Ηλιακή Έκλειψη Μαρτίου 2016 thumbnail
Πώς θα σε επηρεάσει η Έκλειψη Ήλιου που γίνεται στις 9 Μαρτίου 2016 στο ζώδιο των Ιχθύων; Δες τις προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

Ηλιακή Έκλειψη Μαρτίου 2016

Του Κώστα ΛεφάκηΚριός


Η Ηλιακή Έκλειψη που πραγματοποιείται στις 9 Μαρτίου στο ζώδιο του Ιχθύ, κάνει το κλίμα της καθημερινότητας να είναι έντονο αλλά και διαταρραγμένο για σένα που ανήκεις στο ζώδιο του Κριού! Οι αντίπαλοι σου γίνονται ολοένα και περισσότεροι και αυτό είναι κάτι που θα σε φοβίσει για τις ημέρες που ακολουθούν.  Δεν είναι η ιδανική περίοδος για ενασχόληση με νομικά ζητήματα, αλλά ούτε και για επιχειρηματικές δραστηριότητες. Προφύλλαξε τον εαυτό σου από τους κινδύνους και φρόντισε να διατηρήσεις όλη την προσοχή και τον δυναμισμό σου, για να αντιμετωπίσεις τα γεγονότα που θα προκύψουν! 


 


Ταύρος


 Σχέδια και προσδοκίες μπλοκάρονται την περίοδο της πρώτης Ηλιακής Έκλειψης που πραγματοποιείται στις 9 του μήνα στο ζώδιο του Ιχθύ! Εσύ αγαπητέ Ταύρε, θα πρέπει να αναμένεις ότι θα διαταραχτούν κάποιες σχέσεις ή γνωριμίες σου από γεγονότα που θα μεσολαβήσουν ,  ενώ τα οικονομικά απαιτούν την αμέριστη προσοχή σου. Ακόμα και ο επαγγελματικός τομέας, θα έχει και αυτός με την σειρά του, τα έκτακτα γεγονότα του … Εσύ θα πρέπει να είσαι σε επιφυλακή να διακρίνεις και να αντιμετωπίσεις τους αντιπάλους σου, ενώ φρόνιμο θα ήταν να αποφύγεις τα ταξίδια ή τις σοβαρές συμφωνίες.


 


Δίδυμοι


Με την Έκλειψη Ήλιου που πραγματοποιηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου των Ιχθύων, εσύ αγαπητέ Δίδυμε επηρεάζεσαι στον τομέα της καριέρας σου!  Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις αυξάνονται και θα πρέπει πολλές φορές να υπερβείς τον δυνάμεων σου, κάνοντας θυσίες και υποχωρήσεις προκειμένου να συντηρηθεί ο τομέας της εργασίας σου. Απέφυγε το κλείσιμο συμφωνιών, μην κάνεις τώρα νέα ξεκινήματα και διατήρησε στο πίσω μέρους του μυαλού σου ότι πρέπει να έχεις εναλλακτικές, για να μπορέσεις να λειτουργήσεις έξυπνα, στην περίπτωση που τα σχέδιά σου ανατραπούν!


 


Καρκίνος


 Η βασική επιρροή που θα δεχθείς αγαπητέ Καρκίνε από την πρώτη έκλειψη ήλιου που πραγματοποιείται στις 9 του μήνα στο ζώδιο του Ιχθύων, είναι στην ενέργειά σου! Συχνά θα νιώσεις απογοήτευση και φόβο για τις εξελίξεις γύρω σου, ενώ κάποιες επιδιώξεις σου θα ανατραπούν! Ζητήματα που σχετίζονται με το νόμο, τις σπουδές, τις μετακινήσεις ή τις επαφές με το εξωτερικό, χρειάζονται τώρα την αμέριστη προσοχή σου!  Η σχέση σου με συγγενείς περνά από δοκιμασίες, ενώ τα γεγονότα γύρω σου τονώνουν τις υπαρξιακές  και ψυχολογικές σου αναζητήσεις.


 


Λέων


Η πρώτη Ηλιακή Έκλειψη του 2016, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 9 του μήνα, κάνει ευάλωτα τα οικονομικά σου, τα οποία δεν θα μπορέσεις εύκολα να τα διαχειριστείς! Τα  κέρδη σου περιορίζονται, ενώ ένα σχέδιο ή μία επιθυμία «παγώνει» και ανατρέπεται! Οι δυσάρεστες ειδήσεις θα είναι το χαρακτηριστικό των ημερών, ενώ εντελώς ξαφνικά μπορεί να υποστείς μία δοκιμασία που θα δοκιμάσει το κουράγιο σου! Μην αφήνεις τον χρόνο να περνά άσκοπα!


