9 μυστικά και τεχνικές του στοματικού σεξ

Η πεολειξία ή η διέγερση του πέους με το στόμα, με ή χωρίς εκσπερμάτωση, είναι ο πιο αποτελεσματικός και ηδονικός τρόπος για να διεγερθεί ένας άνδρας. Το γυναικείο στόμα είναι για τους κυρίους κάτι ανάλογο με τον κόλπο αλλά πιο συναρπαστικό, κυρίως γιατί η γλώσσα συμμετέχει ενεργά στη διέγερση του οργάνου τους. Προορισμένο θα ΄λεγε κανείς για τη σεξουαλική απόλαυση, το στόμα προσφέρει μια πλούσια γκάμα από δραστηριότητες, όπως τα χάδια, τα φιλιά, το γλείψιμο και η διείσδυση. Είναι, επίσης, δέκτης ποικιλίας αισθήσεων, που περιλαμβάνουν τις γεύσεις και τις οσμές από τα κορμιά των εραστών. Η αιδοιολειξία, το γλείψιμο και το χαΐδεμα της κλειτορίδας και του κόλπου με τη γλώσσα και το στόμα, αφυπνίζει σεξουαλικά τις γυναίκες. 

1. Γιατί ο στοματικός έρωτας είναι τόσο διεγερτικός;

Η γλώσσα, όπως είναι πιο μαλακή από τα δάχτυλα, διεγείρει πιο απαλά, χαρίζοντας μια διαφορετική αίσθηση ηδονής. Οι περισσότεροι άνδρες είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να την εφαρμόσουν στις συντρόφους τους. Χωρίς τρυφερότητα και προσοχή οι τεχνικές αυτές μπορεί να γίνουν επώδυνες, ενώ η συνέργια συμβάλλει στη σεξουαλική ικανοποίηση των εραστών.

2. Η πεολειξία είναι επικίνδυνη;

Μην επιχειρείτε το στοματικό έρωτα, αν έχετε έρπη στα χείλη ή μόλυνση στα γεννητικά όργανα. Δεν θα ήταν κακή ιδέα, αν αποφεύγατε το στοματικό έρωτα με περιστασιακό παρτενέρ που έχει άγνωστο για εσάς σεξουαλικό ιστορικό. Υπάρχουν ενδείξεις ότι το ΑIDS μπορεί να μεταδοθεί με τον τρόπο αυτό.

3. Τι πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε την εκσπερμάτιση; 

Ο φόβος εκσπερμάτωσης στο στόμα σχεδόν εξαφανίζεται, αν οι παρτενέρ συμφωνήσουν από πριν τι πρόκειται να κάνουν. Αν θέλουν να αποφεύγουν την εκσπερμάτωση στο στόμα, ο άνδρας πρέπει να αποσύρεται εγκαίρως και τη διέγερση να συνεχίζει η σύντροφός του με μαλάξεις. Ο φόβος της ασφυξίας που πολλές γυναίκες έχουν είναι αβάσιμος, αφού η γυναίκα ρυθμίζει πόσο βαθιά θα βάλει το πέος στο στόμα της. Ακόμα, μπορεί να το πιάνει από τη βάση, για να ελέγχει τις ωθήσεις του.

4. Τι πρέπει να κάνουμε για να μυρίζουμε ωραία; 

Η ανησυχία για τις σωματικές οσμές διαλύεται με καθημερινό μπάνιο. Η μυρωδιά από τα σεξουαλικά υγρά θα είναι τότε ευχάριστη και ηδονική. Η γυναίκα ας μην προσπαθεί να καλύπτει τις φυσικές οσμές της με σπρέι και αποσμητικά, που ίσως ενοχλούν τον παρτενέρ της. Αλλωστε, στους περισσότερους άνδρες αρέσει η όξινη γεύση των κολπικών υγρών.

5. Η τεχνική της πεολειξίας;

 Βρείτε μια βολική θέση. Ο παρτενέρ σας μπορεί να είναι ξαπλωμένος, όρθιος ή καθιστός και εσείς γονατιστή μπροστά του. Να είναι πάντα απόλυτα καθαρός. Μπορείτε να κάνετε μπάνιο μαζί ή να τον πλένετε ή ίδια, ως μέρος του ερωτικού παιγνιδιού. Στη διάρκεια της πεολειχίας να τον χαϊδεύετε με τα χέρια σας σε όλο του το σώμα. Αρχίστε φιλώντας και γλείφοντας το πέος του. Ύστερα, κρατώντας τη ράβδο, στριφογυρίστε απαλά τη γλώσσα σας στην οπή της ουρήθρας. Να σπρώξετε την άκρη της γλώσσας σας στη σχισμή. Γλείψτε τη ράβδο και το σημείο που ενώνεται με τη βάλανο και ερεθίστε το χαλινό με απαλές κινήσεις της γλώσσας. Όταν είστε έτοιμη να πάρετε το πέος του στο στόμα, καλύψτε τα δόντια με τα χείλη σας και πιπιλίστε τη βάλανο. Κουνήστε το στόμα πάνω κάτω, αφήνοντας τον παρτενέρ σας να δίνει το ρυθμό με τα χέρια του στο κεφάλι σας. Διατηρήστε το ρυθμό σταθερό, όπως και την πίεση.

