Κροκετάκια Σπανακόπιτας

<h3>Υλικά συνταγής</h3>
<p> </p>
<ul class="ingredients">
<li><span><strong>300 γρ. </strong><span>σπανάκι</span></span></li>
<li><span><strong>200 γρ.</strong> <span>ανθότυρο</span></span></li>
<li><span><strong>100 γρ. </strong><span>μαλακή φέτα</span></span></li>
<li><span><strong>1/2 φλ. </strong><span>κεφαλοτύρι τριμμένο</span></span></li>
<li><span><strong>100 γρ. </strong><span>αλεύρι</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>φρέσκα κρεμμύδια πολύ ψιλοκομμένα</span></span></li>
<li><span><strong>2</strong> <span>αβγά</span></span></li>
<li><span><strong>2 κοφτά κ.γ.</strong> <span>μπέικινκ πάουντερ</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>αλάτι</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>πιπέρι</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ.</strong> <span>άνηθο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>δυόσμο</span></span></li>
<li><span><strong>1 κ.σ. </strong><span>μαϊντανό</span></span></li>
<li><span><strong></strong><span>σπορέλαιο για τηγάνισμα</span></span></li>
</ul>
<div>
<div class="time"><strong>Εκτέλεση</strong></div>
<div class="time"><strong><br /></strong></div>
<div id="fragment-1" class="news_body"><span>Αν χρησιμοποιήσουμε φρέσκο σπανάκι πρέπει να το πλείνουμε, να το ζεματίσουμε και να το στραγγίσουμε πολύ καλά. Αν χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο απλά το ξεπαγώνουμε και το στραγγίζουμε σε σουρωτήρι ή σφίγγοντας το στις παλάμες. <br />Το βάζουμε σε μπολ, προσθέτουμε τα τυριά, το κρεμμυδάκι κι όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε τον χυλό. Πρέπει ο χυλός να είναι αρκετά σφιχτός ώστε να πέφτει σε κουταλιές. Όχι αραιός.<br />Τηγανίζουμε σε κουταλιές το μίγμα για λίγα λεπτά από κάθε πλευρά να ροδίσει.<br />Βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Σερβίρουμε με κρύα σάλτσα ντομάτας και σάλτσα γιαουρτιού.</span></div>
<div class="news_body"><span><br /></span></div>
<div class="news_body"><span>Πηγή:argiro.gr</span></div>
</div>

Σχετικά άρθρα