 


Παρθένος


Θα διαταραχτούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, τα αισθηματικά θα κινδυνέψουν οι κοινωνικές σας συναναστροφές θα επηρεαστούν. Θα υπάρχει μια κατάσταση επικίνδυνη και οφείλετε να κρατήσετε άμυνες και επιφυλακτική στάση. Το διάστημα αυτό θα κινδυνεύσετε να χάσετε χρήματα, δεν θα μπορέσετε να καλύψετε υποχρεώσεις, θα ακούσετε μια ανθρώπινη απώλεια ή ενδεχομένως και να την ζήσετε.


 


Ζυγός


Η καθημερινότητά σου γίνεται έντονη και γεμάτη αναστατώσεις αγαπητέ Ζυγέ κατά την διάρκεια του Μαρτίου! Η πρώτη έκλειψη που γίνεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 9 του μήνα, σε εξαντλεί σωματικά και ψυχολογικά ενώ κάνει δύσκολη την εργασία σου! Τις ημέρες που ακολουθούν, θα αντιληφθείς τις πραγματικές προθέσεις των ανταγωνιστών σου ενώ η διαχείριση των συνεργασιών σου θα είναι δύσκολη! Τα έξοδά σου αυξάνονται …


 


Σκορπιός 


Με την Έκλειψη Ήλιου στους Ιχθείς, στις 9 του μήνα, περιορίζεται σημαντικά η δημιουργικότητά σου αλλά και οι στιγμές διασκέδασης, απόλαυσης και χαράς! Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα σε προβληματίσουν, τα αιφνίδια γεγονότα θα σε δυσκολέψουν, ενώ αναμενόμενα είναι τα δυσάρεστα συμβάντα με τα παιδιά ή τον έρωτα!


Τοξότης


 Είσαι Τοξότης και αναρωτιέσαι πώς θα σε επηρεάσει η Ηλιακή Έκλειψη; Αφενός πρέπει να γνωρίζεις ότι πραγματοποιείται στις 9 του μήνα στο ζώδιο των Ιχθύων, αφετέρου,  θα επηρεάσει άμεσα τους τομείς σπίτι- οικογένεια- επαγγελματικά!  Προφύλαξε την περιουσία και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που αγαπάς  και απέφυγε όσο μπορείς την σωματική ταλαιπωρία αλλά και τα μικροατυχήματα!


 


Αιγόκερως


Η Ηλιακή Έκλειψη από το ζώδιο των Ιχθύων – στις 9 Μαρτίου-  φέρνει καβγάδες και παρεξηγήσεις με πρόσωπα από το πολύ στενό σου περιβάλλον.  Κάποιο σχέδια για ταξίδι ανατρέπεται , ενώ κάποιες αλλαγές που θες, δεν θα πραγματοποιηθούν για την ώρα.  Ο γάμος, οι σταθερές σχέσεις ή συνεργασίες σου, περνούν τώρα από μία περιστασιακή περίοδος ταλαιπωρίας!


 


Υδροχόος


Η ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στις 9 Μαρτίου στο ζώδιο των Ιχθύων, επηρεάζει δυσάρεστα τον τομέα των οικονομικών σου! Θα πρέπει να διατηρηθείς σε επιφυλακή για να διαφυλάξεις τα προσωπικά σου συμφέροντα, αλλά και την περιουσία σου! Επιπλέον, αυτό το μήνα είναι απαραίτητο να προσέξεις την δημόσια εικόνα σου / το κοινωνικό σου προφίλ για να αποφύγεις προβλήματα που σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη!


 


Ιχθύς


 Η έκλειψη του Ήλιου  πραγματοποιείται στις 9 του μήνα στο ζώδιο σου  και αυξάνει αρκετά τις δυσκολίες γύρω σου.  Θα υπάρξουν γεγονότα που θα επιβαρύνουν την ψυχολογική σου κατάσταση… Οι σχέσεις σου με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν θα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, φρόντισε λοιπόν να δείξεις υπομονή! Οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο της καθημερινότητάς σου !


 


Πηγή: oroskopos.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X