Ξέρετε τα μυστικά της καλής διείσδυσης του πέους;

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… Ισχύουν ή όχι οι πρακτικές που περιγράφει; Όταν ο Ευρωπαίος δεν μπορεί, ο Κινέζος ίσως ξέρει καλύτερα…

Σεξ από την Κίνα Νο 2

Η τρυφερή είσοδος του πέους 

Τρυφερή είσοδος θα πει ότι ο άνδρας μπορεί να εισχωρήσει χωρίς στύση με μια μικρή βοήθεια των δακτύλων του. Αν ο άνδρας είναι αρκετά έμπειρος κι επιδέξιος μπορεί να καταφέρει ακόμα και μ’ ένα ολωσδιόλου χαλαρωμένο πέος να εισχωρήσει και να είναι βέβαιος ότι η σύντροφός του το απολαμβάνει όσο και αυτός. Αν η τρυφερή είσοδος γίνεται σωστά μπορεί να δώσει στη γυναίκα πρωτόγνωρες ηδονές.

Όταν ο φαλλός είναι πλέον μέσα της, θα έχει όλες τις ευκαιρίες να σκληρύνει, αν ο άνδρας ακολουθεί τις οδηγίες του ερωτικού Ταό. Φυσικά το ερωτικό Ταό δίνει μόνο κατευθύνσεις. Όπως στα περισσότερα πράγματα έτσι και στην αγάπη και τον έρωτα υπάρχουν πολύ λίγοι κανόνες.  Έχοντας αυτές τις προϋποθέσεις στο μυαλό θα δούμε πως κατορθώνεται μια πετυχημένη “τρυφερή είσοδος”  :

1. Η πιο άνετη στάση για την τρυφερή είσοδο είναι μερικές παραλλαγές της πλάγιας- πρόσωπο με πρόσωπο- στάσης ή ο άνδρας στην δεσπόζουσα στάση.

2. Το ζευγάρι μπορεί να χαϊδεύεται για όση ώρα το επιθυμεί. Δε θα πρέπει όμως, να εισχωρήσει ο άντρας προτού η γυναίκα ποτισθεί με τα υγρά της.

3. Αν  η γυναίκα μετά από τα προκαταρκτικά δεν είναι αρκετά υγρή , τότε ίσως είναι απαραίτητο κάποιο τεχνητό λιπαντικό. Το καλύτερο και το πιο ευχάριστο λιπαντικό για υποκατάστατο είναι το φυτικό λάδι. Είναι κατασκευασμένο από φυσικά συστατικά κι είναι μια καλή εγγύηση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του. Και στην Ανατολή και στη Δύση χρησιμοποιούσαν φυτικά λάδια στον έρωτα.

4. Αν δεν αρέσει στη γυναίκα να βάλει πάνω της λιπαντικό, μπορεί ο άνδρας να αλείψει το πέος του, πράγμα που μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα.

5. Το κλειδί για μια πετυχημένη τρυφερή είσοδο είναι η επιδεξιότητα στα δάχτυλα που πρέπει να μανουβράρουν το πέος στον κόλπο της γυναίκας. Μόλις γίνει αυτό τα δάχτυλα τυλίγονται και σφίγγουν τη ρίζα του φαλλού, ώστε το πάνω μέρος του να έχει σκληρύνει τουλάχιστον στα μισά τόσο που να μπορεί να εισχωρήσει. Ένα δαχτυλίδι από λάστιχο στη ρίζα του πέους μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα σχεδόν που έχουν τα δάχτυλα.

Η τρυφερή είσοδος του πέους μπορεί να χαρίσει μια μεγάλης διάρκειας στύση και μεγαλύτερη απόλαυση στη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις θεωρίες του ερωτικού ταό το μέγεθος και το σχήμα του φαλλού πολύ λίγο έχει να κάνει με την ικανοποίηση της γυναίκας. Φαίνεται πως οι αρχαίες κινέζικες θεωρίες συμπίπτουν με τις πιο σύγχρονες σεξουαλικές θεωρίες.

Άλλωστε σύμφωνα και με τα κείμενα του Ταό ένα πέος που είναι 10 εκατοστά χαλαρωμένο, μπορεί να γίνει στη στύση του 15 εκατοστά και ένα άλλο πέος που χαλαρωμένο είναι 15 εκατοστά στη στύση του μπορεί να φτάσει τα 18. Ο τρόπος διείσδυσης ίσως είναι πολύ πιο σημαντικός κάποιες φορές.

 

Σχετικά άρθρα