6. Τι πρέπει να προσέχει η γυναίκα για να μη πονέσει ο άνδρας; 

Μη λυγίζετε το πέος προς τα κάτω, γιατί θα πονέσει. Φροντίστε να είναι στραμμένο πάντα προς τα επάνω. Οι κινήσεις σας ας γίνουν σταδιακά πιο γρήγορες, ώσπου ο παρτενέρ σας να πλησιάσει στην αποκορύφωση. Αν δεν θέλετε να εκσπερματώσει στο στόμα σας, έχετε δύο επιλογές: ή να συνεχίσετε τη διέγερση με το χέρι σας έως τον οργασμό ή να κάνετε έρωτα. Το όσχεο είναι επίσης πολύ ευαίσθητο και μπορείτε να το ερεθίζετε επίσης με τη γλώσσα και το στόμα σας.Μη φυσάτε ποτέ μέσα στα γεννητικά όργανα του άνδρα. Μπορεί να είναι επικίνδυνο.

7. Τι πρέπει να κάνει ένας άνδρας κατά τη διάρκεια της αιδοιολειξίας;

Ορισμένοι άνδρες προχωρούν στην αιδοιολειξία γιατί τους αρέσει και άλλοι μόνο για να ευχαριστήσουν τη σύντροφό τους. Αν ανήκετε στη δεύτερη κατηγορία, μην την αφήσετε ποτέ να νομίσει ότι το κάνετε σαν αγγαρεία, γιατί θα της κόψετε τη διάθεση για σεξ. Προσπαθήστε, αντίθετα, να της χαρίσετε όσο γίνεται μεγαλύτερη ευχαρίστηση, χαϊδεύοντας ταυτόχρονα τα στήθη, τους μηρούς και τους γλουτούς της. Αν η παρτενέρ σας είναι κάπως απρόθυμη, επειδή νομίζει ότι τα γεννητικά της όργανα μυρίζουν δυσάρεστα, εσείς να τη διαβεβαιώσετε ότι βρίσκετε τη διαδικασία συναρπαστική. Δείξτε κατανόηση, αφού ανάλογες οσμές αναδίνει και το δικό σας κορμί.

8. Μια τεχνική για απολαυστική αιδοιλειξία;

Η γυναίκα έχει ανάγκη από άμεσο ερεθισμό, γι’ αυτό και ο παρτενέρ της πρέπει να ανακαλύψει τις ερωτογενείς ζώνες της και τους ρυθμούς διέγερσης που της αρέσουν. Η κλειτορίδα είναι το πιο ευαίσθητο όργανο της γυναικείας ανατομίας. Είναι λοιπόν καλύτερο πρώτα να χαρίζετε τα χάδια σας στα μικρά χείλη και στην είσοδο του κόλπου. Αρχίστε να φιλάτε και να γλείφετε τη σύντροφό σας χαμηλά στην κοιλιά και στο εσωτερικό μέρος των μηρών. Τρίψτε τη γλώσσα σας στην κλειτορίδα και στις πτυχές του αιδοίου και συνεχίστε με παλινδρομικές κινήσεις στον κόλπο της συντρόφου σας. Να χωρίσετε με τα χέρια σας τα χείλη του κόλπου και να διεγείρετε απαλά με τη γλώσσα την κλειτορίδα -τρίψτε την, πιπιλίστε την και ερεθίστε τη με γρήγορες κινήσεις. Αν συνεχίσετε έτσι αρκετή ώρα, η σύντροφός σας θα φτάσει εύκολα στην αποκορύφωση. Μετά τον οργασμό, θα προτιμήσει ίσως να σταματήσετε για λίγο τη διέγερση. Να καλύπτετε τα δόντια με τα χείλη σας, για να μη δαγκώσετε ή τραυματίσετε τα γεννητικά όργανα της παρτενέρ σας, επειδή μπορεί να πονέσει πολύ. Φροντίστε επίσης να έχετε κοντά νύχια.

Πληροφορίες από το in.gr

Σχετικά άρθρα