Πώς ικανοποιείς μια γυναίκα όταν δεν έχεις μεγάλο πέος  thumbnail

Πώς ικανοποιείς μια γυναίκα όταν δεν έχεις μεγάλο πέος

Ένα μικρό πέος σίγουρα απογοητεύει και γεμίζει ανασφάλεια έναν άνδρα, ωστόσο σύμφωνα με τους επιστήμονες κάτι τέτοιο δεν θα πρέπει να συμβαίνει, καθώς μόλις μερικά εκατοστά είναι αποδεδειγμένα αρκετά να ικανοποιήσουν μια γυναίκα.


Οι σεξολόγοι Γουίλιαμ Μάστερς και Βιρτζίνια Μάστερ ήταν οι πρώτοι επιστήμονες που το 1966 «μπήκαν» στα έγκατα του κόλπου μιας γυναίκας και ανέλυσαν τα δεδομένα, υπολογίζοντας το «βάθος» του πριν και μετά τη σεξουαλική διέγερση.Η έρευνα στην οποία συμμετείχαν 100 γυναίκες, απέδειξε πως ο μέσος όρος μήκους του κόλπου των γυναικών που δεν έχουν γεννήσει είναι περίπου 7 – 8 εκατοστά υπό φυσιολογικές συνθήκες και φτάνει περίπου 11 – 12 εκατοστά μόλις διεγερθεί.


Πρόσφατη έρευνα μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος κόλπος στα ιατρικά δεδομένα έχει μήκος 14.8 εκατοστά, ενώ ο μικρότερος μόλις 6.9 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει πως ακόμα και ένα μικρό πέος αρκεί για να φτάσει μια γυναίκα σε οργασμό, εφόσον φυσικά υπάρχει η κατάλληλη τεχνική. Επιπλέον, μια γυναίκα με «μικρό» κόλπο δύσκολα μπορεί να ευχαριστηθεί τη διείσδυση όταν το μόριο του συντρόφου της είναι υπερβολικά μεγάλο, καθώς ο πόνος είναι έντονος.


Οι γυναίκες από τη μεριά τους, υποστηρίζουν πως αυτό που πραγματικά μετράει στο σεξ είναι η διάμετρος του πέους και ο τρόπος που ο παρτενέρ τους τις χειρίζεται στο κρεβάτι, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι επιστήμονες. Αυτό μάλιστα που τονίζουν, είναι πως οι περισσότερες γυναίκες έχουν κλειτοριδικό οργασμό, γι' αυτό και το μέγεθος του πέους τους είναι το λιγότερο που θα πρέπει να απασχολεί έναν άνδρα.


Μήπως να απενοχοποιηθούμε;


koolnews.gr

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X