Ήσουν single για πολύ καιρό και τώρα είσαι σε σχέση; Προσαρμόσου εύκολα με τα παρακάτω tips thumbnail
Έχουμε γράψει ήδη για χωρισμούς, χιλόπιτες και πώς να ξεπεράσεις την αμηχανία σου. Καιρός λοιπόν να σου δώσουμε συμβουλές για κάτι πιο... ευχάριστο όπως την αρχή μιας καινούριας σχέσης! Το να ξεκινήσει μια σχέση είναι κάτι εξαιρετικά ευχάριστο αλλά και ταυτόχρονα λίγο στρεσογόνο στην αρχή. Δες πώς δε θα τα κάνεις θάλασσα και θα έχεις μια εύκολη και χαρούμενη σχέση.

Ήσουν single για πολύ καιρό και τώρα είσαι σε σχέση; Προσαρμόσου εύκολα με τα παρακάτω tips

Έχουμε γράψει ήδη για χωρισμούς, χιλόπιτες και πώς να ξεπεράσεις την αμηχανία σου. Καιρός λοιπόν να σου δώσουμε συμβουλές για κάτι πιο… ευχάριστο όπως την αρχή μιας καινούριας σχέσης! Το να ξεκινήσει μια σχέση είναι κάτι εξαιρετικά ευχάριστο αλλά και ταυτόχρονα λίγο περίεργο και στρεσογόνο στην αρχή. Δες πώς δε θα τα κάνεις θάλασσα και θα έχεις μια εύκολη και χαρούμενη σχέση. 


1. Ειλικρίνεια και πάλι ειλικρίνεια! Είναι το πιο σημαντικό κομμάτι μιας σχέσης, όπως έχουμε ήδη αναφέρει προ πολλού. Αυτό σημάινει να είσαι ειλικρινής σε αυτά που θες και σε αυτά που σου αρέσουν. Βγάλε αυτό που πραγματικά είσαι, γιατί αυτό είναι που θα αγαπήσει ο άλλος σε εσένα. 


2. Μοιράσου Όταν δεν είχες σχέση, δεν είχες και πολλά να μοιραστείς με κάποιον. Τώρα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, εφόσον θα πρέπει να υπολογίσεις άλλον έναν άνθρωπο στη ζωή σου. Ξεκίνησε με τα απλά, όπως το πώς πέρασες τη μέρα σου, τι θα ήθελες να κάνετε μαζί, τι θέλεις να κάνετε το Σαββατοκυριακο. Επίσης, δεν σου αρέσει κάτι; Να το πεις!


3. Ρώτα να μάθειςΠοιο είναι το αγαπημένο του/της φαγητό; Τι του/της αρέσει να κάνει τον ελεύθερο χρόνο του/της; Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες που σιγά σιγά θα αρχίσει να μαθαίνει ο ένας για τον άλλον. Εκεί θα φανεί αν πραγματικά ταιριάζετε. 


4. Να συμβιβάζεσαι Αυτός θέλει να βγει ενώ εσύ θέλεις να μείνεις μέσα και να δείτε καμιά ταινία τρώγοντας πίτσα; Αποδέξου ότι δεν θα συμφωνείτε πάντα και με όλα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάξει ο καθένας τα ενδιαφέροντά του και τις συνήθειές του απλώς θα πρέπει να βρίσκετε πάντα τη χρυσή τομή, χωρίς τσακωμούς. Δεν είναι εύκολο αλλά με τον καιρό θα το καταφέρετε. 


5. Ξέγραψε τους πρώην Φαίνεται εύκολο να το λέμε, όμως πόσοι το κάνουν τελικά; Αυτό σημαίνει να κόψεις κάθε επικοινωνία από τα social media,τηλέφωνο κλπ. Και όχι μόνο τους/τις πρώην, αλλά και άτομα με τα οποία κάτι παιζόταν. Μην επιτρέψεις σε τρίτους να μπουν ανάμεσα σας, ειδικά αν ταιριάζετε πολύ. 


6. Μην χάσεις την ανεξαρτησία σου


Πολλές φορές, όταν ειδικά ξεκινάει μια σχέση, αφιερώνουμε πολύ χρόνο σε αυτήν. Προσπάθησε να βρεις την ισορροπία μεταξυ σχέσης και φίλων. Συνέχισε να έχεις τα ενδιαφέροντά σου και να βλέπεις τους φίλους σου. Και οι φίλοι σου όμως θα πρέπει να δείξουν κατανόηση στην σχέση σου και στο γεγονός ότι θα περνάς αρκετό χρόνο με το νέο σου αγόρι/κοπέλα. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X