσω ενός μέλους της οικογένειάς σας ή στενού φίλου σας. Να μην απορρίψετε τις προτάσεις των φίλων σας τόσο εύκολα, θα μπορούσε να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας! 


ΙΧΘΥΣ


Ενωθείτε σε βάθος, χαρίστε την καρδιά σας! Αν δεν μπορούσατε να έρθετε κοντά με τον αγαπημένο σας ή είχατε συγκρούσεις με ένα συνεργάτη σας, μια έντονα συναισθηματική συνομιλία μεταξύ σας θεραπεύει τις ψυχές σας, χάρη στον Δία στον έβδομο οίκο σας, των σοβαρών σχέσεων, σε ένα υποστηρικτικό τρίγωνο με τον μετασχηματιστικό Πλούτωνα. Ίσως θα πρέπει να μιλήσετε ξεκάθαρα μεταξύ σας, δεν χρειάζεται να κρύψετε τίποτα, αντίθετα, να ανοίξετε το μυαλό σας σε ένα νέο τρόπο θεώρησης των πραγμάτων. Είναι πιθανό να είστε πάρα πολύ προσκολλημένοι σε μια συγκεκριμένη πίστη ή ιδέα. Τώρα, κάνετε αποτίμηση των σημαντικών σχέσεων σας πάνω απ’ όλα αλλά και των πεποιθήσεων που έχετε για την αγάπη, και γνωρίζετε ότι αλλάζοντας σε βάθος κάποια πράγματα, θα έχετε ειρήνη και αρμονία.


 


Πηγή: e-zwdia.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X