«Με είδε η κόρη μου να κάνω σεξ! Αισθάνομαι πολλές ενοχές… Τι να της πω;»

Είμαι απελπισμένη γιατί χτες βρέθηκα σε μια πολύ αμήχανη στιγμή. Η κόρη μου με είδε να κάνω σεξ! Εμείς είχαμε κλείσει την πόρτα αλλά εκείνη μπήκε μέσα.

Δεν ξέρω τι να κάνω και αισθάνομαι φοβερές ενοχές. Το ίδιο και ο άνδρας μου αλλά πώς μπορούμε να σταματήσουμε να νιώθουμε έτσι και εκείνη να μην «τραυματιστεί»;

Αλήθεια, δεν ξέρω πως έγινε αυτό. Και μάλιστα, μπήκε μέσα ελάχιστα και έκλεισε την πόρτα, πηγαίνοντας για ύπνο. Το πρωί που την είδα δεν συζητήσαμε τίποτα. Τι να κάνω;

Στο ερώτημα απάντησε ο Χειρουργός, Ουρολόγος – Ανδρολόγος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

«Δε ξέρω τι να παίξω στα παιδιά, στην Αττική, στο Λαύριο», λέει ένα άσμα του Διονύση Σαββόπουλου, «αφού τα ξέρουν όλα». Τα σημερινά παιδιά έχουν δει τα πάντα στο διαδίκτυο και δεν είναι αθώα.

Ακόμα και τα πιο μικρά ξέρουν πως το σεξ φέρνει τα παιδιά και όχι ο πελαργός. Στα παιδιά λέμε και εξηγούμε όπως σε μεγάλους γιατί είναι ώριμα και έξυπνα όσο εσείς.

Το σεξ είναι αθώο!

Θα έλεγα να μην έχετε ενοχές γιατί αυτό θα ενοχοποιήσει την αθωότητά τους. Εξηγήστε, μιλήστε και αγαπήστε τα. Θα σας βοηθήσουν αυτά να απενοχοποιηθείτε.

Αλήθεια, αγάπη αλλά όχι υποκρισία. Το σεξ είναι αθώο, εμείς είμαστε ένοχοι για την ηθικοποίηση του που το κάνει ανήθικο στα μάτια των αφελών.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

4 ακαταμάχητοι μα… επικίνδυνοι τύποι ανθρώπων. Θα έκανες σεξ με κάποιον από αυτούς;

Είμαι παντρεμένη αλλά με εξιτάρει το σεξ με άλλον. Να το δοκιμάσω;

10 λόγοι που μπορεί να περάσουν και… χρόνια για να κάνεις σεξ. Αντέχεις;

Σχετικά άρθρα